Női leggingsek - minden helyzetben kényelmes

A leggingsek sokféleképpen kombinálhatók szoknyákkal, ruhákkal és rövidnadrágokkal. Legyen akár tiszta fekete, vagy tartalmazzon színes mintákat - nálunk a női nadrágok sokféle színben és kivitelben kaphatóak. A modellek jellemzője a mindennapos kellemes viselet, a testhez való illeszkedés, a rugalmas anyagok, amelyek minden mozgást követnek. A leggingseink különféle hosszúságban érhetőek el - fedezze fel a kedvenceit most online a Tchibonál!
Akciós ár 6 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 6 995 Ft 5 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 7 995 Ft 6 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Sajnos már elfogyott
Akciós ár 5 995 Ft 3 295 Ft
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 5 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható

Női leggingsek - A sokoldalú mindenhová felvehető

A női leggingsek különösen rugalmas elasztánból, vagy finom pamutból készülnek. Viszont vannak farmerből, vagy (mű-)bőrből készült változatok is. Az alakhoz simuló nadrág párosítása egy széles felsőrésszel igazán izgalmas kontrasztot tud létrehozni. Például bő szabású pulóver vagy hosszú pólók hordása ajánlott. A munkahelyre, vagy hivatalos alkalmakra a leggingsek az ingblúzok igazán jó választásnak tűnnek. Egy hosszú blézerrel, vagy egy díszes kardigánnal igazán ünnepi öltözetet varázsolhat.
A légáteresztő anyagoknak köszönhetően a leggingsek tökéletesek a sport tevékenységekhez.

Sportoláshoz: Ergonomikus és légáteresztő

A női leggingsek a sportruházat nélkülözhetetlen részét képezik. Viselheti akár kocogáshoz, kerékpározáshoz vagy edzőterembe: Az úgynevezett „harisnyanadrág” az ergonomikus, szorosan illeszkedő szabásával rendkívüli kényelmet és támaszt biztosít. A modern, szintetikus anyagok légáteresztőek, és emellett kellemes szellőzést is biztosítanak. Ugyanakkor a sportos nadrágok a megfázás ellen is megfelelő védelmet biztosítanak. Tehát így igazán élvezheti az edzést. A Tchibo a sport leggingsek vonzó választékát kínálja.
A leggings minden évszakban a nem átlátszó harisnya alternatívájaként szerepel.

Kényelmes kiegészítő a mindennapokhoz

A sport mellett a leggings is nagy kedvence a hölgyeknek. Rövid szoknyával, ruhával, vagy rövidnadrág alatt viselve az át nem látszó harisnya kényelmes alternatívája lehet. A fekete színű legging egy klasszikus, mert igazi mesteri kombinációk hozhatóak létre vele, emellett gyönyörűvé teszik a lábakat is. A finom pamutból készült leggings különösen kellemes viselet a bőrnek. Tavasszal, és nyáron a vádlihosszig érő Capri-leggings, vagy a 3/4-es hosszú leggings lehet a jó választás.

Az alakot kihangsúlyozó különféle változatok

Az egyszerű modellek mellett a női leggingsek is különleges látványt biztosítanak. Népszerűek még a rugalmas anyagból készült, rugalmas gumiszalaggal ellátott jeggingsek is. Az angol „leggings” és „trousers” szavak kombinálásából származik a Treggings, amely egy olyan elegáns változat, amelynek anyaga kordszálból, bársonyból, és pamutból készül, lehet fényesített vagy egyéb más bevonattal ellátott. Ha a lábát kívánja megmutatni, akkor válasszon kivágott leggings-t, amelynél a kivágás a lábon található. Azok számára, akik szeretik a fényűzést, ajánlott bőr anyagú leggings-t viselni.

Cipők, amelyek a legjobban kombinálhatóak leggingsekkel

Ha a leggings-t sportos ruházathoz viseli, akkor természetesen az első választás az edzőcipő lesz. Nyári kombinációban a lapos balettcipők, szandálok, vagy flip-flop papucsok jól passzolnak a szűk nadrágokhoz. Ha csábításra készül, akkor viseljen hozzá cipőt, vagy szandált. A szabadidejében a csizmát bármihez felhúzhatja. Természetesen bárhová viselheti a leggingsét: Nálunk garantáltan meg fogja találni az új kedvencét!
A magassarkú cipók is jól passzolnak a leggingshez, továbbá divatos megjelenést is biztosítanak.

A TCM-pecsét: Garantálja az átlátható folyamatot

A Tchibo összes terméke el van látva TCM-pecséttel. Ez a „Tchibo Tanúsított Árukat” jelenti, amely magas minőségi követelményeket jelent. Még a női leggingsekben is benne van ez a címke. Tehát biztos lehet benne, hogy az áruink kiváló minőségű anyagokból, tartósan kerülnek legyártásra. Nagyon komolyan vesszük a környezetvédelmet, és a társadalmi felelősségvállalást, ezért gondosan választjuk meg a beszállítóinkat.
A leggingseknél különösen fontos a jó minőség; ezt a Tchibo a TCM-pecséttel garantálja.