Push-up melltartók különböző nőies fazonban

A Tchibo-nál megtalálja az egyéni igényeinek megfelelő push-up melltartót. Hangsúlyozza ki nőies idomait és fedezze fel a különböző színű és formájú push-up melltartók széles választékát. Engedje, hogy elcsábítsa a tökéletes illeszkedés, valamint a merevítős vagy merevítő nélküli elbűvölő push-up melltartók bőrre lágyan simuló anyagai. Varázsoljon magának álomszép dekoltázst!

Formázó melltartók sok kosárméretben

Jó hír minden nő számára, aki érzéki push-up hatást szeretne a mellének: a push-up melltartók minden mellméretre alkalmasak. A kis és közepes mellű nők a melltartók által nagyobb volument kölcsönözhetnek dekoltázsuknak. Az alakformáló melltartó alátámasztja a nagy melleket és harmonikusan osztja el a meglévő volument a megfelelő helyeken. Ez érvényes a női támasztó fürdőruhákra is. Találja meg saját személyes kedvencét - a Tchibo webáruházban.
Nagyobb mellbőség esetén a legjobb választás egy kevésbé párnázott, puha kosaras push-up melltartó.

Push-up hatás a nagy mellnek

Ha nagy a melle, válasszon inkább kevésbé vagy egyáltalán nem párnázott puha kosaras push-up melltartót. Kerülje a nagyon keskeny pánttal rendelkező modelleket, ezek ugyanis gyakran nem adják meg a mellének a megfelelő tartást. Az enyhe push-up hatású merevítős melltartók a dús dekoltázs esetében is előnyösek. A merevítő segít a mellet megfelelően alátámasztani és a volument szépen elosztani.
A megfelelő push-up melltartóval a kisebb mell is szépen érvényesül.

Push-up melltartók a kis kosarakhoz

Kicsi a melle? Akkor egy push-up párnával ellátott fehérnemű a megfelelő választás. Nagyobb volument kölcsönöz a mellnek, és egyenletesen oszlatja el azt. Az eredmény: ámulatba ejtő, formás dekoltázs. Kis mellbőség esetén nyugodtan válasszon merevítő nélküli push-up melltartót vagy pánt nélküli push-up melltartót. A kényelmes kosár megtámasztja a mellét, biztosítva ezzel a szükséges tartást.

Tökéletes társak a nőies kivágásokhoz

A támasztó melltartók különösen hatásosak a mélyen kivágott ruhák és felsők alatt. Ez a fehérnemű tökéletesen formázza és kissé megemeli a melleket, ami különösen a V-nyakkivágásnál érvényesül szépen. A push-up melltartó a dirndli alatt feltétlenül elengedhetetlen. A népviseleti ruhánál központi szerepet játszik a dekoltázs, amit a párnázott fehérnemű tökéletesen kiemel.

Mérettanácsadás a tökéletesen illeszkedő melltartóhoz

A push-up melltartó megadja a mellének a szükséges tartást és csábítón hangsúlyozza a dekoltázsát. De csak akkor, ha a megfelelő méretet választja. Ellenkező esetben a melltartó viselése kevésbé kényelmes, ami a váll és a nyak húzódását okozhatja. Átfogó melltartó kisokosunk segít meghatározni a megfelelő melltartó méretet, és hasznos tippeket ad a vásárláshoz.
Melltartó kisokosunkkal segítünk Önnek a megfelelő melltartó méret kiválasztásában.

Az ellenőrzött minőségű fehérnemű magas szintű kényelmet biztosít

A kényelmes viselet érdekében a megfelelő méret mellett a kivitelezés minősége is fontos szerepet játszik. Mivel a melltartó közvetlenül érintkezik a bőrrel, ezért a Tchibo-nál csak bőrbarát anyagokat választunk. A „funkcionális seamless” jelölés mutatja, hogy a melltartó varrás nélkül készült, és így tökéletesen illik a test körvonalaira. TCM ("Tchibo Certified Merchandise") minőségjelzésünkkel garantáljuk a professzionális feldolgozást és a magas funkcionalitást.
Különösen a fehérneműnél fontos a bőrbarát anyagok kiválasztása. Ezt TCM minőségjelzéssel garantáljuk.