Gyerek pulóverek – itt mindenki megtalálja a tetszésének megfelelő darabot!

Néha hétköznapi, néha sportos, néha elegáns: a gyerek pulóverek a gyerekek szekrényének nélkülözhetetlen darabjai, és (szinte) mindennel kombinálhatók. Bölcsődébe vagy iskolába, kinti hancúrozáshoz vagy ünnepi alkalomra: a Tchibo-nál minden korosztálynak és ízlésnek megfelelő gyerek pulóvert talál, a kapucnis pulcsitól a garbóig. És ha azt szeretné, hogy különösen otthonos és puha legyen: fedezze fel kényelmes gyermek overáljainkat!
Kisgyerek polármellény
3 495Ft
 
Elérhető:
 
Lány lovaglómellény, sötétkék
9 995Ft
 
Elérhető:
 
Kisfiú szabadidőfelső, sötétkék
5 495Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Kisfiú pulóver, asztronautás, szürke
4 495Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Lány plüss kardigán, sötétkék
4 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Lány finomkötésű kardigán, fekete
5 495Ft
 
Elérhető:
 
Kislány kötött pulóver, krémszínű
6 995Ft
 
Elérhető:
 
Kisfiú kötött pulóver, sötétkék
6 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Lány szabadidőfelső, lovas, sötétkék
5 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Kisgyerek szabadidőfelső "Holidays"
4 995Ft
 
Elérhető:
 
Kislány kötött kardigán, csíkos
4 995Ft
 
Elérhető:
 
Kisfiú hosszú ujjú felső, csíkos, zöld/fehér
4 995Ft
 
Elérhető:
 
Kislány kötött kardigán, leopárdmintás, rózsaszín
4 995Ft
 
Elérhető:
 
-16 %
Lányka pulóver, flitteres, kék
5 995Ft
4 995Ft
 
Elérhető:
 
-18 %
Kislány finomkötésű kardigán, piros
5 495Ft
4 495Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Kisgyerek finom kötésű pulóver
4 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Kislány kötött pulóver, bézs
5 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
-28 %
Kislány kötött kardigán, szürke
5 995Ft
4 295Ft
 
Elérhető:
 

Gyerek pulóver: nyugodtan vegyen nagyobbat

„Csak nem nőttél már megint?!” Mielőtt kedvenc pulcsiját már megint túl hamar kinőné, érdemes ezt figyelembe véve pulóvert vásárolni. Ez azt jelenti, hogy egy számmal nagyobb modellt célszerű választani, amibe gyermeke lassan belenőhet. Arra azért ügyeljen, hogy a vállvarrások a vállon legyenek, és a pulóver lehetőleg ne érjen a csípő alá. A hosszú ujj viszont egyszerűen felhajtható.
Nyugodtan vásároljon egy számmal nagyobb gyerek pulóvert.

Milyen legyen a gyerek pulóver anyaga?

A szabadidőfelsőkhöz és a kapucnis pulcsikhoz a legjobb a biopamut, ami lélegző, strapabíró és a bőrnek is kellemes. A polárpulcsik, akárcsak a kapucnisak, kedvelt helyettesítői a kabátnak, ráadásul finom puhák. A merinó gyapjúból vagy nyírt gyapjúból készült gyerek pulóverek a hidegebb napokra ajánlottak. Tippünk: A gyapjú pulóver alá mindenképpen adjon rövid vagy hosszú ujjú pólót a gyermekre, mivel a gyapjú az érzékeny gyerekbőrön hamar „szúrós” érzést kelt.
A kapucnis pulcsik nagyon kedveltek a kicsik körében.

Vagány pulóverek fiúknak és lányoknak

A kiválasztásban engedje érvényesülni a kis divatrajongókat, így később biztosan nem fog tiltakozni, hogy felvegye. A megfordítható flitterekkel díszített pulóverek első sorban a lányok körében népszerűek. A fiúk ezzel szemben a rajzfilmfigurákat, az autós és sportos mintákat részesítik előnyben. Sosem mennek ki a divatból a keresztben csíkos pulóverek és a vidám, pöttyös mintával vagy vicces szövegekkel dekorált pulcsik. A cuki állatos minták pedig főként a legkisebbek kedvencei.

Ha egy kicsit elegánsabb megjelenés szükséges: a gyerek pulcsik helyes kombinálása

Pulóver vagy szabadidőfelső farmerrel és sportcipővel: a legtöbb gyerek ezt az összeállítást kedveli. És nem mindenki hagyja magát szívesen egy ünnepi alkalomra csinosan felöltöztetni. Tipp: egy szövetnadrágot inggel vagy blúzzal és egy V-nyakú pulóverrel kombinálva kész is a formális megjelenés. De, ha mindenképpen farmernek kell lennie, akkor válasszon egy egyszínű garbót vagy egy csinos kasmír vagy finomkötött gyerek pulóvert hozzá.

Hogyan ápolja helyesen a gyerek pulóvert?

A gyerek szabadidőfelsőknek és pulóvereknek sokat kell bírniuk: a baba leeszi péppel, a kisgyerek beleesik a sárba, az iskolások pedig fociznak benne. Strapabíró anyagot válasszon, mint a pamut, ami gond nélkül, gyakran mosható 60°C-on a gépben, majd szárítógépben szárítható. A gyapjú pulóvereket speciális gyapjúprogramon kell mosni, utána pedig fektetve szárítani.
Farmerrel kombinálva is elegánsnak hat: gyerek garbó.

Válasszon gyerek pulóvert a Tchibo-nál és tegyen jót

A Tchibo-nál vásárolt gyerek pulóverrel Ön is a JÓT TETTÉL projektet támogatja, mely a fenntartható gyártást és a tisztességes munkakörülményeket segíti elő a gyártó országokban. A pamut előállítása alapvetően bőrbarát bio-minőségben történik. Böngésszen gyermekeivel széles választékunkban, és válasszák ki együtt a szabadidőfelsőt vagy pulóvert!
Gyerekruhák esetében válasszon strapabíró anyagot.