Női zoknik - mutassa a lábait!

A zokni mind lábmelegítőként, mind pedig divatos kiegészítőként is nélkülözhetetlen. Míg a klasszikus fekete változatot az irodában használják, addig a szabadidőben vehet fel egy kicsit színesebbet, amivel vonzóbbá válhat. A sportoláshoz viszont funkciózoknikat használnak, amelyeknél az illeszkedés és a légáteresztő anyag fontos szerepet játszik. Télen a jéghideg lábak viszont örülni fognak a hangulatos gyapjú zokniknak, „amelyek olyanok, mintha a nagymama kötötte volna őket". A Tchibo online boltjában nagy választékban találhat női zoknikat.
Akciós ár 4 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 2 495 Ft 1 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 3 995 Ft 3 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 2 795 Ft 2 295 Ft Quickshop
néhány darab kapható
1

Női zoknik és harisnyák: Mi a különbség?

A harisnyát gyakran a zokni szinonimájaként használják. Szigorúan véve viszont a kettő között a különbség: a hossz. A klasszikus női zoknikat a vádliig lehet felhúzni. A harisnya viszont hosszabb, felhúzhatja a térdéig, vagy akár a térde fölé is. Viszont egyre népszerűbbek azok Edzőcipő zokni, amelyek csak bokáig érnek, és amelyeket alkalmi cipőkhöz hordanak. Ebben az esetben az általános szabály az, hogy alig nyúlik túl a cipő szélén.

Női zoknik az irodába: a fekete hozzá illik

Az irodában viselt nadrághoz a hölgyek általában finom pamutból, vagy nejlonból készült fekete zoknit viselnek, amelyek többnyire nem is láthatóak. Nyáron sok nő úgynevezett titokzoknit használ, amelyek csak a lábuk felét takarják el, és amelyeket elsősorban balettcipőkhöz, vagy magassarkúakhoz hordanak. Ezek védelmet biztosítanak a hólyagokkal szemben, és higiénikusabbak is, mint a csupasz lábak. A Tchibonál a fekete zoknik széles választékát fogja megtalálni, még a kedvező áru előre összeállított csomagban is.

Szabadidős modellek: színes sokféleség

Míg a munkahelyén a „nem látható” zoknit kell előnyben részesíteni, addig a szabadidejében hangsúlyos, színes zoknikat is felvehet. Lehet körkörös, pontozott, vagy vicces motívumokkal ellátottak - a színes zoknik jó hangulatot árasztanak, és egyben népszerű Kiegészítők is, amelyek ügyesen teljessé teszik a ruházatot. Akár télen is hordhat színes dolgokat. A pamut zokni helyett a nők télen általában a gyapjúból készült zoknikat részesítik előnyben, amelyek extra meleget biztosítanak a lábaknak.

A fehér női zoknik a nagy visszatérők

A fehér zoknik sokáig csak sportolásra, teniszezéshez voltak használatosak. Mindez időközben megváltozott, és a fehér zoknik újra gyakori használatra kerültek. A fiatal hölgyek szívesen viselik azokat térdzokniként, rövidebb változatuk pedig az edzőcipőkkel jól kombinálhatóak, a száruk pedig fel is tűrhető Farmernadrágok. Kizárólag az irodában kerülje el a fehér zokni viselését. Ebben az esetben továbbra is a fekete zokni lesz a megfelelő választás.

Vegyen fel megfelelő anyagú női zoknikat

A női zoknik gyártásához elsősorban három különböző anyagot használnak fel: Pamut, poliamid - más néven nejlon - és az elasztán, amely a harisnyát a benne lévő elasztán mennyiségétől függően többé-kevésbé rugalmassá teszi, az elasztánt elsősorban sportzoknikhoz használják. Ha izzad a lába, akkor bambusz-viszkóz anyagú zoknit ajánlott használni. Ez elvezeti a bőrtől a nedvességet, így a lábát mindig száraznak fogja érezni. A bambuszból készült zoknik különféle színekben, és stílusokban is kaphatóak.

A TCM-pecsét folyamatosan jó minőséget biztosít

A Tchibo női zoknijait - akárcsak az összes többi termékünket - a TCM-pecsétről ismerheti fel. Ez a rövidítés a „Tchibo Tanúsított Árukat” jelöli. A legjobb anyagok, és a kiváló gyártás révén kiváló minőségű terméket jelent. A termékeink a teljes gyártási folyamat során szigorú ellenőrzésnek vannak alávetve. Ennek megvalósításához együtt dolgozunk a külső tesztlaboratóriumokkal. A beszállítóinkat is a pontos minőségi előírásaink szerint választjuk meg.