Női nyakláncok: stílusos klasszikusok

A női nyakláncok az igazi ékszer-klasszikusok közé tartoznak. Annyi stílus közül választhat, ahány ízlés és alkalom létezik. Fedezze fel a Tchibo webáruházában az arany és ezüst láncok nagy választékát – a filigrán és visszafogott láncoktól kezdve az elbűvölő és feltűnő láncokon át, egészen az előkelő és elegáns láncokig. Az ékkövek medálok vagy játékos gyöngyök formájában romantikát sugároznak. Rendelje meg új kedvencét, és kérje a termék házhoz vagy valamely üzletbe történő szállítást!
Női nyaklánc, dupla medál, 23 karátos arannyal futtatott
4 995Ft
Női nyaklánc, virág, üvegkristály ezüst színű
7 995Ft
néhány darab kapható
-31 %
Női ezüst nyaklánc, aranyozott, kagylógyöngy
10 995Ft
7 495Ft
néhány darab kapható
2 női nyaklánc szettben, 23 karátos arannyal futtatott
7 995Ft
-50 %
Nyaklánc, prégelt elemekkel, aranyszínű
6 995Ft
3 495Ft
Női nyaklánc, macskaszem
6 995Ft
Női nyaklánc, színes jádekő
7 995Ft
-13 %
Női ezüst nyaklánc, cirkónia, ovális medál
14 995Ft
12 995Ft
-13 %
Női ezüst nyaklánc, cirkóniával, téglalap
14 995Ft
12 995Ft
néhány darab kapható
Női bross, ginkgo levél, aranyozott
5 995Ft
néhány darab kapható
néhány darab kapható
-27 %
Női hosszú nyaklánc, karika medál, Swarovski
8 995Ft
6 495Ft
néhány darab kapható
Női nyaklánc, cirkónia, ezüst színű
6 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Női nyaklánc, ginkgo levél, aranyozott
6 995Ft
néhány darab kapható
Női bross, üvegkristályokkal, ezüst színű
5 495Ft
néhány darab kapható
-29 %
Női nyaklánc, karika, ezüst színű
7 495Ft
5 295Ft
néhány darab kapható
Nemsokára újra elérhető
Női nyaklánc, opál medál, 23 karátos arannyal futtatott
7 995Ft
Nemsokára újra elérhető

Rozéarany, sárga arany vagy ezüst: melyik arany nyaklánc illik hozzám?

Különböző arany árnyalatokkal tökéletesen kihangsúlyozhatja stílusát: az ezüstláncokhoz hasonlóan a fehéraranyból készült nyakláncok a hűvös és sápadt bőrszínhez illenek jól. Ha meleg árnyalatú bőrszínnel rendelkezik, akkor a sárga arany különösen jól áll Önnek. A rozéaranyból készült nyakláncok mindig beválnak: a rózsaszín tónus, amelyet a valódi aranyláncoknál a tiszta arany és vörösréz ötvözete hoz létre, rendkívül harmonikusan hat, és mind a világos, mind a sötét bőrtípushoz illik.

A nyakláncok rétegzési trendje olyan gyönyörű

Rétegzett nyakláncok – Soha nem hallott még róla? Akkor itt az ideje! Ebben a stílusirányzatban legfeljebb három, különböző hosszúságú nyakláncot kombinálnak egymással. A megjelenés akkor hat előkelőnek, ha a láncok színe és stílusa hasonló. A divatos nők különböző formákat, vagy az aranyat és az ezüstöt is keverik. Egészítse ki az egészet több karkötővel a modern megjelenés érdekében

Melyik női aranylánc melyik nyakkivágáshoz illik?

Ahhoz, hogy jól érvényesüljenek, a klasszikus kerek nyakkivágásokhoz érdemes a nyakra szorosan illeszkedő nyakláncokat választani. Ha a nyakkivágás szélesebb, és nagyobb bőrfelület látható, a statement nyakláncok nagyszerű választásnak bizonyulnak. V-nyakkivágás esetén olyan láncot válasszon, amelyen a hangsúly középen található. Erre tökéletesek a medállal ellátott elegáns aranyláncok. A rétegzett láncok szintén remekül mutatnak V-nyakkivágás esetében.

Így ismerheti fel a kiváló minőségű női nyakláncokat

A minőséget elsősorban az anyag határozza meg. Ha kedvező árú divatékszer mellett dönt, akkor az aranyozott, nikkelt nem tartalmazó nemesfémek a leginkább bőrbarátok. Az igazi aranyláncok, például egy 585-ös finomságú aranylánc, kiváló minőségűek, elegánsak és időtállóak. Az anyag után a kivitelezést kell alaposan megvizsgálnia: a nyaklánc egyes láncszemeit gondosan összeforrasztották, és a kapcsok megfelelően összekapcsolódnak?

Tippek a megfelelő ápoláshoz és tisztításhoz

Bizonyos viselési idő után az arany színű láncok, de az ezüst láncok is elszíneződnek. Ez egy természetes folyamat, és nem a gyenge minőség jele. Csak a 99,99% finom aranyból készült tiszta arany nem színeződik el – ez azonban túl puha az ékszerek gyártásához. A nemesfémekkel, például rézzel vagy ezüsttel ötvözött aranyötvözetek szilárdabbak. Szeretné, ha aranylánca újra ragyogna? Ékszer kisokosunk részletesen elmagyarázza, hogyan lehet ezt megvalósítani egyszerű háztartási eszközökkel.

A Tchibo ígéret az ékszereire

A kiváló Tchibo minőségre a női láncok esetében is számíthat. A gondos feldolgozás, a divatos formatervezés és a káros anyagokat nem tartalmazó bőrbarát anyagok egyaránt fontosak számunkra. Ha online vásárolja meg nyakláncát, a TCM (”Tchibo Certified Merchandise”) minőségmegjelölés révén állapíthatja meg termékeink minőségét. Ha a termékleírásban szerepel a "cirkónia" kifejezés, akkor kiváló minőségű, mégis megfizethető drágakőre számíthat.