Női kesztyű és sapka - divatos védelem a hideg ellen

Szeretné, ha a kezei a téli napokon megfelelően megvédésre kerülnének a hidegtől és a nedvességtől? Akkor jó helyen jár a Tchibo-nál mert az online boltunkban különféle hangulatos és elegáns női kesztyűket kínálunk Önnek! Legyen szó gyapjúból készült kesztyűről a szabadidőhöz, vagy akár egy strapabíró síkesztyűkről a lejtőkön való lesikláshoz, vagy akár egy elegáns, valódi bőrből készült női kesztyűről a városi kirakat nézegetéshez - itt meg fogja találni az összes új kedvenc kiegészítőjét!
néhány darab kapható
Akciós ár 2 495 Ft 1 295 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 3 795 Ft 3 295 Ft Quickshop
Sajnos már elfogyott
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Sajnos már elfogyott
Akciós ár 3 995 Ft 3 295 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 10 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
1

A tökéletes kesztyű télre

A nők sokféle kesztyűanyag közül választhatnak. Az ecorepel®-impregnálású női kesztyűk ideálisak a hosszú téli sétákra, amely esetleg egy hógolyó csatával végződik. Ez a technológia teszi a kesztyűjét piszok- és víztaszítóvá, valamint szélállóvá. Ennek a divatos alternatívája az elegáns gyapjú- vagy ujjatlan kesztyű. Fedezze fel a kínálatunkat, amelyben szép női sapkák is találhatóak!

Valódi bőrből készült elegáns ruhák, női kesztyűvel együtt

A valódi bőrből készült női kesztyűk felmelegítik a viselőjük kezét, továbbá ezek valóban divatos kiegészítők is, amelyek minden ruhához megfelelően illeszkednek! Kombinálhatja például a valódi bőrből készült kesztyűt egy ruhával, sállal és egy kabáttal, továbbá választhat egy bőrből készült kézitáskát is, amely színben össze van hangolva valódi bőr kesztyűvel. Mindez egy összefüggő egészet alkot.

A női kesztyű megfelelő karbantartása

Ahhoz, hogy a hideg téli napokon megfelelően használhassa a női kesztyűjeit, rendszeresen karban kell azokat tartani. A sima bőrkesztyűből a kisebb szennyeződéseket a lehető leghamarabb, nedves ruhával kell eltávolítani, a hasított bőrt pedig csak kefe segítségével meg kell tisztítani. Az újabb szennyeződések megelőzéséhez vízlepergető sprayt is használhat. A kötött kesztyűket, vagy pedig a hightech anyagból készülteket 40°C-os kímélő kézi mosással lehet kimosni.

Hogyan tisztíthatóak a női síkesztyűk?

A rendszeresen használt síkesztyűt gyakran kell tiszítani, mivel az nedvességnek és izzadságnak is ki van téve. A legtöbb sí- és futókesztyű mosógépben mosható. Ehhez folyékony mosószert kell használni, viszont kerülni kell az öblítő használatát, mert ekkor a felületen lévő légáteresztő membránok nem fognak sérülni. Zárja be a tépőzárakat, és húzza össze a cipzárakat, majd pedig a Kiegészítők védelmének érdekében tegye azokat egy mosóhálóba.

A mobiltelefon használata nulla fok alatt

Ha a mobiltelefonját, táblagépét vagy digitális fényképezőgépét kényelmesen akarja használni még nulla fok alatt is, akkor anélkül, hogy a kezét kitenné a hidegnek, ajánlott az úgynevezett érintőképernyős kesztyű használata. Ezek a téli kesztyűk speciális kidolgozású, vezetőképes ujjvégekkel rendelkeznek, amelyekben nyugodtan tudja az elektromos eszközöket kezelni. Fedezze fel a hideg évszakhoz való praktikus modelljeinket az online áruházunkban!

Tchibo – legjobb anyagok és gondos kidolgozás

Amennyiben úgy dönt, hogy női kesztyűt vásárol a Tchibotól, akkor kiváló minőségű teméket fog megvásárolni, amely gondosan válogatott anyagokból és a legnagyobb gondossággal készült. Ezt garantálja Önnek a TCM-pecsét – „Tchibo Tanúsított Áruk". A jóváhagyó pecsét a folyamatos minőség ellenőrzést, valamint a külső ellenőrző laboratóriumokkal való szoros együttműködést jelenti. A magunkkal szemben támasztott magas követelmény szintünket az összes beszállítóinkkal szemben elvárjuk.