Női kesztyű és sapka - divatos védelem a hideg ellen

Szeretné, ha a kezei a téli napokon megfelelően megvédésre kerülnének a téli napokon a hidegtől és a nedvességtől? Akkor jó helyen jár a Tchibonál mert az online boltunkban különféle hangulatos és elegáns női kesztyűket kínálunk Önnek! Legyen szó gyapjúból készült kesztyűről a szabadidőhöz, vagy akár egy strapabíró síkesztyűkről a lejtőkön való lesikláshoz, vagy akár egy elegáns, valódi bőrből készült női kesztyűről a városi kirakat nézegetéshez - itt meg fogja találni az összes új kedvenc kiegészítőjét!
néhány darab kapható
Akciós ár 4 495 Ft 3 995 Ft Quickshop
Akciós ár 4 495 Ft Quickshop
1

A tökéletes kesztyű télre

A nők sokféle kesztyűanyag közül választhatnak. Az ecorepel®-impregnálású női kesztyűk ideálisak a hosszú téli sétákra, amely esetleg egy hógolyó csatával végződik. Ez a technológia teszi a kesztyűjét piszok-, és víztaszítóvá, valamint szél állóvá. Ennek a divatos alternatívája az elegáns gyapjú-, vagy ujjatlan kesztyű. Fedezze fel a kínálatunkat, amelyben szép női sapkák is találhatóak!

Valódi bőrből készült elegáns ruhák, női kesztyűvel együtt

A valódi bőrből készült női kesztyűk felmelegítik a viselőjük kezét, továbbá ezek valóban divatos kiegészítők is, amelyek minden ruhához megfelelően illeszkednek! Kombinálhatja például a valódi bőrből készült kesztyűt egy ruhával, sállal és egy kabáttal, továbbá választhat egy bőrből készült kézitáskát is, amely színben össze van hangol a valódi bőr kesztyűvel. Mindez egy összefüggő egészet alkot.

A női kesztyű megfelelő karbantartása

Ahhoz, hogy a hideg téli napokon megfelelően használhassa a női kesztyűjeit rendszeresen karban kell azokat tartani. A sima bőrkesztyűből a kisebb szennyeződéseket a lehető leghamarabb, nedves ruhával kell eltávolítani, a hasított bőrt pedig csak kefe segítségével meg kell szárítani. Az újabb szennyeződések megelőzéséhez vízlepergető sprayt is használhat. A kötött kesztyűket, vagy pedig a hightech anyagból készülteket 40°C-os kímélő kézi mosással lehet kimosni.

Hogyan tisztíthatóak a női síkesztyűk

A rendszeresen használt síkesztyűt gyakran kell tiszítani, mivel az nedvességnek és izzadságnak is ki van téve. A legtöbb sí-, és futókesztyű mosógépben mosható. Ehhez folyékony mosószert kell használni, viszont kerülni kell az öblítő használatát - mert ekkor a felületen lévő légáteresztő membránok nem fognak sérülni. Zárja be a tépőzárakat, és húzza össze a cipzárakat, majd pedig tegye a Kiegészítők védelmének érdekében tegye azokat egy mosóhálóba.

A mobiltelefon használata nulla fok alatt

Ha a mobiltelefonját, táblagépét vagy digitális fényképezőgépét kényelmesen akarja használni még nulla fok alatt is, akkor anélkül, hogy a kezét kitenné a hidegnek ajánlott az úgynevezett érintőképernyős kesztyű használata. Ezek a téli kesztyűk speciális kidolgozású, vezetőképes ujjvégekkel rendelkeznek, amelyekben nyugodtan tudja az elektromos eszközöket kezelni. Fedezze fel a hideg évszakhoz való praktikus modelljeinket az online áruházunkban!

Tchibo – legjobb anyagok és gondos kidolgozás

Amennyiben úgy dönt, hogy női kesztyűt vásárol a Tchibotól, akkor kiváló minőségű teméket fog megvásárolni, amely gondosan válogatott anyagokból és a legnagyobb gondossággal készült. Ezt garantálja Önnek a TCM-pecsét – „Tchibo Tanúsított Áruk". A jóváhagyó pecsét a folyamatos minőség ellenőrzést, valamint a külső ellenőrző laboratóriumokkal való szoros együttműködést jelenti. A magunkkal szemben támasztott magas követelmény szintünket az összes beszállítóinkkal szemben elvárjuk.