Női kardigánok nagy méretekben

Magas vagy alacsony, vékony vagy molett – a kardigán minden hölgynek jól áll, és minden ruhásszekrény alapvető ruhadarabja. A néhány éve újra nagy divatnak örvendő, kellemes meleget nyújtó, sokoldalú ruhadarab praktikus és könnyen kombinálható. Játékos nyári ruhához, valamint kedvenc farmerjéhez is ideális viselet. A Tchibo-nál kedvező áron talál kardigánokat nagy méretekben!

Női kötött kardigánok nagy méretekben

néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 14 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
Akciós ár 18 995 Ft 15 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 34 995 Ft 28 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 16 995 Ft 14 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 15 995 Ft 13 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 12 995 Ft 10 995 Ft Quickshop
Akciós ár 17 995 Ft 14 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható

Durva vagy finom – kardigánok nagy méretekben, mint meleget nyújtó alapvető ruhadarabok

A kardigánok nagy méretekben minden öltözéket gazdagítanak. Olykor elegáns, olykor alkalmi; sokoldalúságukkal és melegítő funkciójukkal egyértelműen nagy eséllyel válhatnak kedvenc ruhadarabjává. Míg a finom kötésű kardigánok nagy méretekben jól illenek nagyméretű ruhákhoz vagy egy blúzhoz, a durva kötésű női kardigán tökéletes kiegészítője a farmerből és ingből álló hétköznapi öltözéknek. Díszvarrások, markáns gombok vagy rávarrott zsebek gondoskodnak a jó megjelenésről.

Nagyméretű kardigánokkal mindig jól öltözött

A megfelelő kardigánnal ügyesen felöltöztetheti idomait és elegánsan elrejtheti a kis zsírpárnákat. Ha szeretné fenekét és csípőjét kisebbnek láttatni, akkor a hosszú női kardigán a megfelelő választás. Egy denevérujjú XXL-es kardigánnal eltüntetheti az erős karokat. Ha azt szeretné, hogy a felső körülölelje a mellkasát és a hasát, válasszon nyitott, laza szabású és egyszerű fazonú kardigánt. Fedezze fel a Tchibo változatos kínálatát most!

A kardigán nagy méretekben helyes illeszkedése

A többi felsőhöz hasonlóan a kardigánnak is mindig megfelelően kell illeszkednie ahhoz, hogy jól álljon Önnek. Amikor felpróbálja az XXL-es kardigánját, ügyeljen arra, hogy a vállvarrás vége egybeessen a kulcscsonttal. Lógó, enyhén behajlított karnál a hosszú ujjú nagyméretű kardigánok nagyjából a csuklócsontig érjenek. Gombokkal ellátott kardigán esetén tudja úgy begombolni, hogy az anyag nem feszül a hason.

XXL-es kardigánok könnyen kezelhető anyagokból

Minden nő más anyagot részesíti előnyben ruhavásárláskor. Míg egyeseknek a könnyű kezelhetőség a legfontosabb, mások különös figyelmet fordítanak az anyagok természetességére. A Tchibo-nál ezért olyan kardigánokat talál nagy méretekben, amelyek a természetes és szintetikus szálakat különböző arányban tartalmazó kevert szövetből készültek. A magas poliakril tartalom formatartást és rendkívül kényelmes viseletet biztosít, míg a pamut és a viszkóz nagyfokú bőrbarát tulajdonságaival jeleskedik.

Színes megjelenés egy nagyméretű kardigánnal

A Tchibo a legkülönbözőbb színű kardigánokat kínálja nagy méretekben. Míg a visszafogott bézs vagy szürke színű kardigán jól illik egy kék farmerhez és fehér pólóhoz, egy divatos sárga színű kardigánnal színes megjelenést hozhat létre – és csodálatosan kiegészíthet vele egy kék ruhát vagy egy szürke nagyméretű női nadrágot. Egy kék kardigán ugyanakkor tökéletesen kiegészíti a bogyós gyümölcs árnyalatú ruhákat.

A TCM pecsét – Garancia a kiváló minőségre

A Tchibo csaknem 40 éve örvendezteti meg ügyfeleit új, de változatlanul kiváló minőségű termékekkel. A TCM pecsét jelenti a kiváló minőséget. A pecsét garantálja a termékeink szigorú válogatását és kizárólagos gyártását - a főzőedényektől a nagyméretű kardigánokig. Fontos számunkra az Ön elégedettsége, ezért kizárólag olyan partnerekkel dolgozunk együtt, akik megfelelnek a magas minőségi követelményeinknek.