Női treggings- testhez álló és kényelmes

Úgy fog kinézni mint egy leggingsben, viszont mégis egy nadrág látszatát kelti: A női treggings ennek a kettőnek a keveréke - és ez kell hogy a divatirányzat legyen minden olyan nő számára, akik szeretnek kényelmesen és stílusosan öltözködni. Tapasztalja meg az újdonsült kényelmet, és egyidejűleg lépjen a rivaldafénybe. A Tchibonál a női treggingsek nagy választékát találja. Fedezze fel a sokféle szín, és méretkombináció csodákat, és rendelje meg online a kényelmet!
néhány darab kapható
Akciós ár 10 995 Ft Quickshop
Akciós ár 7 995 Ft 6 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 10 995 Ft 8 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 10 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 8 995 Ft 7 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható

A nadrág és a leggings kombinált előnyei

A treggings szó az angol „trousers” és „leggings” szavak összeolvadásából keletkezett. Ezek az elasztikus modellek egy teljesen „normál” nadrág benyomását keltik. Sztreccs anyagból készülnek, testhez állóak, és a klasszikus nadrág jellemzőkkel is rendelkeznek, mint például varrásokkal, gombokkal, cipzárakkal vagy nadrágzsebekkel. Ezek a részletek gyakran csak jelképesek, vagy rányomtatottak az anyagra. A Tchibonál megtalálja a treggingsek vonzó választékát - keresse meg a kedvencét!
A treggings igazából leggings is, amely úgy néz ki mint egy hétköznapi nadrág.

A női treggingsek tökéletesen kiemelik a lábait

A női treggings nagy előnye, hogy egyszerre kényelmesek és jól is mutatnak. Némelyik fényes anyagból készül, némelyik pedig bevonatos anyagú. Mindez elegáns bőr megjelenést kölcsönöz. Bújjon bele kényelmesen a tregginsébe, a könnyű öltözködést a deréknál lévő rugalmas derékpánt teszi lehetővé. Ezek a nadrágok kihangsúlyozzák a lábait - ha megfelelő felső ruházattal kombinálja - akkor ideális viselet lehet a teltkarcsúbb alkatú nők számára is.
Farmernadrág stílusú treggings: Skinny farmernadrágnak tűnik, viszont ugyanolyan viselési komfortot biztosít, mint a leggings.

Farmernadrág stílusú női treggings: a Jeggings

A treggings egy kedvelt változata a jeggings - a leggings farmernadrág stílusban. A jeggings ugyanolyan keskeny mint a Skinny farmernadrág, viszont rugalmas gumiszalaggal van ellátva, továbbá a magas elasztán százaléknak köszönhetően még kényelmesebb. Az ilyen nadrágok álzsebbel, vagy csak zseb mintával rendelkeznek. Ezenkívül a szokásos koptatási mintákkal érhetőek el. Válasszon ezekhez a nadrágokhoz bő kötött pulóvert, vagy egy hosszú blúzt amelyek mindegyik illeni fog ehhez a nadrághoz.

Ezek a felsőrészek kombinálhatók a farmer-treggingsel

Alapvetően a divattudatos emberek a leggingshez ugyanolyan ruhadarabokat vehetnek fel, mint egy sima nadrághoz, vagyis hordhatnak hozzá rövid pulóvert, vagy egy pólót, amely derékben végződik. Ha a csípőt, és a combot szeretné optimálisan kihangsúlyozni, akkor vehet fel tregginset is. Ez a rész egy hosszabb szabású felsőrésszel könnyen elrejthető. Általánosságban elmondható, hogy a különböző hosszúságú ruházatok bármelyike is ideális lehet - amely divatos, és a női alakot is kiemeli!

A női treggingshez illeszkedő cipő

Az hogy a tregginshez milyen cipőket vesz fel, természetesen az évszaktól, és az alkalomtól is függ. A tornacipők és az edzőcipők egész évben divatosak. Ősszel vagy télen a csizma tökéletesen illeszkedik a treggingshez, nyáron pedig a balett cipő, vagy a szandál a megfelelő választás. Tehát alig van olyan cipő, amelyet ne lehetne tregginsel viselni, a meleg napokon a papucs is egy jó választás lehet. Vásárolja meg a teljes ruházatát a Tchibonál!
A női treggings tökéletesen kombinálható magassarkúval

A TCM-pecsét: Minőség és alaposság

Az összes termékünk el van látva TCM-pecséttel . A női tregginsekben is megtalálja a „Tchibo Tanúsított Áruk”-címkét. Ez garantálja azt, hogy az adott áru olyan folyamattal kerül legyártásra, amelyet a külső felek rendszeresen ellenőriztek. Biztos lehet benne, hogy a termékeink kiváló minőségű anyagokból készülnek. Nagyra értékeljük a társadalmi, és az ökológiai normákat is. Ilyen módon a beszállítóinkért is felelősséget vállalunk, továbbá folyamatosan magas termékminőséget fogunk tudni Önnek biztosítani.
A Tchibo cég elsődleges prioritásai közé tartoznak a legmagasabb minőségi előírások, a magas minőségű gyártás, és anyagok biztosítása.