Női mellények – uraim!

Legyen szó akár az irodában használatos öltönyről, túrázásról és kültéri sportolásról, vagy akár egy nyári ruha vidám kiegészítőjéről, vagy a dirndli népviseletről: A mellények olyan sokoldalúak mint maguk a nők világa. A mellényt viselő nők üzenetet hordoznak, és nagyon divatosak is egyben. A Tchibo online boltjában megtalálja a női mellények széles választékát. Szánjon időt a böngészésre, valamint rendelje meg kedvező áron a kedvenc modelljeit!
Női steppelt mellény, kapucnis, rózsaszín
14 995Ft
 
Elérhető:
 
Női kifordítható steppelt mellény, világoskék/mintás
15 995Ft
 
Elérhető:
 
Női lovaglómellény, sötétkék
10 995Ft
 
Elérhető:
 
Női kifordítható mellény, krém/sötétkék
14 995Ft
 
Elérhető:
 
Női futómellény, kötött/szövött, világosszürke
9 995Ft
 
Elérhető:
 
Női kerékpáros mellény, sötétkék
11 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Női hosszú steppelt mellény, sötétkék
16 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Női steppelt mellény, összehajtható, sötétkék
11 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Női hosszú steppelt mellény, sötétkék
15 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Női funkcionális steppelt termomellény, antracit
11 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható

Szép és meleg: Női mellények pehelytollal vagy steppeléssel

A női steppelt, akárcsak a pehelytoll mellények is tökéletes ruhadarabokat jelentenek az átmeneti évszakokban. Legyen szó kocogásról, erdei sétáról vagy túrázásról - a meleg kültéri mellénnyel garantáltan minden rendeben lesz. Sok modell olyan praktikus elemekkel vannak felszerelve, mint például a kapucni, a kétirányú cipzárak és a zsebek. A funkcionális ruházat kiegészítéséhez a kültéri mellény alatt viseljen pólót, garbót, vagy hosszú ujjú sport felsőt.
Nadrágkosztüm, és üzleti mellény, a női kosztüm egy sikeres alternatívája.

Női mellény a nadrágkosztümhöz: komoly üzleti elegancia

A komoly üzleti környezetben a nadrágkosztüm magabiztos alternatívája a női kosztümnek. Válasszon fekete, szürke vagy tengerészkék kosztümöt, és kombinálja a hozzá illő női üzleti-mellénnyel. A keskeny, női szabás kihangsúlyozza az alakot, amiben egyszerre fog magabiztosnak és elegánsnak tűnni. Ehhez viseljen egyszerű szabású fehér blúzt, valamint lazává a megjelenését egy színes sállal.
A farmermellényekkel igazi mesteri öltözetkombináció hozható létre a lezser szabadidős megjelenéshez.

Női mellények igazi ibizai megjeleneshez vagy akár egy szoknya kiegészítőjéhez

A női mellények szintén divatos kiegészítői lehetnek az alkalmi megjelenésnek. A farmermellényekkel igazi mesteri öltözetkombinációk hozhatóak létre. Összeállíthat kávbojcsaj stílusú öltözetet a kockás blúzzal, az inggel, a farmerrel és az edzőcipővel. A nyári ibizai megjelenés nagyon népszerű a fiatal nők körében. Ehhez a farmer mellény hosszú hippi ruhával vagy tunikával kerül kombinálásra. Akár a szandál, akár a strandpapucs is jól illeszkedik ehhez a szereléshez, éppúgy ahogy a csizma is. Akik inkább a rockosabb megjelenést kedvelik, azok viselhetnek bőrmellényt, és fehér pólót is.

Női mellények a dirndli vagy egyéb más népviseletekhez

A hagyományos mellények közül a fűzős mellények a leginkább használatosak, amelyet a dirndli blúz felett viselve optimálisan kiemeli a dekoltázst. A hagyományos gombos, paszományos, háromszög alakú betéttel ellátott, és szép szegéllyel díszített fűzős mellények minden fesztiválon valamint sörkertben felkeltik a figyelmet. Ha nem szereti az ilyen szűket, akkor választhat egy hosszabb hagyományos mellényt. A gyapjúból, vagy a bársonyból készült modellek melegen fogják tartani a hűvös estéken.

A TCM-pecsét a minőséget, és az ellenőrzött gyártást jelenti

Ha női mellényeket rendel a Tchibotól, akkor biztos lehet benne, hogy kiváló, magasminőségű terméket fog kapni. Ezt szavatolja a TCM-pecsét, amely nem más mint a „Tchibo Tanúsított Áruk” pecsétje. Gondosan választjuk meg a beszállítóinkat, illetve minden szempontból figyelünk a tisztességes és a szociális szempontból megfelelő gyártási feltételekre. Független vizsgálati laboratóriumokkal együttműködve biztosítjuk a termék állandó, magas minőségét, valamint a magas követelményeknek való megfelelést.
A TCM-pecsét a női mellények esetén is a kiváló minőségű terméket jelenti, olyat amelyet tisztességes és megfelelő feltételek mellett gyártottak.