Női kardigánok – az elegáns, kényelmes klasszikus darab

Vegye fel, burkolózzon bele, élvezze! Egy kiváló minőségű női kardigán minden szekrényben elengedhetetlen darab. Ebben az örök érvényű, kötelező ruhadarabban káprázatosan fog kinézni. A Tchibo-nál most divatos kardigánok várják, számos elegáns változatban. Biztosan talál itt olyan modellt, amely tökéletesen megfelel Önnek és nagy valószínűséggel a kedvenc ruhadarabja lesz. Ne várjon tovább, és böngésszen most aktuális ajánlatunkban!
A nyakkivágáson mutatós strasszbetéttel
Akciós ár 9 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 7 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 9 995 Ft 8 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
1

A két darabos ruhagarnitúra: a klasszikus női kardigán

A klasszikus kardigán derékig ér, bordázott szegéllyel, kerek nyakkivágással és gomboláspánttal rendelkezik. A felsőnek pont ez a változata vonult be a divat történelmébe – a klasszikus két darabos ruhagarnitúra formájában. Ez a kifejezés a kardigán és a hozzá illő pulóver kombinációját jelöli. Ebben a ma is népszerű párosban mindig komolyan és elegánsan néz ki. Hogyan néz ki a tökéletes két darabos ruhagarnitúra? Alakítsa a ruhadarabokat monokróm stílusban, vagy color blocking megjelenésben kontrasztos színekkel.
A kardigánok esetében ügyeljen a megfelelő méretet kiválasztására. Az alacsonyabb nők inkább rövidebb modelleket válasszanak.

A megfelelő kardigán minden típushoz

A női kardigánok manapság sokféle kivitelben kaphatók. A visszafogott föld tónusú kardigánoktól az élénk színű modellekig, a testhez simuló változattól a lágy esésű szabásokig. Itt az alkalom, hogy megtalálja a típusának megfelelő kardigánt. Tippünk: A térdig érő, laza szabású hosszú kardigánok elegánsan emelik ki a nagy méreteket. Alacsony nőként ellenben rövidebb modelleket válasszon. Ezek optikailag megnövelik néhány centiméterrel.
Csinos és mindennapi: A kardigánok jól illenek nadrágokhoz, valamint ruhákhoz és szoknyákhoz is.

Hogyan kombinálhatja a női kardigánokat?

Női divat egész napra: a kardigánok csodálatosan egyszerű, sokoldalú darabok. Akár üzleti ebédre, akár városi sétára, vagy a színházba: csípőig érő kardigánja jól passzol egy blúzhoz ceruzaszoknyával, egy farmerhez és inghez és/vagy egy koktélruhához. Egyedül a megfelelő hosszúságra kell ügyelnie. A nadrág és kardigán kombinációjában bármi megengedett. Ruhák és szoknyák esetében azonban a következő érvényes: a kardigánnak vagy csípőig kell érnie, vagy a szoknya szegélyével kell befejeződnie.

Megfelelő kardigán nyárra és télre

A kardigánok csak a hideg hónapokra valók? Ugyan már! A biopamutból vagy finom viszkózból készült könnyű kardigán megvédi a didergéstől az enyhe nyári estéken. Különösen szép ebben az évszakban: nyitott, rövid ujjú kardigánok élénk színekben, ámulatba ejtő hatással, strasszokkal vagy hímzésekkel. A durva gyapjúból vagy bukléból és melange-ból készült vastag hosszú kardigán ezzel szemben jól megy a télhez. Ha extra védelmet szeretne a hideg ellen, válasszon galléros vagy kapucnis modelleket.

Hogyan kell helyesen mosni a női kardigánt

Könnyen kombinálható és ugyanolyan egyszerűen ápolható: tisztítsa Tchibo kardigánját egyszerűen a mosógépben. Ideális esetben folyékony, kímélő vagy gyapjú mosáshoz való mosószert használjon, és az anyagtól függően 30–40 fokos kímélő vagy gyapjú mosási programon mossa a kardigánt. Kellemesen puha társa így sokáig megőrzi formáját és színét, és nem bolyhosodik. Fontos: Ha a kardigán szintetikus szálakat, például elasztánt és poliésztert tartalmaz, ne használjon öblítőt.
Annak érdekében, hogy a kardigán mindig kellemes maradjon, a ruhadarabot legfeljebb 40 fokon mossa kímélő vagy gyapjú mosási programon.

A Tchibo-nál mindig jelen van: minőségi ígéretünk

Annak érdekében, hogy hosszú ideig élvezhesse új kardigánját, odafigyelünk az első osztályú textíliákra és a gondos feldolgozásra. Ezt a saját TCM pecsétünk (”Tchibo Certified Merchandise” ) révén ismerheti fel. Ez pedig a következőt jelenti: az anyagok és a gyártási folyamat szigorú minőség-ellenőrzése magától értetődik. Ennek érdekében külső ellenőrzést végző intézetekkel működünk együtt.
A kardigán vásárlásakor ügyeljen a TCM minőségpecsétre, amely szigorú ellenőrzéseket jelent a minőség, az anyag és a gyártás tekintetében.