Nagyméretű női ruhák – stílusos nagyméretű divat

A divat, és a divatirányzatok mindenki számára elérhetőek - legyen az akár kicsi, vagy nagy, vékony vagy akár teltkarcsú. Mert a telt idomokkal rendelkező hölgyek is kifejezhetik a személyiségüket a divat segítségével, kihangsúlyozhatják a saját stílusukat, és teljesen magabiztosnak érezhetik magukat. És ez az amiért a Tchibo nagyméretű ruházatot is kínál a nők számára, amely stílusukat tekintve semmiképpen sem maradnak el a normál méretű nadrágoktól, ingektől, és ehhez hasonlóaktól. Böngésszen a kínálatban, és vásárolja meg a kedvenc tételeit!

Női ruhák nagy méretekben

Akciós ár 3 995 Ft 3 495 Ft Quickshop
Akciós ár 5 495 Ft 4 995 Ft Quickshop
Akciós ár 5 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 8 995 Ft 7 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 6 995 Ft 5 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 9 995 Ft 5 995 Ft Quickshop
Akciós ár 3 995 Ft 3 495 Ft Quickshop
Akciós ár 3 995 Ft 3 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 4 495 Ft 3 995 Ft Quickshop
Akciós ár 8 995 Ft 7 995 Ft Quickshop
Akciós ár 6 495 Ft Quickshop
Akciós ár 5 495 Ft Quickshop
1 ...

Tchibo női nagy méretek, egészen 54-esig

Az XXL méretű női ruhák ugyanolyan divatosak, és trendiek akár csak a 36-os, vagy a 38-as méretek Ezekhez hasonlóan akár alsó-, akár a felső rész is lehet keskeny vagy széles, minta nélküli, vagy mintázott. Az egyetlen eltérés csak a méretbeli különbség. A Tchibo nagyméretű ruháinak mérete 44-nél kezdődik, és 52/54-es méretig tart. Mindez lehetővé teszi Önnek, farmernadrágokat, ingeket, és ehhez hasonló ruházatokat vásároljon, olyanokat amelyek kényelmesen passzolnak az Ön alkatához.
A Tchibonál minden alkalomra fog találni valami megfelelőt - még akár nagy méretben is.

XXL méretű női ruhák A-tól Z-ig

A Tchibonál tetőtől talpig stílusosan felöltözködhet. Találhat online olyan ruhákat, amelyek kihangsúlyozzák a nőiességét, ilyenek például a szoknyák és a nadrágok, vagy esetleg választhat farmernadrágot, sztreccsnadrágot vagy szoknyanadrágot is. Ezek kombinálhatja divatos felsőkkel, vagy ingekkel, kardigánokkal, vagy nagyméretű blúzokkal, számos tetszetős kialakítás közül választhat. A (hobbi-)sportoló hölgyek számára nagyméretű edzőingek és nadrágok is megtalálhatóak.
Érezze magát jól úgy igazából: nagyméretű női fehérnemű a Tchibonál.

Nagyméretű női fehérnemű

Ami a fehérneműt illeti a széleskörű kínált itt sem marad el. Többféle melltartó közül válogathat, van például mell-kisebbítő melltartó, amiben a mellei kisebbnek tűnnek, továbbá különböző színekben is vásárolhat kényelmes, csinos bugyikat. A szexi sziluetthez lehet kapni külön alakformáló ruhákat, amelyek akár nagyméretű szűk ruhák alatt is használhatóak. Emellett vannak még divatos pizsamák és hálóingek is nagyméretben, továbbá van kényelmes otthoni ruházat is a szabadidőnadrágoktól a melegítődzsekikig.

Stílustippek nagyméretű ruhát hordó hölgyeknek

Nyugodtan mutatkozzon nagyméretű női ruhában, ebben is meg fogja tudni mutatni az előnyös oldalát, kiváltképp akkor, ha a testalkatának megfelelő előnyös ruházatot, szabást, és színt választ. Az örök kedvencek pedig a testhez simuló, feszülős szoknyák és ruhák - amelyek közepes hosszúságban a legjobbak. A gyönyörű dekoltást kihangsúlyozó V-nyakú felsőrészek is igen kiválóak. A színeket tekintve a sötét színárnyalatok különösen népszerűek, a finom, nem túl nagy minták, és a függőleges csíkok kidomborítják a megfelelő íveket.

Nagyméretű női ruhák: Minden az illeszkedéstől függ

Ahhoz, hogy Ön is, és az alakja is kiemelésre kerüljenek, elengedhetetlen az, hogy a ruhája tökéletesen illeszkedjen. Ezért minden esetben a saját méretének megfelelő ruhát válassza, és ne kövesse el azt a hibát, hogy nagyobbat (vagy kisebbet) választ, mert erre aztán tényleg nincs semmi szükség. Tipp: A nagyméretű női divatos ruhák elasztánnal készülnek, amely kihangsúlyozza az alakot, amelyben az ülés is nagyon kényelmes a rugalmas anyagnak köszönhetően, illetve az egész ruha kényelmesen átöleli az egész testet.
A nagyméretű női ruha is kihangsúlyozza az alakot.

Fenntartható módon készített, és szennyező anyag mentes ruházat nagy méretekben is

Tchibo minőség, amire nyugodtan támaszkodhat, amelyet a TCM-pecsétről (Tchibo Tanúsított Áruk) ismerhet fel, és amelyet számos termékünk már megkapott. A GUT GEMACHT (”JÓL KÉSZÍTETT”) címkével ellátott árucikkek teljes egészében, vagy részben fenntartható módon kerültek legyártásra, továbbá a nagyméretű női divatruhák nagy része, mint például a ruhák, a szoknyák és nadrágok nagy részét káros anyagok szempontjából is tesztelték. Bárki, aki szereti a különösen puha, bőr kényeztető, és környezetbarát szálakat, akkor annak a „Mit Viscose® von Lenzing“ pecsétre kell figyelnie.
A Tchibonál fenntartható módon készített, kiváló minőségű, nagyméretű divatárut kap.