Női mellények – uraim!

Legyen szó akár az irodában használatos öltönyről, túrázásról és kültéri sportolásról, vagy akár egy nyári ruha vidám kiegészítőjéről, vagy a dirndli népviseletről: A mellények olyan sokoldalúak mint maguk a nők világa. A mellényt viselő nők üzenetet hordoznak, és nagyon divatosak is egyben. A Tchibo online boltjában megtalálja a női mellények széles választékát. Szánjon időt a böngészésre, valamint rendelje meg kedvező áron a kedvenc modelljeit!
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 13 995 Ft 11 995 Ft Quickshop
Akciós ár 21 995 Ft 18 995 Ft Quickshop
Akciós ár 17 995 Ft 15 995 Ft Quickshop
Akciós ár 14 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható

Szép és meleg: Női mellények pehelytollal vagy steppeléssel

A női steppelt, akárcsak a pehelytoll mellények is tökéletes ruhadarabokat jelentenek az átmeneti évszakokban. Legyen szó kocogásról, erdei sétáról vagy túrázásról - a meleg kültéri mellénnyel garantáltan minden rendeben lesz. Sok modell olyan praktikus elemekkel vannak felszerelve, mint például a kapucni, a kétirányú cipzárak és a zsebek. A funkcionális ruházat kiegészítéséhez a kültéri mellény alatt viseljen pólót, garbót, vagy hosszú ujjú sport felsőt.
Nadrágkosztüm, és üzleti mellény, a női kosztüm egy sikeres alternatívája.

Női mellény a nadrágkosztümhöz: komoly üzleti elegancia

A komoly üzleti környezetben a nadrágkosztüm magabiztos alternatívája a női kosztümnek. Válasszon fekete, szürke vagy tengerészkék kosztümöt, és kombinálja a hozzá illő női üzleti-mellénnyel. A keskeny, női szabás kihangsúlyozza az alakot, amiben egyszerre fog magabiztosnak és elegánsnak tűnni. Ehhez viseljen egyszerű szabású fehér blúzt, valamint lazává a megjelenését egy színes sállal.
A farmermellényekkel igazi mesteri öltözetkombináció hozható létre a lezser szabadidős megjelenéshez.

Női mellények igazi ibizai megjeleneshez vagy akár egy szoknya kiegészítőjéhez

A női mellények szintén divatos kiegészítői lehetnek az alkalmi megjelenésnek. A farmermellényekkel igazi mesteri öltözetkombinációk hozhatóak létre. Összeállíthat kávbojcsaj stílusú öltözetet a kockás blúzzal, az inggel, a farmerrel és az edzőcipővel. A nyári ibizai megjelenés nagyon népszerű a fiatal nők körében. Ehhez a farmer mellény hosszú hippi ruhával vagy tunikával kerül kombinálásra. Akár a szandál, akár a strandpapucs is jól illeszkedik ehhez a szereléshez, éppúgy ahogy a csizma is. Akik inkább a rockosabb megjelenést kedvelik, azok viselhetnek bőrmellényt, és fehér pólót is.

Női mellények a dirndli vagy egyéb más népviseletekhez

A hagyományos mellények közül a fűzős mellények a leginkább használatosak, amelyet a dirndli blúz felett viselve optimálisan kiemeli a dekoltázst. A hagyományos gombos, paszományos, háromszög alakú betéttel ellátott, és szép szegéllyel díszített fűzős mellények minden fesztiválon valamint sörkertben felkeltik a figyelmet. Ha nem szereti az ilyen szűket, akkor választhat egy hosszabb hagyományos mellényt. A gyapjúból, vagy a bársonyból készült modellek melegen fogják tartani a hűvös estéken.

A TCM-pecsét a minőséget, és az ellenőrzött gyártást jelenti

Ha női mellényeket rendel a Tchibotól, akkor biztos lehet benne, hogy kiváló, magasminőségű terméket fog kapni. Ezt szavatolja a TCM-pecsét, amely nem más mint a „Tchibo Tanúsított Áruk” pecsétje. Gondosan választjuk meg a beszállítóinkat, illetve minden szempontból figyelünk a tisztességes és a szociális szempontból megfelelő gyártási feltételekre. Független vizsgálati laboratóriumokkal együttműködve biztosítjuk a termék állandó, magas minőségét, valamint a magas követelményeknek való megfelelést.
A TCM-pecsét a női mellények esetén is a kiváló minőségű terméket jelenti, olyat amelyet tisztességes és megfelelő feltételek mellett gyártottak.