Schließen

Női harisnyák

5 pár női zokni szettben, csíkos, kék/rózsaszín
3 995Ft
 
Elérhető:
 
3 pár női zokni, sötétkék/világoskék/rózsaszín
2 995Ft
 
Elérhető:
 
3 pár női bokazokni, szettben, csíkos
3 pár női bokazokni szettben, kék/szürke
2 495Ft
2 495Ft
 
Elérhető:
 
 
Elérhető:
 
3 pár női bokazokni, szettben, csíkos
3 pár női bokazokni szettben, kék/szürke
2 495Ft
2 495Ft
 
Elérhető:
 
 
Elérhető:
 
2 pár női titokzokni szettben, fehér/sötétkék
2 295Ft
 
Elérhető:
 
3 pár női zokni szettben, fekete
2 495Ft
 
Elérhető:
 
5 pár női zokni szettben, mintás, kék/szürke/fekete
3 995Ft
 
Elérhető:
 
-33 %
3 pár női térdzokni szettben, szürke-fekete
2 995Ft
1 995Ft
 
Elérhető:
 
3 pár női zokni, fekete, mintás
2 495Ft
 
Elérhető:
 
2 pár sportzokni szettben, szürke/sötétkék
2 495Ft
 
Elérhető:
 
3 pár női bokazokni szettben, horgony
2 495Ft
 
Elérhető:
 
3 pár női titokzokni szettben, fekete/csíkos/citromos
2 495Ft
 
Elérhető:
 
2 pár funkcionális bokazokni szettben, fehér/szürke
2 295Ft
 
Elérhető:
 
-17 %
3 pár női zokni szettben, zebracsíkos/leopárdmintás, fekete
2 795Ft
2 295Ft
 
Elérhető:
 
3 pár női zokni szettben, fekete/mintás
3 295Ft
 
Elérhető:
 
3 pár női zokni szettben, mintás, rózsaszín
2 495Ft
 
Elérhető:
 
3 pár női bokazokni szettben
3 pár női bokazokni szettben
2 495Ft
2 495Ft
 
Elérhető:
 
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
5 pár női zokni szettben, fekete
3 995Ft
 
Elérhető:
 
2 női harisnyanadrág szettben, 80 DEN, sötétkék
2 női harisnyanadrág szettben, 80 DEN, fekete
3 995Ft
3 995Ft
 
Elérhető:
 
 
Elérhető:
 
2 pár női házicipő zokni, szürke/pink
2 495Ft
 
Elérhető:
 
2 női harisnyanadrág szettben, 40 DEN, fekete
3 995Ft
 
Elérhető:
 
8 pár finom térdharisnya szettben, testszínű
2 495Ft
3 pár női zokni szettben, mályva/fekete
2 495Ft
 
Elérhető:
 
2 pár női sportzokni szettben, sötétkék, rózsaszín
2 495Ft
 
Elérhető:
 
2 pár női zokni, fekete
1 995Ft
 
Elérhető:
 
2 pár női titokzokni szettben, fekete/fehér
2 495Ft
 
Elérhető:
 
2 női harisnya szettben, 40 DEN, fekete/sötétszürke
3 495Ft
 
Elérhető:
 
2 pár női puha zokni szettben, szürke/bordó
2 995Ft
 
Elérhető:
 
2 pár női csúszásgátló zokni szettben, rózsaszín/szürke
2 795Ft
 
Elérhető:
 
2 pár női termozokni szettben, pöttyös/norvég
2 495Ft
 
Elérhető:
 
1

Leggingek, harisnyanadrágok és női harisnyák minden alkalomra

Alakformálás, melegítés vagy a tekintetek vonzása – a leggingsek és a harisnyanadrágok sokoldalúan hordhatók. Elkísérhetnek minden nap, de viselhetjük alkalmanként is: egyszerűen nem hiányozhatnak a ruhásszekrényből. Fedezze fel a Tchibo szortimentjének kiváló minőségű, különféle alkalmakra és évszakokra kifejlesztett modelljeit. Emellett tudjon meg mindent a viselés kényelméről, az anyagokról, az alakformáló hatásról stb.

Mert a harisnyanadrágok és a leggingsek egyszerűen többet tudnak

Szép lábak egész évben

Különösen nagyon magas és nagyon alacsony hőmérséklet esetén fontos kérdés, hogy a harisnyanadrág megfelelő legyen, vagy a legging viselése kellemes legyen. Ha Ön például nyáron is szívesen hord nylon harisnyát, válassza az 5 vagy 10 DEN erősségű, ultravékony modelleket. A speciális szövési technológiáknak köszönhetően emellett ma már léteznek kellemesen hűsítő hatású harisnyanadrágok is. A téli csikorgó hidegben azonban a speciális termo harisnyanadrágok viselése ajánlott. Ezek egyrészt nagyon jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, másrészt gond nélkül hordhatók szoknyákhoz vagy ruhákhoz. A simogató gyapjúharisnyák ugyanígy alkalmasak, és szintén illenek a mindennapi viseletekhez – például a meleg gyapjúharisnyákkal együtt.

Harmonikus kombinációk

A harisnyanadrág elegánsan, nőiesen és professzionálisan hat. Csupán arra ügyeljen, hogy hozzá illő cipőt viseljen. A nyitott cipőkhöz vannak speciális, lábujjvarrás nélküli harisnyák. A leggingsek kiváló alkotóelemei lehetnek a sokoldalú szabadidős viseleteknek, míg manapság – a kilencvenes évekkel ellentétben – egyre ritkábban hordják önállóan, nadrág helyett. Ehelyett szívesen viselik a lezser, réteges stílus elemeként: a fekete leggingset kombinálhatja például hosszú felsőkkel, ruhahosszúságú blúzokkal vagy hosszú szabású kardigánokkal. Egyébként: sportos változatban tornacipővel is tökéletes megjelenést biztosít, ha a leggings röviddel a boka fölött végződik és egy kis darab bőrfelületet szabadon hagy.

A leggingsek, harisnyanadrágok és női harisnyák vásárlásának kritériumai

A DEN-adat

A denier-adat, melynek rövidítése a DEN, a harisnyák, leggingsek és harisnyanadrágok erősségét jelöli: minél kisebb a DEN szám, a textília annál vékonyabb és átlátszóbb. A 40 DEN alatti harisnyák leheletvékonyak, így a bőr a finom anyagon erősen átsejlik. 40 és 60 DEN között ezzel szemben félig átlátszók, és a bőr az anyagon keresztül csak enyhén kivehető. Apró bőrhibák elrejtéséhez ezt az erősséget ajánljuk. 60 DEN fölött a harisnyanadrág „opaque”, azaz egyáltalán nem átlátszó, és ráadásul melegítő funkcióval is rendelkezik.

Gyűrődések, bevágások nélkül

Annak érdekében, hogy a harisnyanadrág vagy a leggings ideálisan álljon Önön, és sehol ne vágjon vagy ne gyűrődjön be, hordjon például csípőharisnyanadrágot vagy komfortbetétes modelleket. Ezeknél a betét extra széles, puha és rugalmas, így selymesen simul az Ön testére. Abban, hogy a harisnyanadrág sehol ne csússzon és ne gyűrődjön, mindenekelőtt a megfelelő méretnek van döntő jelentősége: azt, hogy egy modell jó-e Önre, úgy állapíthatja meg, hogy óvatosan elhúzza a testétől. Ha testétől 5 cm-re el tudja tartani, akkor Ön megtalálta a megfelelő méretet. Két méret közötti határeset esetén válassza mindig a nagyobb méretet!

Ints búcsút a szemfutásnak és a bolyhoknak

Szemfutás esetén gyakran a színtelen körömlakk jelenti a megoldást. Manapság azonban erre már egyáltalán nincs szükség. Mivel a harisnyák anyagának termikusan kezelése által a szemfutás elkerülhető. Így például a speciális „LYCRA® Fusion“ szálak esetén a harisnya szemeit összeolvasztják egymással, így a további futás elkerülhető, ha pedig az egyik elszakad – csupán egy parányi lyuk marad vissza. További tipp: Azért, hogy harisnyanadrágja vagy leggingse ne töltődhessen fel elektrosztatikusan, manapság már vannak speciális, antisztatikusan impregnált modellek is.

Alakformáló hatás

A kimondottan női körvonalak elérése érdekében manapság léteznek már alakformáló leggingsek és harisnyanadrágok is. Az alakformáló hatás az elasztán magas arányának köszönhető, és a modelltől függően észrevétlenül korrigálja a fenék, a comb, a has és a vádli formáját. Minél nagyobb az anyagban az elasztán aránya, ez a hatás annál erősebb. A kellemes mozgásszabadság érdekében az alakformáló harisnyanadrágoknál még jobban ügyeljen arra, hogy a megfelelő méretet vásárolja meg. Ahhoz, hogy szűk ruházat alatt is minden jól láthatatlan maradjon, figyeljen a kiváló minőségű, varrás nélküli kidolgozásra is.

Minőségi garanciánk a leggingsekre, harisnyanadrágokra és harisnyákra

Számunkra nagyon fontos, hogy termékeink ára kedvező legyen, miközben Önnek a legfontosabb szempontról sem kell lemondania: a minőségi anyagokról, amelyek feldolgozása gondosan és a legmodernebb technológiákkal történt. Ön mindig biztos lehet abban, hogy termékeinkben sokáig örömét leli majd. Ezt tanúsítja a „Tchibo Certified Merchandise“, vagy röviden TCM márkajelzés.

Annak érdekében, hogy a leggingsek, harisnyanadrágok és harisnyák tulajdonságait Ön már az online vásárlás során is első látásra felismerje, termékeinket átlátható módon jelöljük: Ha felfedezi például a „LYCRA®“-jelet, akkor különleges minőségnek örülhet. Mivel ez a márkás száltípus rendkívüli tágulási képességgel bír. Visszapattanó erejének köszönhetően az anyag erős kitágulás után is maradéktalanul visszaáll eredeti formájába. A rendkívül elasztikus textíliák tökéletesen illeszkednek viselője testére, viselésük pedig különösen kellemes.