Női pulóverek – minden alkalomra

Akár meleg kötött pulóver, akár lezser kapucnis pulóver: a Tchibo-nál garantáltan megtalálja a megfelelő modellt minden alkalomra. Például egy kényelmes, különféle módon kombinálható kellemes női gyapjúpulóver a szabadidős programjaihoz és a munkahelyén is jó viselet. Fedezze fel a könnyű pamutpulóverektől az elegáns garbókig a sokféle színben és méretben, széles választékban kapható divatos női pulóvereinket, amelyeknél mindig bízhat a kiváló minőségben!
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 31 995 Ft 17 500 Ft Quickshop
Akciós ár 8 995 Ft 7 995 Ft Quickshop
Akciós ár 12 995 Ft 11 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 11 995 Ft 9 495 Ft Quickshop
1

Élénk színű árnyalatok kötött anyagban

A piros vagy kék színű női pulóver színesítheti az öltözékét. Kombinálja legkedvesebb farmerével. Egyszerű, szürke vagy fehér női pulóverét mintás blúzzal egészítheti ki úgy, hogy annak gallérja és mandzsettája kilátszik alóla. Az állógalléros női pulóver ugyanolyan jól illik a szoknyához, mint a női nadrághoz. A különbség a részletekben rejlik. Pulóverek esetében az U-alakú nyakkivágás nyáriasan hat, a kerek nyakkivágás jól illik a pólókhoz, a V-alakú pedig igazi univerzális darab.
Klasszikus irodai öltözet: garbós pulóver szövetnadrággal és belebújós cipővel.

Stílusötletek - szép női pulóverek

A vékony, klasszikus garbós női pulóverben magabiztosnak és komolyabbnak tűnhet. Szövetnadrággal vagy keskeny szoknyával és belebújós cipővel kombinálva kész az üzleti öltözék. Nálunk megtalálja a pulóver és a szoknya sikeres kombinációit. Erre vonatkozóan érvényes a divat ökölszabálya: minél keskenyebb a pulóver, annál szélesebb és hosszabb lehet a szoknya. Figyeljen az anyagra is: a hölgyek farmeranyagból vagy kordbársonyból készült szoknyához sportos pulóvereket viselnek. A nemes finom kötött anyag pedig jól passzol a finom tapintású selyemszoknyához.
Kényelmes otthoni viselet: copfmintás kötött pulóver az igazi pihenéshez.

Lezseren és kényelmesen – női pulóverek szabadidős programokhoz

A szabadidőnkben a lezser stílust kedveljük: akár copfmintával vagy aszimmetrikus fazonnal, esetleg sálszerű gallérral: a kötött pulóverek divatosak. Ezek a sokoldalú ruharabok farmernadrágokkal és cipőkkel ugyanolyan jól néznek ki, mint öltönynadrággal vagy midi szoknyával. A Tchibo-nál kényelmes, sokféleképpen kombinálható, nagyméretű pulóvereket is talál. A lazán kivágott felsők az alakot kihangsúlyozó alsó résszel, például egy lezser leggings-el vagy egy elegáns ceruzaszoknyával, különösen stílusosan mutatnak.

A pulóverek közötti apró különbségek

A stílust és a jó alakot a részletek formálják! A fekete színű női pulóver akkor kelti fel a figyelmet, ha csillámokkal vagy flitterekkel díszítik. Rövid gomboláspánttal és V-nyakkal megnyújtható a felsőtest, ami teltebb keblek esetében ideális. A kenguruzseb vagy a kapucni praktikus és jól mutatnak a pulóveren. A mottó: felvenni, és jól érezni magunkat!

Ápolási tanácsok női gyapjú pulóverekhez

Sajnos a szöszképződés nem akadályozható meg, különösen a gyapjú vagy a kasmír hajlamos erre, de egy szöszborotvával könnyen eltávolíthatók a kis pamacsok a női pulóverekről. Gyapjúból készült téli pulóver mosásakor speciális gyapjúmosószert használjon. Azt, hogy kézi mosásra van-e szükség vagy a pulóvert a mosógépben is kimoshatja, a címkén található mosási és kezelési útmutatóból tudhatja meg. A rózsaszín, sárga és más erőteljes tónusú női pulóvereket hasonló színekkel kell mosni.
Gyapjúpulóverek mosásakor kövesse a mosási és kezelési útmutatóban leírtakat.

Nyomon követhető termékminőség

Ha a Tchibo-tól rendel női pulóvert, akkor biztos lehet abban, hogy magas követelményeket támasztunk a feldolgozással, a dizájnnal és a funkcionalitással szemben. A minőséget a belső ellenőrzési rendszerünk és külső intézetek rendszeresen ellenőrzik. A női pamutpulóverek esetében a "GUT GEMACHT" („JÓT TETTÉL”) minőségi címke azt jelzi, hogy a ruhadarabok kiváló minőségű anyagokból, nemzetközileg elismert tanúsító szervezetek jóváhagyásával készülnek. Az OCS 100 jelzés azt garantálja, hogy a ruházat legalább 95%-ban biopamutot tartalmaz. Kiváló minőséget ígérünk vonzó áron!
A női pulóvereken is érezhető, magas minőségi szabványokat követünk.