Titokzokni: a tökéletes zokni balerinákhoz, sportcipőkhöz és társaikhoz

A kinti hőmérséklet emelkedésével elérkezik ismét a titokzoknik nagy belépője! Elbúcsúzunk a női harisnyától, és inkább rövid zokniba bújunk balerinákhoz, sportcipőkhöz vagy magassarkú cipőkhöz. Széles szabása révén a titokzokni "láthatatlan" marad a cipőben, ugyanakkor kényelmes, száraz viseletet biztosít. Fedezze fel a Tchibo webáruházában a különböző sport- és szabadidős modelleket – kedvező árú, több párból álló szettekben is!
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható

Különböző modellek különböző igényekhez

A titokzokni rövid zokni, széles szabással. Viselés közben a lábfej nagy részét szabadon hagyja, ennek köszönhetően a félcipőben láthatatlan marad. Kényelmes anyaga és rugalmas szegélye biztosítja a rendkívül kényelmes viseletet és a tökéletes illeszkedést. Egyes titokzoknik emellett megerősített lábujjal, rüszttel és sarokkal rendelkeznek, ezáltal ideális tartást nyújtanak a cipőben. Túrázáshoz vagy kocogáshoz azonban speciálisan párnázott, extra lapos varrásokkal ellátott sportzoknit használjon.
Nyáron tökéletes a sportcipőkhöz: pamut sportzokni.

Titokzoknik és sportzoknik: mi a különbség?

A sportzoknik szegélye általában a boka alá esik. Ezzel ellentétben a titokzoknik ideálisak a nagyon szélesen kivágott félcipőkhöz is, például balerinákhoz, espadrilles vagy loafer cipőkhöz. Míg a sportcipőkhöz való zoknik általában pamutból készülnek, a titokzoknik között van finomharisnya anyagú zokni is olyan árnyalatokban, mint a testszín, a fekete vagy a fehér. A tartós sztreccs anyag biztosítja, hogy semmi ne látszódjon.
A titokzoknik különösen nyáron egyértelműen pluszt jelentenek a higiénia és a kényelmes cipőviselés terén.

Milyen előnyei vannak a titokzokninak nyáron?

A cipő zokni nélküli viselésével ellentétben a titokzoknik nagyobb higiéniát és kényelmet nyújtanak. Tavasszal és nyáron a lábunk zárt cipőben gyorsan izzad. Használjon vékony zoknit a kellemesen száraz viselet érdekében, és akadályozza meg a kellemetlen szagokat. A titokzoknit a nap végén könnyen leveheti és a gépben kimoshatja. A titokzoknik segítségével ugyanakkor elkerüli a közvetlen súrlódást, így megvédi a lábát a bőrkeményedéstől vagy hólyagoktól.

Titokzokni helyes mosása

Segítség, hol van a párja – ismerősnek hangzik? Ahhoz, hogy a kis zoknik a mosógépben párban maradjanak, tegye a titokzoknikat egy mosóhálóba, ami ráadásul kíméli a szövetet is. A finomharisnya minőségű zoknik számára a finom kézimosás az ideális. A legtöbb titokzoknit azonban kímélő programon akár 40 fokon is lehet mosni a mosógépben. Mindig kövesse a csomagoláson található mosásra vonatkozó utasításokat.

Mitől olyan különlegesek a „Magic Cut” titokzoknik?

Kívülről normális titokzokniknak tűnnek, de „belső értékeik” varázslatosak: a Tchibo Magic Cut titokzokni talpa bőrbarát pamutból készül a különösen kellemes viselet érdekében. A rugalmas poliamid felső rész varrás nélkül illeszkedik – a legjobb formatartás és a rendkívül kényelmes viselet érdekében. Egy belső, láthatatlan szilikoncsík és egy kiegészítő szilikonszív gondoskodik a biztos tartásról.
A Tchibo Magic Cut titokzoknik még a balerinákban is szinte láthatatlanok.

Tchibo minőségi ígéretünk

A "Tchibo Certified Merchandise" (röviden TCM) minőségmegjelölésünk jelenti a folyamatos ellenőrzést a gyártástól az értékesítésig és a magas feldolgozási minőséget. JÓT TETTÉL címkénk jelöli a biopamut anyaghasználatot, és ügyelünk a tisztességes termelési előírásokra. A további tulajdonságokat online egy pillanat alatt megtekintheti: A LYCRA® szál például a rendkívüli rugalmasságot képviseli, a COOLMAX® szál pedig hűsítő hatású és lélegzővé teszi a zoknikat.
A „Tchibo Certified Merchandise” minőségmegjelölés garantálja a minőséget, amelyre minden nap számíthat.