Nagyméretű női trikók

Ön azon nők közé tartozik, akik szeretnek egy köztes réteget is viselni a melltartó, és a felső ruházat között - csak azért, hogy az melegítsen, vagy hogy extra kényelmet biztosítson a kissé érdes tapintású pulóverek alatt? Ebben az esetben a nagyméretű női trikóink a megfelelő választás Önnek. Azokat kiváló minőség, és időtálló kivitel jellemzi. Szánjon rá egy percet, hogy megnézze az ajánlatokat, és hogy a Tchibonál megvásárolja a fehérneműit!

Női trikók nagy méretekben

2 női trikó, fehér
3 995Ft
 
Elérhető:
 
2 női trikó, fekete
3 995Ft
 
Elérhető:
 
Női trikó, csipkés, fekete
3 995Ft
 
Elérhető:
 
2 női trikó, fehér/fekete
5 495Ft
 
Elérhető:
 
2 női trikó szettben, fehér/sötétkék
3 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
2 női trikó szettben
3 795Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Női szatén top, csipkés, rózsaszín
5 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
-9 %
Női trikó, krém
3 295Ft
2 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Női trikó, bordázott, szürke
4 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
2 női trikó, fehér/taupe
3 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Női trikó, szatén hatású, kék
3 495Ft
 
Elérhető:
 
2 női jersey trikó szettben, fehér
3 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
2 női trikó szettben, barack/fehér
3 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
2 női trikó szettben, fehér
3 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
2 női trikó szettben
3 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Női trikó, állítható pánt, testszínű
3 495Ft
 
Elérhető:
 

Nagyméretű női trikók, amelyek minden ízlést kielégítenek

Épp úgy, ahogy vannak átlagos méretű kombinék, ugyanúgy a női trikókat is többféle méretben, és akár nagyobb méretekben is megkaphatja. Választhat spagetti ujjú, és ujjatlan felsőket is, emellett talál U-, vagy V-kivágású modelleket is. Kiváltképp akkor, ha gyakran hord nagy méretű trikókat, akkor ajánlott a kombinékat több darabból álló készletekben megvásárolni. Egyébként:a pizsama alternatívájaként nagy méretű női trikókat is viselhet alváshoz.
Még a női trikóknak sem kell, hogy megfelelően vonzó kivitel nélkül maradjanak.

Nagyméretű női trikók: a klasszikus fehértől a finom rózsaszínig

Habár a női trikókat a ruhák alatt viselik, ellentétben a ruházattal, azt mások nem láthatják. Ez persze nem indokolja a vonzó minták elhagyását. A kombinék például semleges fekete, vagy fehér, vagy akár finom rózsaszín vagy világoskék színben is megvehetőek. A romantikus nőies megjelenés érdekében stílusos női csipkés trikókat is kínálunk. Tipp: Használjon nagyméretű bugyikat, amelyek színben hozzá illenek, ezzel biztosítva a harmonikus megjelenést.
Mivel a trikók közvetlenül érintkeznek a bőrével, ezért nagyra kellene, hogy értékelje a bőrbarát anyagokat.

Nagy méretű női trikók testhezállóan simulékony anyagokból

A nagy kosarú melltartókon kívül a nagyméretű női trikók alkotják a ruházat alsó rétegét, amelyek közvetlenül érintkeznek a bőrrel. Emiatt elengedhetetlen a kényelmes, és bőrbarát anyagok használata. Élvezze egész nap a maximális kényelmet, legyen akár otthon, vagy az irodában.

Tippek a nagyméretű trikók tökéletes illeszkedéséhez

A vonzó megjelenés és a puha szövetanyag is kevéssé hatásos, ha a trikó nem megfelelő. Alapvetően a kombinéknak testközelben kell lenniük, viszont nem csípődhetnek be sehová. Ideálisnak tekinthetőek az állítható pántokkal rendelkező női kombinék. Mindez lehetővé teszi, hogy az alakját a fehérneműhöz igazítsa. Apropó: Az optimális illeszkedés érdekében a bizonyos mennyiségű elasztánt tartalmazó felsők hordása az ajánlott.

A nagyméretű női trikókat mindig az előírt hőmérsékleten mossa

A nagyméretű női trikók általánosságot tekintve alkalmasak a mosógépben való mosásra. A kombinék maximális mosási hőmérsékletét a mindenkori ruhadarab címkéjén fogja megtalálni. A legtöbb modell minden probléma nélkül mosható 40 fokon. Tipp: A csipkés női trikót minden esetbe tegye szennyes zsákba. Enyhe, nem maró hatású mosószer alkalmazása ajánlott.
A legtöbb trikó minden probléma nélkül mosható 40 fokon a mosógépben.

Fenntartható módon készített nagyméretű női trikók

A túlméretes trikóinkkal kiváló minőségű fehérneműhöz fog hozzájutni, ahol a megszokott Tchibo minőség le fogja nyűgözni Önt. Számos termékünket káros anyagok szempontjából tesztelték már külső, akkreditált cégek, amely termékek részben vagy egészben fenntartható módon kerülnek előállításra. Ez utóbbiakat a GUT GEMACHT (”JÓL KÉSZÍTETT”) pecsétről ismerheti fel. Ezenkívül talál ökológiai gazdálkodásból származó organikus pamutból készült nagyméretű női trikókat is.
A Tchibo organikus pamutból készült nagyméretű női trikókat is kínál.