Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Pizsamák

Gyerekpizsamák – mert a jó alvás elengedhetetlen

Ki ne találkozott volna már a helyzettel, amikor este a gyereket úgy kell ágyba könyörögni? Egy finom, puha, bőrbarát biopamutból készült pizsamával gyermeke lényegesen nagyobb örömmel fogja várni a lefekvést. A Tchibo sokféle, kiváló minőségű pizsamát kínál lányoknak és fiúknak egyaránt. Válogasson a rengeteg szín és minta közül, vagy hagyja, hogy gyermeke maga válassza ki a neki tetsző hálóruhát!
néhány darab kapható
  • Lányka pizsama
Bőrbarát, tiszta pamut
3 295Ft
Gyorsnézet
  • Pizsama
Bőrbarát, tiszta pamut
3 995Ft
3 295Ft
Gyorsnézet
  • Lányka pizsama, türkiz
A magas pamuttartalom révén bőrbarát
4 495Ft
3 295Ft
Gyorsnézet
  • Kisfiú pizsama
Bőrbarát, tiszta pamut - puha és meleg
4 995Ft
3 995Ft
Gyorsnézet
  • Lányka rövidnadrágos pizsama
Bőrbarát, tiszta pamut
3 995Ft
2 995Ft
Gyorsnézet
  • Lányka hálóing, mintás
Bőrbarát, tiszta pamut
3 495Ft
2 295Ft
Gyorsnézet
  • Lányka rövidnadrágos pizsama
Bőrbarát, tiszta pamut
3 295Ft
2 695Ft
Gyorsnézet
  • Fiú rövidnadrágos pizsama
Bőrbarát, tiszta biopamut
3 295Ft
2 795Ft
Gyorsnézet
  • Lányka rövidnadrágos pizsama
Bőrbarát, tiszta pamut
3 495Ft
Gyorsnézet
  • Fiú rövidnadrágos pizsama, kockás
Bőrbarát, tiszta pamut
3 995Ft
Gyorsnézet

Frottír, flanel vagy plüss? A legfontosabb, amit az anyagról tudni kell

A gyerekpizsamák általában lélegző pamut anyagból készülnek. A pamut finom melegen tart anélkül, hogy gyermeke éjszaka izzadna benne, megzavarva édes álmát. A Tchibo kínálatában szinte kizárólag biopamutból készült gyerekpizsmák találhatók. A frottír, a flanel és a plüss esetében is pamutszövetről van szó, melyet mindhárom anyagfajta esetében rendkívül puha tapintás jellemez. Különösen a bársonyosan puha plüss anyag kedvelt hálóruhákhoz és babaruhákhoz.

A pizsama helyes mosása

Ahhoz, hogy a frottír gyerekpizsama anyaga ne legyen durva és kemény, mosás után lehetőleg szárítógépben kell megszárítani. A meleg levegő a szálakat fellazítja és felborzolja, így a frottír ismét finom puha lesz. Éppen ellenkező hatása van az öblítőnek, ami inkább árt a finom szálaknak. A pamutból készült alsónemű ellenben gond nélkül kimosható a mosógépben, és a levegőn való szárítás során is alig veszít puhaságából.

Lábfejes pizsamák – hogy gyermeke ne fázzon

Az egyrészes darabok és a lábfejes pizsamák főleg a legkisebbek esetében bizonyulnak jó választásnak. Ők gyakran kissé nyugtalanul alszanak, így a kétrészes pizsama felsőrésze igen hamar felcsúszna, és a hideg bejutna alá. De az is előfordul, hogy lecsúszik a zoknijuk a takaró alatt és hideg lábbal ébrednek. Ezért különösen a babáknak nagyon praktikus a lábfejes pizsama.

Mi az előnye a thermo-pizsamának?

Sok kisgyermek kifejezetten sokat izeg-mozog álmában – így aztán a takaró gyakran landol a földön. Ezért, hogy a gyermek – különösen télen – nem hűljön ki és ne fázzon meg, az izgő-mozgó alvóknak jó választás a speciális thermo-pizsama. Ezek rendszerint pamutból készült gyerekpizsamák, melyek merinó gyapjút is tartalmaznak.

Fenntartható gyerekpizsamák a TCHIBO-nál

A következő gyerekpizsamákat vásárolja meg a TCHIBO-nál, így nemcsak gyermekével fog jót tenni: fenntartható biopamutból készült termékeink megvásárlásával az afrikai kistermelőkkel folytatott együttműködésünket támogatja, a JÓT TETTÉL projekt keretében. Nézzen körül kínálatunkban, és válassza ki a gyermekeinek tetsző hálóruhát!