Női pizsamák, hogy jól érezze magát!

Szabadságának egy hosszúra nyúlt napja után, egy idegen szállodai szobában, vagy egy megerőltető, késői megbeszéléssel terhelt munkanap végén nincs is annál jobb, mint este ágyba bújni. Hogy ilyenkor valóban kellemesen érezze magát, a Tchibo-nál különböző fazonú és méretű, kényelmes női pizsamákat talál. Fedezze fel választékunkat, és válassza ki új női pizsamáját!
Akciós ár 8 995 Ft 7 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 12 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 6 995 Ft 5 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
1

Női pizsamák nyárra

A hálóingek mindig kényelmesek a szép, meleg nyári napokon: amikor eljön a lefekvés ideje, sokaknak nehezére esik az elalvás. Ennek oka, hogy még mindig nagyon meleg van. A nyugodt alvás érdekében érdemes megfelelő női hálóruházatot választani. Ehhez a kellően szellős, rövid ujjú és szárú pizsamák az ideálisak. Az anyagot illetően a légáteresztő pamut vagy az enyhén hűsítő selyem ajánlott – ez egyébként a fehérneműkre is vonatkozik.
Luftig und leichte Nachthemden für den Sommer

Női pizsamák a téli időszakra

Télen verhetetlenek a hosszú szabású, kellemesen puha női pizsamák. A bolyhos flanelből vagy frottírból készült pizsamák melegérzete kiváló. Az utóbbiaknak különösen jó a hőszigetelő és nedvszívó képessége is. Javaslat: válasszon magas nyakkivágású pizsamát! Így akkor sem hűl le éjszaka, ha a nyaka nincs a takaró alatt.
Weiche Flanellnachthemden für Herbst und Winter.

Ez számít a női hálóruhák esetében

Női pizsamák vásárlásakor több szempontot is figyelembe kell venni. A dizájn mellett – amelyet kizárólag az Ön ízlése határoz meg – az illeszkedés a döntő tényező. A lényeg, hogy a pizsama kényelmes legyen – inkább legyen túl bő, mint túl szoros, hiszen a szabad mozgás a legfontosabb. A kétrészes fazon alternatívájaként egy női hálóing jöhet szóba. A jó pizsama további fontos tulajdonsága, hogy bőrbarát és könnyen kezelhető anyagból készül.

A női pizsamák mosása

A legtöbb női pizsama 30–40 fokon könnyen mosható mosógépben. Különösen a pamutból készült pizsamák bírják gond nélkül a centrifugálást. Csak az érzékeny anyagok, mint például a selyem esetében jobb, ha nem a mosógépet választja, és pizsamáját kézzel, langyos vízben, és kímélő mosószerrel tisztítja. Kétség esetén mindig vessen egy pillantást a címkén található mosási és kezelési útmutatóra.

Váltsa női pizsamáját megfelelő gyakorisággal

Annak érdekében, hogy a lehető legtovább élvezhesse a ruhadarabot és annak első osztályú anyagát, megfelelően kell ápolnia pizsamája nadrágját és felsőjét. Ehhez tartozik az is, hogy a hálóruhát rendszeresen, körülbelül három-négy éjszakánként cserélje. Nyáron, vagy ha általában sokat izzad éjjel, tegye a nadrágot és társait a szennyeskosárba, miután egyszer vagy kétszer viselte őket.
Bei Tchibo finden Sie auch eine breite Auswahl an Unterwäsche.

Csinos női hálóruhák

Minden nő mást vár el a pizsamától: van, aki a kiváló minőségű anyagokat tartja fontosnak, van, aki divatos szabású hálóruhát szeretne. A Tchibo-nál mindkettőt megtalálja együtt. Biopamutból készült pizsamáink és a minőségre vonatkozó ígéretünket tanúsító, TCM (Tchibo Certified Merchandise) minőségjelzéssel ellátott termékeink egyaránt rendelkezésére állnak. Női pizsamáink nemcsak kifogástalan minőségűek, de nőies szabásuk, modern színeik és mintáik minden igényt kielégítenek.
Tchibo Certified Merchandise steht für allerhöchste Qualität im gesamten Herstellungsprozess.