Schließen
Pólók

Gyerekpólók és -topok: strapabíró felsőrészek kis felfedezőknek

Iskolában, gyerekzsúron vagy a játszótéren: a gyerekeknek olyan pólókra van szükségük, melyek tetszenek nekik és kibírnak bármilyen kalandot. Ugyanakkor éppen a gyerekek esetében nagyon fontos, hogy az anyag strapabíró, könnyen kezelhető és tartós legyen. Szuperhősös pólók vagy időtálló alapdarabok: a Tchibo pólóival és topjaival az öltözködés igazán gyerekjáték. Fedezze fel bőrbarát lányka és fiú pólóinkat – vidám minták minden alkalomra.
néhány darab kapható
  • Lányka póló, mintás
Bőrbarát, tiszta pamut
2 995Ft
1 995Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
  • Lányka póló, papagájmintával
Papagáj formájú flitteres rátéttel
2 995Ft
2 495Ft
Gyorsnézet
  • Gyerek póló, fehér
Bőrbarát, tiszta pamut
2 395Ft
1 995Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
1

Milyen pólókra, topokra van szüksége gyermekemnek?

Ünnepélyes alkalmakra vagy a nagyszülőknél tett látogatáshoz a lányoknak például egyszínű top, a fiúknak pedig gyűrődésmentes poliészterből készült ing ajánlott. Gyermekének legyen elegendő könnyen kezelhető pamutpólója hétköznapokra és szabadidőhöz, akár különféle fazonokban és anyagokból. A topok hűvösebb napokon kiválóan alkalmasak plusz rétegnek a hosszú ujjú póló alá, nyáron pedig a póló szellősebb alternatívái.

Gyerekeknek készült design szuper részletekkel

Új kedvenc pólót keres? Az olyan izgalmas részletek, mint a sötétben világító rátétek, valamint a csillogó vagy mozgatható elemek láttán minden gyermek szeme felcsillan. Különösen kedveltek jelenleg a megfordítható flitterekkel díszített pólók: a flittereken végigsimítva, azok megfordulnak. Így a másik oldalon egy új kép válik láthatóvá. Vásárláskor csupán arra kell ügyelnie, hogy valamennyi extra biztonságosan legyen kivitelezve és ne eshessen le.

Kis anyagismeret a gyerekpólókhoz

A gyerekruhának célszerűnek és tartósnak kell lennie. Ehhez az szükséges, hogy a gyerekpólók is strapabíró anyagból készüljenek. Ilyen anyag például a pamut. Ellenállóképessége azonban nem az egyetlen előnye, hiszen a legtöbb pamutpóló kényelmesen, a szárítógépben szárítható. Figyelje a különböző jelöléseket, mint az "Öko-Tex® Standard 100" vagy az "Organic Cotton”, biztosítva ezzel, hogy az anyag károsanyagmentes és bőrbarát legyen.

A nyomott mintás pólók helyes mosása

A nyomott mintás pólók a fiúk és a lányok körében egyaránt nagyon népszerűek. Annak érdekében, hogy csemetéje lehetőleg minél hosszabb ideig örülhessen a színes mintáknak, érdemes megfogadni a következő tanácsokat: A nyomott mintás pólókat nem mossa túl magas hőfokon. A mosógépbe kifordítva tegye be, a szárítógépet pedig inkább kerülje. Vasaláskor is kifordítva legyen a póló, a hőmérsékletet állítsa a legalacsonyabb fokozatra, és ne használja a gőzölés funkciót. Tartsa be a címkén található ápolási utasításokat is.

Minőségi garanciánk gyermekpólókra és -topokra

A ruházatnak teljesítenie kell rendeltetését, de szépnek és tartósnak is kell lennie. Ezért lányka és fiú hosszú és rövid ujjú pólóinkat, valamint topjainkat kiváló minőségű anyagokból állítjuk elő. Ugyanakkor ügyelünk a funkcionalitásra és betartjuk a legszigorúbb minőségi előírásokat. Ezt tanúsítja a "Tchibo Certified Merchandise” jelölés, rövidena TCM logó. JÓT TETTÉL projektünkkel a fenntartható termelést és a biológiai anyagokat támogatjuk.