Női szoknyák - mindenféle stílushoz és testalkathoz

A minitől a midi stílusig, az alak kihangsúlyozóig, vagy egyéb másig: A Tchibonál a női szoknyák széles választékát találja meg, amelyek mindegyike divatosan meggyőző! A nőies, mindenhová felvehető anyagú ruhák sokféle változatban megtalálhatóak. Az elegánstól a sportosig sokféle modell megtalálható a kínálatunkban. Hagyja, hogy ihletet adhassunk Önnek, és rendelje meg online az új szoknyáját!

Női Szoknya

Akciós ár 5 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 11 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 6 995 Ft 4 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 10 995 Ft 8 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Sajnos már elfogyott
Akciós ár 6 995 Ft 4 495 Ft
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 8 995 Ft 5 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 12 995 Ft 11 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 6 495 Ft 3 295 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 5 995 Ft 3 295 Ft Quickshop
Akciós ár 5 495 Ft 4 295 Ft Quickshop
Akciós ár 3 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 8 995 Ft 7 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 9 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 5 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 6 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 12 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
1

A megfelelő hosszúságú szoknya minden alkalomra

Mikor megfelelő hosszúságú egy női szoknya? A rövid mini szoknya ideális viselet lehet a partira, valamint a meleg nyári napokon is. Klassz lehet egy laza szabású inggel együtt, amelyet derékpánttal viselhet. Az egyéni stílusától függően a midi szoknya az irodába, valamint különleges alkalmakra is megfelelő lehet. A maxi szoknya ünnepi megjelenésű, akkor ha finom szövésű anyagból, például selyemből vagy lenből készül. A hosszú szoknya sportosan összekombinálható egy szvetterrel és egy pulóverrel.
A sztreccsszoknyák nagy mozgásszabadságot biztosítanak, és a viseletük is kényelmes.

A női szoknyáknál fontos a kényelem

Legyen szó akár rövid vagy hosszú női szoknyáról: A kényelem mindig fontos. A Tchibonál például számos olyan modellt talál, amelyek bizonyos százalékban elasztánt tartalmaznak. A sztreccsszoknyák nagy mozgásszabadságot biztosítanak, és akkor se gyűrődnek össze, amikor leül benne. A rugalmas anyagból készült derékpánt biztosítja a magas szintű kényelmet, valamint a derék és a has környékén való kényelmes illeszkedést. Kiváltképp keskeny szabású ceruza szoknyáknál a középen, vagy oldalt elhelyezett rés biztosítja a mozgásszabadságot.
Komolynak ható öltözet: Egy ceruza szoknya blúzzal, és mellé egy dzseki.

Az üzleti megjelenéshez illő női szoknya

A klasszikus üzleti világban való megjelenéshez elengedhetetlen a komoly ruházat is. Ennek megfelelően az ilyen üzleti célokra a keskeny női szoknyák, mint például a ceruzaszoknya az alkalmas. Egy elegáns blúzzal, és blézerrel kombinálva máris profinak fog tűnni. A testhez simuló, térdig érő szoknyák szintén tökéletesen megfelelőek a napi irodai munkához. A mindennapi munkához ezek a kissé kiszélesedő szoknyák is ugyanolyan elegánsak, és könnyedek. Összességében az irodába kevesebb szint kell összekevernie, valamint a hangsúlyt inkább a felsőrészre, vagy a szoknyára kell helyeznie.

Milyen kabátok illenek a női szoknyákhoz?

Az elegáns szoknya mellé akár egy rövid blézert is felhúzhat. Viszont a farmerből, vagy bőrből készült kabátok is megfelelő viseletet biztosítanak a női szoknya mellett, amellyel igazán stílusos lehet. Egy meleg kötött kardigán, és a nem átlátszó pamut harisnyanadrág télen ideális viselet szoknya mellé. A hideg napokra ezenkívül a szoknya mellé még egy ballonkabátot, vagy egy rövid kabátot is ajánlunk, amelyek szegélye nem lehet hosszabb a szoknyánál.

A női szoknyák megfelelő mosása, és szárítása

Érzékeny anyagoknál, mint például selyem, vagy gyapjú esetén a szoknya mosásakor feltétlenól kövesse a címkén található utasításokat! Viszont a pamut, és a legtöbb vegyes szövet mindenféle probléma nélkül mosható mosógépben 30°C-on. Tippjeink: Ha vasalás közben időt, és fáradságot szeretne megtakarítani, akkor akassza fel a nedves szoknyáját egy fogasra, hogy megszáradjon, vagy pedig használjon szoknya feszítőt. Ezzel megakadályozhatja a gyűrődéseket, és a szoknya is meg fogja tartani a formáját
Tartsa be a szoknya címkéjén lévő mosási utasítást, ha így tesz, akkor hosszú időn át fogja tudni hordani a ruhát.

Felelősség és megbízhatóság: a TCM-pecsét

A Tchibo összes terméke – beleértve a női szoknyákat is – mind el van látva TCM-pecséttel. Amely a „Tchibo Tanúsított Áruit” jelenti, és amely kiváló minőségű, és gondos feldolgozással készült termékeket garantál. Az anyagokra, és a gyártási folyamatra szigorú minőségi követelmények vonatkoznak, emellett a vannak szigorúan betartandó társadalmi, és ökológiai előírások is. A Tchibonál olyan minőséget vásárol, amelyben nyugodtan megbízhat!
A Tchibo összes termékénél, beleértve a női szoknyákat is folyamatosan ellenőrzik a minőséget.