Női táskák: praktikus társak minden öltözékhez

A divatos Tchibo női táskákkal mindig Önnél lesz a pénztárca, a kulcs, az okostelefon, a smink stb. Akár a kézitáskákat, akár az oldaltáskákat, a bevásárlótáskát vagy a hátizsákokat kedveli – webáruházunkban garantáltan megtalálja kedvenc modelljét a megszokott Tchibo minőségben. Böngésszen a kínálatunkban most, és rendelje táskáját kényelmesen házhoz vagy a közelében lévő üzletbe.

Milyen típusú női táskák léteznek?

A klasszikus kézitáska kézben hordozható, miközben oldaltáskája kényelmes pántját könnyedén átvetheti a vállán. A hordozófül és pánt nélküli alkalmi táskák elegánsan hatnak az ünnepi alkalmakkor. Ezzel szemben a bevásárlótáskák vagy a tárolózsákok nagyok és tágasak, így van hely az esernyőknek és egyéb kiegészítőknek is. A hátizsákok tehermentesítik a hátat, mivel a súly eloszlik a két oldalon. A variálható, vállra akasztható kézitáskák kompakt és nagyobb kivitelben is kaphatók.
Legyen sportos vagy elegáns: a tárolóhely, a praktikus belső elrendezés és a zárható rekeszek fontosak egy táskában.

Erre figyeljen táskák vásárlásakor

Mennyi helyre van szüksége a legfontosabb eszközeihez? E szerint válassza ki az Önnek tökéletes női táskát. Miután megtalálta kedvenc dizájnjában a megfelelő méretet és formát, a részletek döntenek a vásárlásról. A praktikus rekeszek biztosítják, hogy pénztárcáját vagy zsebkendőit átláthatóan tudja tárolni. Az integrált kulcstartók további rendet biztosítanak a táskájában. A cipzárral zárható rekeszek gondoskodnak a biztonságról.
női bőrtáskák az időtlen klasszikusok.

A legjobb anyag női táskákhoz

A női táskák legnépszerűbb anyaga a valódi bőr vagy a szintetikus bőr. A valódi bőrből készült kézitáskákkal élvezheti a természetes tulajdonságokat. A bőr táskák azonban rendszeres ápolást igényelnek. A műbőr minőségi feldolgozás esetén robusztusabb, és alig különböztethető meg a természetes anyagtól. A szövetből vagy háncsból készült női táskák különösen népszerűek tavasszal és nyáron. A jobb tartósság érdekében ügyeljen a speciális bevonatokra.

Milyen színű táskát válasszak?

Annak érdekében, hogy kedvenc táskáját minél több ruhával tudja kombinálni, nézzen szét a szekrényében. Női táskák esetében „a kicsi fekete” sokkal inkább „A kicsi fekete” – a fekete a legklasszikusabb szín a kézitáskáknál, és szinte mindenhez illik. A barna, kék vagy szürke táskákat szintén sokféle ruhával tudjuk viselni. A rozé árnyalatok romantikus hangulatot kölcsönöznek a megjelenésének. Az erősebb tónusok, mint a korall, a rózsaszín vagy a piros, csodálatos színárnyalatokat adnak.

A bőrtáska megfelelő ápolása

A valódi bőr táskákat első használat előtt impregnálni kell, így védve a nedvességtől és a szennyeződésektől. A bőr típusától függően – például sima bőr, hasított bőr vagy nubuk – léteznek erre speciális spray-k vagy ápoló folyadékok. A könnyű szennyeződéseket puha bőrtisztítóval távolíthatja el. Bennfentes tipp a sima bőrhöz a bőrzsír: a merev területek javítására használható.
Megfelelő ápolással bőrtáskája sokáig rugalmas és ellenállóképes marad.

Garanciánk a női táskájára

A kiváló Tchibo minőségnek köszönhetően garantáltan sokáig élvezheti kedvenc modelljét. A kiváló minőségű anyagok, a gondos kivitelezés és a vonzó megjelenés egyaránt fontos számunkra, amikor a női táskákról van szó. A szigorúan ellenőrzött minőségünket a TCM („Tchibo Certified Merchandise”) minőségpecsétről ismerheti fel. Szeretne további kiegészítőket hozzáadni a megjelenéséhez? Webáruházunkban vonzó kendőket és női öveket talál.
Nálunk divatos női táskákat talál kiváló minőségű anyagokból és funkcionális kivitelben.