Nagyméretű pólók – a nélkülözhetetlen alapdarabok

A Tchibo nagyméretű pólók vonzó választékát kínálja a teltebb idomú nők számára. Böngésszen webáruházunkban a kedvező árú ajánlatok között, és találja meg az alakjának és stílusának legjobban megfelelő modellt. Egyszínű vagy mintás, pólóingként vagy extra hosszú pólóként, V- vagy kerek nyakkivágással, elegáns vagy sportos: inspirálódjon és rendelje meg kedvenceit – itt mindent megtalál a toptól a nagyméretű flitteres felsőkig.

Női felsők nagy méretekben

Akciós ár 3 995 Ft 3 495 Ft Quickshop
Akciós ár 5 495 Ft 4 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 3 995 Ft 3 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 4 495 Ft 3 995 Ft Quickshop
Akciós ár 5 495 Ft Quickshop
Akciós ár 5 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 3 495 Ft 2 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 6 495 Ft Quickshop
Akciós ár 5 995 Ft 5 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 8 995 Ft 7 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 5 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 6 995 Ft 6 295 Ft Quickshop
néhány darab kapható
1

Hangsúlyozza idomait ügyesen XXL-es pólókkal

A póló nyáron nélkülözhetetlen ruhadarab, és minden szekrény kötelező eleme. A mindennel kombinálható és sokféle színben és fazonban kapható nagyméretű pólók előnyösen simulnak a teltebb idomú hölgyekre. Ügyesen kiválasztva kihangsúlyozzák az előnyöket és elrejtik a kis zsírpárnákat. A mindennel kombinálható basic pólótól a különböző mintájú modelleken át a hosszú pólókig: a Tchibo-nál a pólók széles választékát találja az 52/54 méretig.

Visszafogott és egyszerű: nagyméretű női basic pólók

Az egyszerű pólók sokoldalú ruhadarabok, mert jól illenek mind a szabadidős, mind az üzleti megjelenéshez, a farmerhez, valamint a színes nyári szoknyához és rövidnadrághoz. Egyszínűek, simák és egyenes szabásúak. Általában pamutból vagy dzsörzé anyagból készülnek, amit könnyű ápolni és kényelmes viselni. Rendeljen basic pólókat a Tchibo-nál kedvező áron. Kínálatunkban nagyméretű női topok is várják.

Mintás pólók nagy méretekben: a csík mindig divatos

Ha mintás XXL pólót választ, a csíkos felső egy klasszikus darab. Különösen népszerű a kék és a fehér kombinációja. A tengerész megjelenés egyszerre sportos és elegáns, és egy kicsit mindig a nyaralásra emlékeztet. Farmerekkel és sportcipőkkel kombinálva a csíkos nagyméretű női felső ideális szabadidős viselet. Blézerrel, szövetnadrággal és balerinával az irodába is alkalmasak. A függőleges csík jó választás teltebb idomú hölgyeknek, mert optikailag megnyújtja őket.

A pólók és az extra hosszú modellek előnyösen simulnak az alakra

Egy másik klasszikus a nagyméretű női pólóing. Lazán, mégis testhezállóan simul az alakra. Sötét árnyalatokban és nyitott gombsávval vékony sziluettet alkot. A nagyméretű hosszú pólók is sokoldalúan kombinálhatók, és mellesleg ügyesen eltüntetik a kis zsírpárnákat. Viseljen hozzá vékony nagyméretű női nadrágot, leggingset vagy jeggingset. A Tchibo nagyszerű ajánlatokkal várja Önt a nagyméretű női pólókból.

A megfelelő nyakkivágás kiválasztása a nagyméretű pólóknál

A megfelelő kivágással optikailag kiemelheti előnyeit. Nagy mellbőséggel rendelkező nőknél tökéletes az V-nyakkivágás – minél hosszabb a V vonal, annál keskenyebbnek tűnik a felsőtest. Ha széles a csípője, a csónak alak vagy a kármen nyakkivágás teremt vizuális egyensúlyt a vállrészen, míg a kerek nyakkivágás kerek arc esetén előnyös. Minden telt idomú nőre érvényes: a nagyméretű póló szegélye ne a csípő legszélesebb részéig érjen.

TCM megjelölésünk garantálja a minőséget

A többi Tchibo termékhez hasonlóan a nagyméretű pólók is viselik TCM pecsétünket. A TCM a "Tchibo Certified Merchandise" rövidítése, amely a termékeink garantáltan magas minőségét jelenti. A gyártás közbeni folyamatos ellenőrzések és a külső laboratóriumokkal való szoros együttműködés biztosítja előírásaink betartását. Nagyon gondosan választjuk meg beszállítóinkat is.