Akciós ár 3 295 Ft 2 795 Ft Quickshop
Akciós ár 3 995 Ft 2 795 Ft Quickshop
Akciós ár 7 995 Ft 6 995 Ft Quickshop
Akciós ár 14 995 Ft 12 995 Ft Quickshop
Akciós ár 5 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
Akciós ár 3 995 Ft 3 295 Ft Quickshop
Akciós ár 6 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 4 995 Ft 3 295 Ft Quickshop
Akciós ár 39 995 Ft 32 995 Ft Quickshop
Akciós ár 24 995 Ft 19 995 Ft Quickshop
Akciós ár 14 995 Ft 11 995 Ft Quickshop
1

Sportfelszerelés a villámgyors induláshoz

Az új sportolók általában túlzott lehetőségekkel vannak tele a sportfelszerelés terén. De ha most kezd el, csak egy áttekinthető alapfelszerelésre van szüksége a webáruházunk kínálatából. Az elejétől kezdve minőségre és magas minőségre törekedjünk - férfiak és nők sportruházata, valamint a sporteszközök esetén egyaránt. Minél átgondoltabban választja ki a felszerelését, annál tovább fogja tudni űzni a sportot - néha szó szerint.

Tanácsok a megfelelő sportruházathoz

Legyen az új kezdő labdarúgó vagy jóga újdonsült: a megfelelő sportruházat mindig elsődleges. Válasszon lélegző anyagokat, amelyek lehetőleg közvetlenül a bőrre simulnak. A szabadtéri sport esetén a rétegezett kinézet ideális, mert ezzel alkalmazkodni tud a változó időjáráshoz vagy hőmérsékleti változásokhoz. A funkcionális anyagok felveszik a nedvességet, eltávolítják a testről és megakadályozzák a lehűlését. Termékeink minősége függetlenül kerül ellenőrzésre és az TCM minősítő címke megerősíti.

A sportfelszerelések: A jelzés az új kedvenc hobbyjához!

A sportfelszerelést és eszközöket a legjobb, ha az építőkocka elvén állítja össze: kezdje az alapokkal és adjon hozzá új lehetőségeket, amint teljesen felfedezte az alapfelszerelés lehetőségeit. A jógában a rugós matrac elengedhetetlen, mert ott végzi az gyakorlatokat. A hegyikerékpározásnál és a téli sportoknál nincs is szükség casco és védőszemüveg nélkül. Széles körű kiegészítőket összeállíthat az online boltunkban.

A sport az, amit belőle csinálsz - a sportcikkek kiválasztásával

Amikor a gyerekeiddel a kertben rúgós labdát játszol, gyakran ugyanannyira aktív vagy, mint amikor futóedzést végzel a parkban. A ping-pong asztal népszerű minden korosztályban - és elméletileg végtelen sok játékos rúghatja a labdát. Az outdoor játékokat szánt kézikönyvünkben további remek ötleteket találsz barátaiddal való természetes játékokhoz. Nézd meg a kedvenc sorozatodat edzés közben kurzushantik segítségével - sportolási lehetőségek mindenhol vannak. Még inspirációra van szükséged? Akkor nézz körül a Tchibo kínálatában és fedezd fel az ellenőrzött sportcikkeket. Edzésterveket találsz az online fitneszteremünkben.

Haladó sporteszközök - személyre szabott edzés

Online megtalálta nálunk a kedvencét, és az edzőterembe járás már rutin számára? Akkor ideje néhány Tchibo frissítésnek, amelyek még hatékonyabbá teszik az edzést. Találjon nálunk tágas sporttáskát vagy fedezze fel a digitális segítőket, amelyek követik a haladását. A izmoknak folyamatosan új kihívásokat kell adni, ezért adjon nekik egy kis mozgás lehetőségét a egyensúlypadokkal vagy aqua eszközökkel. Inspirálódjon új sportruházatokra is és ne feledje, hogy rendszeresen cserélje ki a sportcipőjét.

Sportfelszereléssel mindig aktuális

Sportfelszerelés kínálatunk folyamatosan változik - pont olyan, mint Te. Rendezd meg rendszeresen és fedezd fel az aktuális innovációkat a sport trendek és a fitness segítők terén. Az összes terméket alaposan ellenőrizzük minőség szempontjából és megfelelnek a legújabb orvosi és technológiai eredményeknek. Van kérdése az ajánlatunkról vagy a rendelésről? Használd a kapcsolatfelvételi űrlapot és élvezd a sportfelszerelést, ami tökéletesen illik hozzád.