Női kardigánok nagy méretekben

Magas vagy alacsony, vékony vagy molett – a kardigán minden hölgynek jól áll, és minden ruhásszekrény alapvető ruhadarabja. A néhány éve újra nagy divatnak örvendő, kellemes meleget nyújtó, sokoldalú ruhadarab praktikus és könnyen kombinálható. Játékos nyári ruhához, valamint kedvenc farmerjéhez is ideális viselet. A Tchibo-nál kedvező áron talál kardigánokat nagy méretekben!

Női kötött kardigánok nagy méretekben

néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 9 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 9 995 Ft 8 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 12 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 9 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 12 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
A nyakkivágáson mutatós strasszbetéttel
Akciós ár 9 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
1

Durva vagy finom – kardigánok nagy méretekben, mint meleget nyújtó alapvető ruhadarabok

A kardigánok nagy méretekben minden öltözéket gazdagítanak. Olykor elegáns, olykor alkalmi; sokoldalúságukkal és melegítő funkciójukkal egyértelműen nagy eséllyel válhatnak kedvenc ruhadarabjává. Míg a finom kötésű kardigánok nagy méretekben jól illenek nagyméretű ruhákhoz vagy egy blúzhoz, a durva kötésű női kardigán tökéletes kiegészítője a farmerből és ingből álló hétköznapi öltözéknek. Díszvarrások, markáns gombok vagy rávarrott zsebek gondoskodnak a jó megjelenésről.

Nagyméretű kardigánokkal mindig jól öltözött

A megfelelő kardigánnal ügyesen felöltöztetheti idomait és elegánsan elrejtheti a kis zsírpárnákat. Ha szeretné fenekét és csípőjét kisebbnek láttatni, akkor a hosszú női kardigán a megfelelő választás. Egy denevérujjú XXL-es kardigánnal eltüntetheti az erős karokat. Ha azt szeretné, hogy a felső körülölelje a mellkasát és a hasát, válasszon nyitott, laza szabású és egyszerű fazonú kardigánt. Fedezze fel a Tchibo változatos kínálatát most!

A kardigán nagy méretekben helyes illeszkedése

A többi felsőhöz hasonlóan a kardigánnak is mindig megfelelően kell illeszkednie ahhoz, hogy jól álljon Önnek. Amikor felpróbálja az XXL-es kardigánját, ügyeljen arra, hogy a vállvarrás vége egybeessen a kulcscsonttal. Lógó, enyhén behajlított karnál a hosszú ujjú nagyméretű kardigánok nagyjából a csuklócsontig érjenek. Gombokkal ellátott kardigán esetén tudja úgy begombolni, hogy az anyag nem feszül a hason.

XXL-es kardigánok könnyen kezelhető anyagokból

Minden nő más anyagot részesíti előnyben ruhavásárláskor. Míg egyeseknek a könnyű kezelhetőség a legfontosabb, mások különös figyelmet fordítanak az anyagok természetességére. A Tchibo-nál ezért olyan kardigánokat talál nagy méretekben, amelyek a természetes és szintetikus szálakat különböző arányban tartalmazó kevert szövetből készültek. A magas poliakril tartalom formatartást és rendkívül kényelmes viseletet biztosít, míg a pamut és a viszkóz nagyfokú bőrbarát tulajdonságaival jeleskedik.

Színes megjelenés egy nagyméretű kardigánnal

A Tchibo a legkülönbözőbb színű kardigánokat kínálja nagy méretekben. Míg a visszafogott bézs vagy szürke színű kardigán jól illik egy kék farmerhez és fehér pólóhoz, egy divatos sárga színű kardigánnal színes megjelenést hozhat létre – és csodálatosan kiegészíthet vele egy kék ruhát vagy egy szürke nagyméretű női nadrágot. Egy kék kardigán ugyanakkor tökéletesen kiegészíti a bogyós gyümölcs árnyalatú ruhákat.

A TCM pecsét – Garancia a kiváló minőségre

A Tchibo csaknem 40 éve örvendezteti meg ügyfeleit új, de változatlanul kiváló minőségű termékekkel. A TCM pecsét jelenti a kiváló minőséget. A pecsét garantálja a termékeink szigorú válogatását és kizárólagos gyártását - a főzőedényektől a nagyméretű kardigánokig. Fontos számunkra az Ön elégedettsége, ezért kizárólag olyan partnerekkel dolgozunk együtt, akik megfelelnek a magas minőségi követelményeinknek.