Női karóra: A csukló dísze

Mennyi az idő? Eljött az ideje egy új női karóra megvásárlásának! Habár manapság legtöbbször az időt az okos telefonon nézzük meg, a klasszikusnak számító karóra semmit sem vesztett a vonzerejéből. Végső soron nem csak időmérőként szolgál, hanem egyben dekoratív figyelemfelkeltő is egyben a csuklón. A Tchibonál nagy választékban talál különböző női karórákat a mindennapos használatra szánt egyszerű, strapabíró modellektől kezdve a különleges alkalmakra szánt gyönyörű ékszerórákig.

Női órák

-40 %
Női karóra bőrszíjjal, üvegkristállyal, fekete
9 995Ft
5 995Ft
-17 %
Női karóra milánói szíjjal
16 995Ft
13 995Ft
-16 %
Női karóra nemesacél óraszíjjal, bicolor
17 995Ft
14 995Ft
-17 %
Női karóra nemesacél szíjjal, négyzet, aranyozott
16 995Ft
13 995Ft
néhány darab kapható
-22 %
Női karóra nemesacél óraszíjjal, Swarovski
17 995Ft
13 995Ft
néhány darab kapható
-43 %
Női karóra bőrszíjjal, barna
15 995Ft
8 995Ft
-25 %
Női karóra bőrszíjjal, Swarovski, bordó
15 995Ft
11 995Ft
-18 %
Női karóra bőrszíjjal, fekete
15 995Ft
12 995Ft
-16 %
Női karóra milánói szíjjal
17 995Ft
14 995Ft
néhány darab kapható
-30 %
Női karóra, bőrszíjjal, rózsaszín
9 995Ft
6 995Ft
néhány darab kapható

A mindenféle ízlést kielégítő női karóra

Ha folyamatosan, minden nap ugyanazt a női karórát hordja, akkor mindenképpen jobb, ha egy szín semleges, strapabíró modellt választ. A bőrszíjjal női karórák igazi befutónak számítanak: Tökéletesen illik az alkarjára, emellett bármilyen színű ruhához passzol, legyen az akár fekete, bézs vagy szürke. Döntse el saját maga, hogy pontosan milyen női karórát is szeretne, négyzet alakút, vagy kereket, arab számok legyenek rajta vagy inkább rómaiak, vagy esetleg jobban szereti, ha csak vonalak vonnak a számlapon a számok helyett.
Különösen elegáns: ha az ékszer és az óra összeillik.

Elegáns női karórák a különleges alkalmakra

Ha egy kicsit elegánsabban szeretne felöltözni, akkor ehhez illő elegáns női órát is kell viselnie. Ez lehet akár egy rozsdamentes acélból készült női óra, amely a lámpa fényénél kissé csillog, és amelyet pl. Svarowski-kristályok díszítenek. Még elegánsabbnak fog tűnni, ha az órát, és az ékszereket összehangolja, rakja fel az aranyékszereit, és tegye fel az aranyozott női órát is. Miután kiválasztotta az ezüst ékszereit, tegye fel hozzá az ezüst női karóráját is.
Mivel a világon jelenleg több a jobbkezes, mint a balkezes, ezért az órákat általában a bal kézen viselik.

Hogyan viselem megfelelően a női órámat?

A karórákat hagyományosan a bal karon viselik. Miért? Mert az emberek többsége jobbkezes. Mivel számos tevékenységet a jobb kezével végez, az női óra akadályozhatja ezen tevékenységek elvégzését - legyen szó burgonya pucolásról, vagy ha épp az esernyőjét akasztja a csuklójára. A kezelőgombok általában az órák jobb oldalán helyezkednek el, mivel így jobb kézzel könnyebben elérhetőek. Ön esetleg balkezes? Akkor egyszerűen viselje a karórát a jobb kezén!

Mire kell figyelnie a női fürdőruha megvásárlásakor

Ideális esetben az új női órájának passzolnia kell az ékszereihez és a kedvenc ruhájához. Ha szeretne piros vagy finom pasztellszíneket viselni, mint például a rózsaszín, akkor miért nem választ ehhez megfelelő színű karórát is. Ha arany, és ezüst színű ruhákat is visel, akkor a praktikus választás a kétszínű női karóra lehet: Kombinálhatja mindkét szint, azok mindig passzolni fognak. A további kritériumok attól függenek, hogy Ön mit kedvel, és hogy milyen speciális funkcionális igényei vannak.

Mi a különbség az óra, és a kronográf között?

A kronográf gyakorlatilag időmérő stopper órát jelent. A kronográfos női óraknál egy stopperóra van beépítve a számlapba. További funkciókra is szüksége van? Amennyiben az Ön órája digitális, akkor egyetlen gombnyomással fog tudni váltani a különböző kijelzők között. Akár egy másik dátumot, két időzónát is megtekinthet, valamint ébresztést is beállíthat. Egy tipp: Az automatikus női karórával megtakaríthatja az elemcserével járó időt és költséget, mivel ez az óra újra és újra feltölti magát.
A kronográf egy olyan óra, amely több funkciót is tartalmaz, mint például a stopper órát.

Vásároljon kiváló minőségű, tesztelt női karórákat a Tchibotól

Amennyiben a női óráját a Tchibonál vásárolja meg, akkor bízhat a TCM-pecsétben (Tchibo Tanúsított Áruk). A karcolás álló üveg, és a megbízhatóan működő kvarcóramű alapvetőnek számít. Minden órára három év garancia van. A bőrt tartalmazó termékek, mint például a karórák, a derékszíjak, és a női pénztárcák a GUT GEMACHT (”JÓL KÉSZÍTETT”) projekt keretében készültek, amely azt jelenti, hogy a gyártás környezetbarát módon történt, klórmentes cserzésű bőr felhasználásával.
Első a minőség: A Tchibo minden órára három éves garanciát biztosít.