Női sálak – nyakmelegítés számtalan formában

A női sálak nemcsak melegítő kiegészítők, de minden ruhát feldobnak és még modernebbé tesznek. A Tchibo minden stílushoz kínál különböző anyagokból készült, kiváló minőségű modelleket. Fedezze fel a választékunkban található kasmír- és pamutsálakat, valamint a hideg évszaknak megfelelő meleg, kötött sálakat, illetve a könnyű nyári darabokat! Látogasson el online áruházunkba, és böngésszen kedvére a színek és minták nagy választékában!
Kifordítható poncsó
9 995Ft
Női nagyméretű sál, HAPPY, bézs/rózsa
7 995Ft
Sajnos már elfogyott
-5 %
Női sál, kockás, piros
3 495Ft
3 295Ft
Sajnos már elfogyott
-14 %
Női szövetsál, feliratos, világoskék
3 495Ft
2 995Ft
Sajnos már elfogyott
-20 %
Női csősál, lenvászon-viszkóz, krém/rózsaszín
4 995Ft
3 995Ft
Sajnos már elfogyott
-34 %
Női sál, rojtokkal, bordó/rózsaszín
4 995Ft
3 295Ft
néhány darab kapható
Női szövetsál, virágos
4 495Ft
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Női szövetsál, lenvászon-viszkóz, színes
5 995Ft
néhány darab kapható
Sajnos már elfogyott
-25 %
Női kendő, sötétkék/piros pöttyös
1 995Ft
1 495Ft
Sajnos már elfogyott
néhány darab kapható
Női polár csősál, kockás
3 995Ft
néhány darab kapható
Női kötött csősál, szürke
5 495Ft
Női kötött sál, gyapjúval, krém/rózsaszín
7 495Ft
Női csősál, pöttyös, sötétkék
4 795Ft
-16 %
Női szövött sál, csíkos, lila/krém
5 995Ft
4 995Ft

A megfelelő fazon kiválasztása női sálak esetén

Vásárlás előtt el kell gondolkodnia azon, hogy milyen öltözékhez és alkalomhoz keres női sálat. Ha nem szereti a bonyolult sálakat, amelyeket még meg is kell kötnie, a körsálat javasoljuk, mivel ez az egyszerű csőforma nem bomlik szét. Az XL-es fazonú, háromszög alakú kendők viszont sokféleképpen teríthetők a nyak köré, míg a kötött női sálak főleg puhaságukkal és melegségükkel lopják magukat szívünkbe.
A könnyű nyári sálak még védelmet is nyújtanak a napsugarakkal szemben.

Női sálak és kendők – nyáron is jó választás

A sálak és kendők valóban csak a hideg évszakra szánt kiegészítők? Éppen ellenkezőleg, a nyári női sálak és kendők tavasszal, de akár forró nyári napokon is divatosak és elegánsak! XL-es kendőket színes vagy visszafogott színvilággal és mintával, vagy egyszínű változatban is választhat. Sőt, a nyári női sálak még a vállakat is védik a naptól, és ezek a kiegészítők az egyszerű ruhákat is azonnal szemet gyönyörködtetővé varázsolják.
Színes és jó meleg: nagyszerű női sálak télre a Tchibo-tól.

Meleg és színes női sálak a téli időszakra

Télen a sálnak nemcsak stílusos kiegészítőnek kell lennie, hanem meg kell védenie viselője nyakát a hidegtől, és megfelelően kell melegítenie. Erre különösen alkalmasak a puha felületű, kényelmes, kötött sálak, amelyek nagyszerűen kombinálhatók színben harmonizáló kesztyűkkel és sapkákkal. Ezen túlmenően a modern körsálak, vagy más néven csősálak is jó választásnak bizonyulnak a hideg napokra, mivel ezeket a nyakhoz különösen közel viselik.

Ilyen divatosan kombinálhatja a kötött női sálakat

A kötött sál kellemes meleget nyújt, és sokféleképpen viselhető, például egy szürke kötött sál színben tökéletesen harmonizál egy halvány rózsaszín vagy fehér kabáttal. Egy élénk mintás sál viszont feldobja a sötét, egyszínű ruhákat. Játsszon a különböző színekkel, és inspirálódjon: fedezze fel gyönyörű női sáljainkat online!

A kiváló minőségű kasmír sál megfelelő ápolása

A kasmír rendkívül finom és érzékeny anyag, ezért az ebből készült kiegészítők különleges ápolást igényelnek. Az elegáns kasmír női sálakat a mosógép gyapjúmosási programjával, legfeljebb 30° C-on, nagyon kevés mosószerrel szabad mosni. Ne használjon öblítőt! Mosás után a finom kasmírsálat a levegőn egy törölközőre terítve kell szárítani. A kasmír sálat ne szárítsa napon vagy fűtőtesten! Gyakran elég a sál egyszerű szellőztetése is.
Ha kasmír sálról van szó, akkor a helyes ápolás különösen fontos.

A TCM minőségjelzés: kiválóan feldolgozott, legjobb anyag

A temékeinken megtalálható TCM jelzés a "Tchibo Certified Merchandise” rövidítése, ami mögött a vevőink felé tett minőségre vonatkozó ígéretünk áll. A TCM minőségjelzés címkéje valamennyi termékünkön megtalálható, és ez garantálja Önnek, hogy alapanyagainkat ugyanolyan pontosan választjuk ki, mint beszállítóinkat, valamint a teljes gyártási folyamat során odafigyelünk a gondos feldolgozásra és a szigorú irányelvek betartására. Természetesen a Tchibo női sáljai is megfelelnek ezeknek a magas minőségi követelményeknek.
Kiváló minőségű anyagok és a legkiválóbb kivitelezési minőség – ezt garantáljuk a Tchibo-nál a TCM minőségjelzéssel.