Női ruhák – Öltözzön mindig megfelelően!

Egyetlen másik ruhadarab sem olyan nőies, mint egy ruha. Akár nyáriasan könnyed és játékos, akár elegánsan csillogó, akár puha kötött vagy éppen simulékonyan kényelmes anyagokból az Ön alakjára szabott, a ruha a ragyogóan nőies kisugárzást hangsúlyozza. Vessen egy pillantást a Tchibo online kollekciójára, és fedezze fel minden alkalomra és stílushoz megfelelő ruháink széles választékát!

Női ruhák

Akciós ár 13 995 Ft 11 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 12 995 Ft 7 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 13 995 Ft 11 995 Ft Quickshop
Akciós ár 14 995 Ft 9 495 Ft Quickshop
Akciós ár 18 995 Ft 16 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 16 995 Ft 10 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 11 995 Ft 9 495 Ft Quickshop
Akciós ár 15 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
Akciós ár 19 995 Ft 17 995 Ft Quickshop
Akciós ár 18 995 Ft 15 995 Ft Quickshop
Akciós ár 10 995 Ft 8 995 Ft Quickshop
Akciós ár 16 995 Ft 10 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 15 995 Ft 14 995 Ft Quickshop
Akciós ár 19 995 Ft 17 995 Ft Quickshop
Akciós ár 11 995 Ft 7 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 15 995 Ft Quickshop
1

Az Ön alakjához illő megfelelő ruha

A tökéletes hatás érdekében válassza ki az alakjának megfelelő ruhát: a közvetlenül a mell alatti elválasztó varrat előnyösen hangsúlyozza ki a kis mellbőséget. A V-nyak viszont optikailag mérsékli a nagyobb kebel méreteit. Az A-vonalú szoknya csodálatosan elrejti a fenék és a comb körüli kis párnákat. A térdig érő női ruhák visszatérésüket ünneplik, hiszen ez a midi-hosszúság karcsúsít, és minden korosztályú és alakú nő számára előnyösen viselhető.
Nyáron szellős ruhákra van szükség.

A nyár a ruhák szezonja

A vidám színek és a könnyű szövetek nyáron ugyanolyan divatosak, mint a romantikus, csipkés vagy a vállat szabadon hagyó ruhák. Különösen a szellős nyári női ruháknál érdemes megfontolni, hogy visel-e alatta és milyen melltartót. Ha meleg van, a pamut voile vagy a viszkóz-jersey kellemes viselet. A pántos szandálok stílusosan kombinálhatók a könnyű ruhákkal. Ha tavasszal vagy nyáron lehűl a levegő, bomber dzsekivel és tornacipővel sportos összeállítást készíthet.
Télen melegen tartanak: a puha kötött ruhák.

Hideg van? Női ruhák őszre és télre

Még akkor sem kell lemondania a csinos vagy mindennapi használatra alkalmas ruhákról, ha nulla fok alá esik a hőmérséklet. A kötött ruhák jó melegek, és vonzzák a szemet. Ha ez Önnek a munkába járáshoz túl lezsernek tűnik, akkor egy elegáns, garbós finom kötött ruha az ajánlatunk. Ebben az esetben már sálra nincs is szüksége. A divattudatos nők a Tchibo meleg harisnyájával, csizmájával, kardigánjával vagy blézerével kombinálva télen is viselik ezeket a meleg ruhákat!

Szabadidőben is jó közérzet

Szabadidőnkben szívesen öltözünk kényelmesen. A szabadidős ruhák kényelme szempontjából a szabás mellett az anyagnak van különösen fontos szerepe. A természetes pamut vagy vászon megakadályozza az izzadást, a kötött anyag puha és meleg. A sztreccstartalom biztosítja a mozgás szabadságát, a jersey pedig simulékonyan kényelmes. A derékrészen lévő rugalmas gumiszalag hosszabb ülés esetén is megfelelő komfortérzetet biztosít. A bordázott ruhák lezsernek tűnnek, és kényelmes cipővel vagy sportos sneakerrel kombinálhatók.

Elegáns, ünnepélyes vagy formális

Ha ünnepi alkalomról van szó, akkor a női ruhák felülmúlhatatlanok. A hosszú női ruha elegáns hatású, a fekete ruhák is nagyon népszerűek. Ezek a modellek magas sarkú, belebújós cipővel és egy kézitáskával kiegészítve csodálatosak. Ha viszont egy letisztult, fekete ruhát blézerrel és nőies fűzős cipővel kombinál, akkor ez az összeállítás az irodában is megállja a helyét. A megfelelő Tchibo harisnyanadrágok - átlátszó, nem átlátszó, strukturált vagy formahatású, akár nagyobb méretekben is - tökéletesen kiegészítik az Ön megjelenését!
A fekete ruhák mindig elegánsak és ünnepélyesek.

Anyag és minőségi elvárás

Annak érdekében, hogy megbízhasson a ruhák minőségében, a Tchibo nagy jelentőséget tulajdonít a legjobb anyagoknak és a kiváló minőségű kivitelezésnek. Termékeinket ennek a minőségi elvárásnak megfelelően gyártják, és ezt igazolja a "Tchibo Certified Merchandise" – azaz a TCM minőségjelzés. Az ezen túli olyan információk, mint például a "Tencel®", a "Lenzing Viscose®" vagy a "Stretch" jelölések kiegészítő tájékoztatást nyújtanak a ruha anyagáról. Találja meg új kedvenc ruháját a Tchibo-nál, és rendelje meg egyszerűen, online!
A Tchibo magas minőségi elvárásainak köszönhetően sokáig élvezheti ruháját.