A női zoknik megfelelő divatos viseletet biztosítanak a lábainak

A női zoknik minden egyes ruhásszekrény elengedhetetlen részét képezik: Felmelegítik az érzékeny lábakat, felszívják a nedvességet, valamint megvédik a lábat a szűk cipő okozta nyomó érzéstől. Manapság a választék az épphogy látható titokzoknitól, és edzőcipő zoknitól a klasszikus térdzokniig, és a vastag plüsszokniig terjed. A Tchibonál nem csak minden szezonra, hanem minden alkalomra is megtalálja a megfelelő harisnyát, és zoknit.

Női harisnyák

néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 3 995 Ft 3 295 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 4 495 Ft 3 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 2 995 Ft 2 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
1

A különféle női zoknik áttekintése

Női zoknik vagy harisnyák? A harisnyák általában térdzoknit jelentenek, ami a teljes vádlit lefedi. A zokni viszont általában csak a boka föléig nyúlik. Manapság már viszont ezekre nem illik ilyen pontos meghatározás. A szabadidős tevékenységekhez használt meleg plüsszokni legalább a vádli felét befedi. Tehát tökéletesen illeszkedik a bokáig érő leggingshez. Ezzel elkerülhető a lábszárnál, a leggings, és a zokni között maradó csupasz bőrfelület fázása.
A női zoknik megfelelő anyaga kényelmes viselést biztosít.

Milyen különféle anyagok vannak még?

A hosszúság mellett az anyag is fontos szerepet játszik a viselési kényelem szempontjából. A női zoknik és harisnyák általában jól összeállított anyagkeverékből állnak: a puha, légáteresztő természetes szálak, mint például az organikus pamut, a különösen puha és egyben robusztus szintetikus szálak, mint például a viszkóz és a poliamid egyesítésre kerül. Az 1-2% elasztán biztosítja azt, hogy a zoknik tökéletesen alkalmazkodjanak a láb formájához. A klasszikus finom kötésű zokni egy különleges eset: Kizárólag rendkívül finom szintetikus szálakból áll.
Amikor éppen sportol, akkor a speciális zokni különösen fontos a láb egészségének szempontjából.

Milyen zoknik ajánlottak sportoláshoz?

Sportoláskor kiváló minőségű, funkcionális zoknikat kell viselnie, amely olyan modern csúcstechnológiával készült szálak, mint például a TACTEL® szál keverékét tartalmazza. Ennek a szövetnek pamutos a tapintása, viszont nagyon tartós, légáteresztó poliamidból készült. Emellett a sport zoknik a láb védelme érdekében a klasszikus stressz zónáknál kipárnázással vannak ellátva. Végezetül, de nem utolsó sorban a varrások különlegesen finoman kerültek megmunkálásra, hogy azok ne fejtsenek ki kellemetlen nyomó érzést.

Vastag zokniban a téli hónapok során

Természetes a hideg évszakok velejárói a harisnyák és a vastag zoknik. Az új zoknijának kiválasztásakor figyeljen annak gyapjú tartalmára: Miinél több a gyapjú (pl. Moher vagy Alpaka) az anyagkeverékben, annál melegebb a harisnya. Otthon szabadidejében hordhat színes plüss zoknit, vagy praktikus csúszásgátló zoknit: Ezeknek a talpán gombok vannak, ezek akadályozzák meg, hogy a sima parkettán, laminált padlón vagy járólapon csússzanak.

Mire kell figyelni a kompressziós zokniknál?

A mai kompressziós zoknik olyan finoman és előkelően kerülnek legyártásra, hogy alig különböznek a finom kötésű térdzokniktól. A nagy elasztán százalékot tartalmazó anyagok enyhe nyomást biztosítanak az alsó lábszáron. Ezzel megakadályozhatóak a lábproblémák, akkor amikor esetlegesen sokáig kell állnia, vagy mozdulatlanul kell ülnie (pl. repülőgépen). A sportolóknak valamivel erősebb kompressziós harisnyára van szükségük, amelyek segítik a vérkeringést, és az állóképességet a sportolás alatt.
A kompressziós zoknik elősegítik a vérkeringést.

Rendeljen kiváló minőségű harisnyát a Tchibotól

A Tchibo által kínált női zoknik magas minőségét a saját TCM-minőségi pecsét (Tchibo Tanúsított Áruk) garantálja. A zoknik felhasznált pamut felelős ökológiai gazdálkodásból származik. A GUT GEMACHT (”JÓL KÉSZÍTETT”) -projekt keretében készült árucikkek megvásárlásával a világ minden táján lévő olyan gyártókat támogathatja, akik tisztességes munkakörülményeket, és fenntartható üzleti gyakorlatot folytatnak. Rendeljen online új harisnyát a Tchibotól!
A Tchibo zoknikat a minőségük, és a fenntartható előállításuk jellemzi.