Schließen
Pulóverek

Gyerekpulóverek – itt mindenki megtalálja, amit keres!

Hol lezser, hol sportos, hol elegáns: a pulóver a gyerekek ruhatárának elengedhetetlen része, és (szinte) bármivel kombinálható. Akár az oviba vagy a suliba, a kinti hancúrozáshoz vagy egy ünnepi alkalomra: a Tchibo-nál minden korosztály és minden ízlés megtalálja a kedvére való pulóvert a kapucnis pulcsitól a garbóig. És ha különösen kényelmes és puha ruhadarabot keres: fedezze fel gyerek kezeslábasainkat!
  • Lányka rövid szabadidőfelső
Bőrbarát, tiszta pamut
2 995Ft
Gyorsnézet
néhány darab kapható
  • Fiú mellény, kékesszürke
A magas pamuttartalom révén bőrbarát
4 495Ft
2 295Ft
Gyorsnézet
1

Gyerekpulóver: nyugodtan vegyen nagyobbat

„Csak nem nőttél már megint?!” Mielőtt kedvenc pulcsiját már megint túl hamar kinőné, érdemes ezt figyelembe véve pulóvert vásárolni. Ez azt jelenti, hogy egy számmal nagyobb modellt célszerű választani, amibe gyermeke lassan belenőhet. Arra azért ügyeljen, hogy a vállvarrások a vállon legyenek, és a pulóver lehetőleg ne legyen érjen a csípő alá. A hosszú ujj viszont egyszerűen felhajtható.

Milyen legyen a gyerekpulóver anyaga?

A szabadidőfelsőkhöz és a kapucnis pulcsikhoz a legjobb a biopamut, ami lélegző, strapabíró és a bőrnek is kellemes. A polárpulcsik, akárcsak a kapucnisak, kedvelt helyettesítői a kabátnak, ráadásul finom puhák. A merinó gyapjúból vagy nyírt gyapjúból készült gyerekpulóverek a hidegebb napokra ajánlottak. Tippünk: A gyapjú pulóver alá mindenképpen adjon rövid vagy hosszú ujjú pólót a gyermekre, mivel a gyapjú az érzékeny gyerekbőrön hamar „szúrós” érzést kelt.

Vagány pulóverek fiúknak és lányoknak

A kiválasztásban engedje érvényesülni a kis divatrajongókat, így később biztosan nem fog tiltakozni, hogy felvegye. A megfordítható flitterekkel díszített pulóverek első sorban a lányok körében népszerűek. A fiúk ezzel szemben a rajzfilmfigurákat, az autós és sportos mintákat részesítik előnyben. Sosem mennek ki a divatból a keresztben csíkos pulóverek és a vidám, pöttyös mintával vagy vicces szövegekkel dekorált pulcsik. A cuki állatos minták pedig főként a legkisebbek kedvencei.

Ha egy kicsit elegánsabb megjelenés szükséges: a gyerekpulcsik helyes kombinálása

Pulóver vagy szabadidőfelső farmerrel és sportcipővel: a legtöbb gyerek ezt az összeállítást kedveli. És nem mindenki hagyja magát szívesen egy ünnepi alkalomra csinosan felöltöztetni. Tipp: egy szövetnadrágot inggel vagy blúzzal és egy V-nyakú pulóverrel kombinálva kész is a formális megjelenés. De, ha mindenképpen farmernek kell lennie, akkor válasszon egy egyszínű garbót vagy egy csinos kasmír vagy finomkötött gyerekpulóvert hozzá.

Hogyan ápolja helyesen a gyerekpulóvert?

A gyerek szabadidőfelsőknek és pulóvereknek sokat kell bírniuk: a baba leeszi péppel, a kisgyerek beleesik a sárba, az iskolások pedig fociznak benne. Strapabíró anyagot válasszon, mint a pamut, ami gond nélkül, gyakran mosható 60°C-on a gépben, majd szárítógépben szárítható. A gyapjú pulóvereket speciális gyapjúprogramon kell mosni, utána pedig fektetve szárítani.

Válasszon gyerekpulóvert a Tchibo-nál és tegyen jót

A Tchibo-nál vásárolt gyerekpulóverrel Ön is a JÓT TETTÉL projektet támogatja, mely a fenntartható gyártást és a tisztességes munkakörülményeket segíti elő a gyártó országokban. A pamut előállítása alapvetően bőrbarát bio-minőségben történik. Böngésszenek gyermekeikkel széles választékunkban, és válasszák ki együtt a szabadidőfelsőt vagy pulóvert!