Gyerek pulóverek – itt mindenki megtalálja a tetszésének megfelelő darabot!

Néha hétköznapi, néha sportos, néha elegáns: a gyerek pulóverek a gyerekek szekrényének nélkülözhetetlen darabjai, és (szinte) mindennel kombinálhatók. Bölcsődébe vagy iskolába, kinti hancúrozáshoz vagy ünnepi alkalomra: a Tchibo-nál minden korosztálynak és ízlésnek megfelelő gyerek pulóvert talál, a kapucnis pulcsitól a garbóig. És ha azt szeretné, hogy különösen otthonos és puha legyen: fedezze fel kényelmes gyermek overáljainkat!
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 4 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 5 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 11 995 Ft 7 495 Ft Quickshop

Gyerek pulóver: nyugodtan vegyen nagyobbat

„Csak nem nőttél már megint?!” Mielőtt kedvenc pulcsiját már megint túl hamar kinőné, érdemes ezt figyelembe véve pulóvert vásárolni. Ez azt jelenti, hogy egy számmal nagyobb modellt célszerű választani, amibe gyermeke lassan belenőhet. Arra azért ügyeljen, hogy a vállvarrások a vállon legyenek, és a pulóver lehetőleg ne érjen a csípő alá. A hosszú ujj viszont egyszerűen felhajtható.
Nyugodtan vásároljon egy számmal nagyobb gyerek pulóvert.

Milyen legyen a gyerek pulóver anyaga?

A szabadidőfelsőkhöz és a kapucnis pulcsikhoz a legjobb a biopamut, ami lélegző, strapabíró és a bőrnek is kellemes. A polárpulcsik, akárcsak a kapucnisak, kedvelt helyettesítői a kabátnak, ráadásul finom puhák. A merinó gyapjúból vagy nyírt gyapjúból készült gyerek pulóverek a hidegebb napokra ajánlottak. Tippünk: A gyapjú pulóver alá mindenképpen adjon rövid vagy hosszú ujjú pólót a gyermekre, mivel a gyapjú az érzékeny gyerekbőrön hamar „szúrós” érzést kelt.
A kapucnis pulcsik nagyon kedveltek a kicsik körében.

Vagány pulóverek fiúknak és lányoknak

A kiválasztásban engedje érvényesülni a kis divatrajongókat, így később biztosan nem fog tiltakozni, hogy felvegye. A megfordítható flitterekkel díszített pulóverek első sorban a lányok körében népszerűek. A fiúk ezzel szemben a rajzfilmfigurákat, az autós és sportos mintákat részesítik előnyben. Sosem mennek ki a divatból a keresztben csíkos pulóverek és a vidám, pöttyös mintával vagy vicces szövegekkel dekorált pulcsik. A cuki állatos minták pedig főként a legkisebbek kedvencei.

Ha egy kicsit elegánsabb megjelenés szükséges: a gyerek pulcsik helyes kombinálása

Pulóver vagy szabadidőfelső farmerrel és sportcipővel: a legtöbb gyerek ezt az összeállítást kedveli. És nem mindenki hagyja magát szívesen egy ünnepi alkalomra csinosan felöltöztetni. Tipp: egy szövetnadrágot inggel vagy blúzzal és egy V-nyakú pulóverrel kombinálva kész is a formális megjelenés. De, ha mindenképpen farmernek kell lennie, akkor válasszon egy egyszínű garbót vagy egy csinos kasmír vagy finomkötött gyerek pulóvert hozzá.

Hogyan ápolja helyesen a gyerek pulóvert?

A gyerek szabadidőfelsőknek és pulóvereknek sokat kell bírniuk: a baba leeszi péppel, a kisgyerek beleesik a sárba, az iskolások pedig fociznak benne. Strapabíró anyagot válasszon, mint a pamut, ami gond nélkül, gyakran mosható 60°C-on a gépben, majd szárítógépben szárítható. A gyapjú pulóvereket speciális gyapjúprogramon kell mosni, utána pedig fektetve szárítani.
Farmerrel kombinálva is elegánsnak hat: gyerek garbó.

Válasszon gyerek pulóvert a Tchibo-nál és tegyen jót

A Tchibo-nál vásárolt gyerek pulóverrel Ön is a JÓT TETTÉL projektet támogatja, mely a fenntartható gyártást és a tisztességes munkakörülményeket segíti elő a gyártó országokban. A pamut előállítása alapvetően bőrbarát bio-minőségben történik. Böngésszen gyermekeivel széles választékunkban, és válasszák ki együtt a szabadidőfelsőt vagy pulóvert!
Gyerekruhák esetében válasszon strapabíró anyagot.