Női felsők - divatos univerzális viselet egész évben

Bizonyos alapdarabok egyetlen ruhásszekrényből sem hiányozhatnak. Ebbe feltétlenül beletartoznak a női felsőket. A divatos univerzális sportos viselet sokféleképpen viselhető, kényelmesek a bőrnek, és a szabásuk is vonzó. Győzze meg magát, és fedezze fel a Tchibo kiváló minőségű női felsőit. Hagyja, hogy inspirálják a jelenlegi divatirányzatok, és vásárolja meg online a kedvenc ruhadarabjait!

Mitől lesz különleges a női szellős felsőrész

Kiegészítő réteg a női pulóver alatt, sporthoz használt edzőnadrághoz, vagy pedig az új csőszárú farmernadrágjával kombinálva: a női felsők tényleg univerzálisak így a hétköznapok során is viselheti őket, valamint remek alternatívát jelenthetnek a női pólók számára. A pólókkal ellentétben ezeknek vagy nincs, vagy csak nagyon rövid az ujjuk, viszont szabás szempontjából sokoldalúak.
Az egyszerű ujjatlan felsők tökéletesen illeszkednek a blúzok, és a pulóverek alá.

Női alap felsőrészek trikóként használva

Gyorsan fázni szokott, vagy kényelmesebben érzi magát, ha a melltartó és a pulóver között visel egy vékony felsőt? Akkor a vékony női ujjatlan felsők, vagy pedig a spagetti ujjú modellek az ideálisak. Ezek melegen fogják tartani, és viselni és kényelmes őket. Ezenkívül a felsőket (félig-)átlátszó női blúzok, vagy ingek alatt is viselheti. Erre a célra vannak klasszikus színű női felsők, például fekete vagy fehér színben, továbbá praktikus szettekben is kaphat ilyen felsőket.
A funkcionális sport felsőkkel jól fel lesz készülve a sporthoz.

Funkcionális napi sport felsőrészek

Kiváltképp az edzőtermi, vagy a friss levegőn végzett edzésekhez készülnek női légáteresztő, nedvesség elvezető, és gyorsan száradó anyagú ruhák. Sok felsőrész hálós betéttel is el van látva - a kellemes testklíma érdekében. A modelltől függően a felsők illeszkednek a test alakjához, vagy annál szélesebb kivágásúak. Számos női ingnél az egy százalékos elasztán méretstabilitáshoz, és nagyszerű illeszkedéshez vezet.

Szabadidős női felsők

Legyen akár szó alak kihangsúlyozásról, vagy divatos túlméretes megjelenésről: A női szabadidős célú felsők többféle kivágásban találhatóak. Az apró részletek szintén szemet gyönyörködtetőek, ilyenek például a fodrok vagy a hímzések. Mivel a női felsők sokféleképpen kombinálhatók, ezért azok különböző stílusok létrehozásához használhatóak fel. Sportos megjelenés a farmernadrágban, vagy csinos stílus a Chinoban. A testhez simuló szoknyával egy igazán nőies ruházatot állíthat össze.

Női irodai felsők

Ez mindazok számára jó hír, akik minden nap női felsőt akarnak viselni: A mindennapi üzleti életben sem kell nélkülöznie a stílusos alapruházatot. Vagy akár válasszon egy sima fekete felsőrészt, amelyet egy kismértékben átlátszó blúz alatt visel, vagy pedig válasszon a fehér blúz alá egy fehér felsőt. Azok, akik nem szeretnek blúzt viselni, kombinálhatják egy finom, nem túl mély szabású felsővel, és egy zárt blézerrel.
A blézer alatt lévő felső egy remek üzleti megjelenést biztosít.

A kiválasztott anyagokból készült ruházat a maximális viselési kényelem érdekében

A Tchibo női felsők megvásárlásával kiváló minőségű divatcikkeket kap, amelyek a saját TCM-pecsétünkkel (”Tchibo Tanúsított Áruk”) is el vannak látva. Az „Organikus-pamuttal” pecsét azt tanúsítja, hogy az adott felsőrész bizonyos százalékban organikus pamutból készült. A „Sztreccs” jelzéssel ellátott ruha azt jelzi, hogy az egy különösen rugalmas szövetanyagból készült, amely megtartja az alakját, valamint a tökéletes illeszkedését.
A kiválasztott anyagok biztosítják a felsőrész megfelelő illeszkedését.