Női trikók: Praktikus univerzális viselet minden évszakhoz

Már rég elmúltak azok az idők, amikor a pulóverek alatt csak a nagymama finom bordás ingeit lehetett viselni: A nők számára gyártott női trikók annyira változatosak, és vonzóak, hogy azok a kigombolt ingek alatt, vagy akár nyáron is viselhetőek rövidnadrágokkal, és feszes szoknyákkal. A meleg nyári éjszakákon még a hálóinget is erre cserélik le. Frissítse fel a fehérneműit, valamint rendeljen új, kiváló minőségű trikókat a Tchibotól!
néhány darab kapható
Akciós ár 3 995 Ft 3 495 Ft Quickshop
Akciós ár 7 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható

Hány különféle női trikó van?

A régi klasszikus az atléta trikó, amely széles pántokkal rendelkezik. Ezek leginkább pamut anyagú női trikók, amelyeket nyáron nyugodtan viselhet felsőként. A vékony spagetti pántos trikók még szellősebb viseletet biztosítanak. A testhez simuló trikó praktikus alternatívája lehet a női bodynak ami egy alsóneműt is tartalmazó egyberészes: ebben a ruhában különösen magas az elasztán mennyisége, amely karcsú derekat varázsol az alakot kihangsúlyozó ruhák, és a keskeny derék mellé.
A csipkével szegélyezett trikók igazán nőiesnek és előkelőnek tűnnek.

Melyik trikó néz ki különösen nőiesnek?

A csipke mindig is a csábító fehérneműkön volt jellemző. Viseljen csipkével szegélyezett női trikót felsőként, vagy hagyj,a hogy a csipke kivillanjon a v-nyakú blúz alól. A beágyazott, puha csészés melltartóval ellátott női trikók még érzékibbek, és még inkább kihangsúlyozzák a melleit. Hagyja ezt a megjelenést a különleges órákra, amelyet csipkével szegélyezett bugyival egészíthet ki.
A legjobb tehát az, ha a fehér blúz alatt bőrszínű trikót visel.

Milyen trikót viseljek fehér ing alatt?

Az alapszabály sokáig az volt, hogy a nők a fehér ing, és fehér blúz alá ugyanolyan színű fehér trikót vettek fel. Időközben azonban észrevették, hogy a nyári blúzok alatt a vasalt fehér trikók nagyon átlátszanak. Ezért viseljen inkább olyan színű trikót, amely a legjobb egyezik a bőrének színével. Figyeljen arra is, hogy varrás nélküli (seamless) üzleti trikót viseljen, így a varratok nem fognak csúnyán feltűnni.

Mivel kombinálhatóak legjobban a női trikók?

Sok női trikó túl jól néz ki ahhoz, hogy azokat elrejtse. Meleg napokon az atléta trikó, és a spagetti pántos felsőrészek jó választásnak bizonyulnak könnyű otthoni viseletként: Viselje ezeket Capri-leggingsel, vagy kényelmes pamut rövidnadrággal, akkor amikor házimunkát végez, vagy éppen a kanapén pihen. Menjen ki az utcára, és nyugodtan vegyen fel színes trikót a kedvenc farmernadrágjához, a trikó fölé pedig húzzon fel egy kivágott blúzt, vagy egy bő kockás inget.

Milyen meleg vízben szabad a trikókat mosni?

Vessen egy pillantást a címkére: A legtöbb esetben elegendő, ha a női trikókat 30-40°C-on mossa. A kényelmes, magas elasztán tartalmú fehérneműt nagyrészt öblítő nélkül kell mosni: Az öblítőben lévő vegyi anyagok tönkretehetik az elasztánt. Ennek eredményeként a trikó elveszti rugalmasságát, és megfelelő illeszkedését. A finom csipkével szegélyezett trikókat külön-külön helyezze mosó zsákokba, így a csipke nem fog megsérülni.
A trikók helyes mosási folyamata az anyagtól függ.

Női trikók ellenőrzött Tchibo-minőségben

Amikor a Tchibonál kiválaszt egy új trikót, akkor mindig biztos lehet benne, hogy ellenőrzött minőséget kap. Ezt biztosítja a saját TCM jóváhagyó pecsét (Tchibo tanúsított Áruk) is. Számos női trikó nagyrészt ellenőrzött, fenntartható termesztésből származó, bőrbarát, organikus pamutot tartalmaz. Amikor vásárol, akkor nem csak a testével tesz jót, hanem a pamutot termelő ország természetének is.
A Tchibonál kiváló minőségű trikókat vásárolhat: Figyelünk a gondos feldolgozásra, és a fenntarthatóságra.