Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

ÜZLETEINK BIZONYTALAN IDEIG ZÁRVA TARTANAK!

Kedves Vásárlóink!

Dolgozóink egészségének megóvása érdekében a Tchibo üzleteink 2020. március 24-től bizonytalan ideig zárva lesznek.
Reméljük, hogy nemsokára ismét tudjuk Önöket személyesen is üdvözölni üzleteinkben, de addig várjuk Önöket a webáruházunkban a nap bármely szakában, ingyenes házhoz szállítással.

Jó egészséget kívánunk Önöknek!
A Tchibo csapata

MEGHOSSZABBÍTOTT CSEREGARANCIA

Kedves Vásárlóink!

A koronavírus megfékezése miatti úgy döntöttünk, hogy a 2020. március 17-től Tchibo üzleteinkben, illetve webáruházunkban megvásárolt termékeit az eredeti 1 hónaphoz képest, 2 hónapig cserélhetik ki, illetve küldhetik vissza.

Szükség esetén felülvizsgáljuk a további hosszabbítás lehetőségét.

Webáruházunkból továbbra is ingyen házhoz szállítjuk rendeléseit.

Üdvözlettel, Tchibo csapat

TCHIBO HÍRLEVÉL KEDVEZMÉNYEK

A különleges helyzetre való tekintettel személyre szabott hírleveles ajánlataink (pl. Szülinapi hírlevél) beválthatósági idejét meghosszabbítottuk.
Ez alapján az adott hírlevélben kapott online kedvezménykód, illetve üzletekben felhasználható vonalkód beváltható marad 2020.06.30.-ig.

Akik még ettől eltérő beválthatósági dátummal kaptak ilyen jellegű hírleveles kedvezményt, és az apróbetűben a lejárati dátumuk 2020.03.11. és 2020.06.30. közöttre esik, szintén fel tudják használni a kapott kódokat a meghosszabbított határidőig.

FONTOS KÖZLEMÉNY

Korona vírus
Tisztelt Vásárlóink, Tisztelt Megrendelőink,

A legfrissebb kormányzati tájékoztatás alapján tudható, hogy az ún. új koronavírus járvány hazánkat sem kerülte el, mára Magyarországon is regisztráltak vírussal fertőzött betegeket. Annak ellenére, hogy az eljáró kormányzati szervek és egyéb, illetékes hatóságok minden bizonnyal minden szükséges és lehetséges intézkedést megtesznek a járvány továbbterjedésének megakadályozása, illetve a helyzet kezelése érdekében, mára világossá vált, hogy az említett intézkedések önmagukban nem elégségesek a járvány megfékezéséhez.

Annak érdekében, hogy a járvány elterjedtsége minimalizálható legyen, az egyént terhelő óvintézkedések mellett a kereskedelmi forgalmazókra is fokozott felelősség hárul, amelynek keretében szükségszerű bizonyos korlátozások bevezetése, illetve kialakult kereskedelmi és egyéb gyakorlatok átmeneti módosítása.

E felelsőségteljes, megelőző hozzáállást a Tchibo Budapest Kft. is teljes mértékben támogatja, figyelemmel azon tényre, hogy álláspontunk szerint bármely gazdasági érdek az emberi egészséget, illetve életet potenciálisan veszélyeztető helyzettel semmilyen formában nem konkurálhat.

A fentiek alapján a Tchibo Budapest Kft. tájékoztatja Tisztelt Vásárlóit és Megrendelőit, hogy a 2020. március 12. napján 16.00 órát követően eszközölt on-line megrendelések Tchibo üzletekbe történő kiszállítását a leírt okok miatt, megelőző célzattal ideiglenesen, határozatlan ideig szünetelteti. Az említett szüneteltetésről szóló döntés visszavonására (azaz a korábbi kiszállítási gyakorlat helyreállítására) késedelem nélkül sor kerül, amennyiben azt az egészségügyi viszonyok bármely kockázat nélkül lehetővé teszik.

Tájékoztatjuk Tisztelt Vásárlóinkat és Megrendelőinket, hogy a fent említett határnapot megelőzően leadott rendeléseket a Tchibo Budapest Kft. még kiszállítja a Megrendelő által megjelölt üzletbe azzal, hogy e szállítás kapcsán kérjük annak figyelembe vételét, hogy a járvány okozta helyzet bármely pillanatban történő változása, illetve az esetlegesen újonnan életbe léptetett egyéb korlátozások okán annak határidőben történő teljesítése kapcsán a Tchibo Budapest Kft. a rendkívüli körülményekre tekintettel nem tud felelősséget vállalni.
Annak érdekében, hogy Tisztelt Vásárlóink és Megrendelőink a jelen megváltozott helyzetben is a lehető legkevesebb kellemetlenséget szenvedjenek el az életbe léptetett változások okán, ezért a Tchibo Budapest Kft. – az erről szóló döntése visszavonásáig – az on-line megrendelésekkel érintett termékeket Magyarország területén ingyenesen kézbesítteti a Megrendelők részére.
E körben azonban – a fentiekkel összhangban – felhívjuk szíves figyelmüket a megrendelt termékek kézbesítésével kapcsolatban előre nem látható módon fellépő esetleges nehézségekre, amellyel összefüggésben kérjük szíves megértésüket és együttműködésüket.

Bízunk abban, hogy a jelenlegi rendkívüli helyzet rövid időn belül véget ér és a lehető legkevesebb elszenvedett kellemetlenséggel és áldozattal mielőbb visszatérhetünk a korlátozásoktól mentes mindennapokhoz.

A Tchibo Csapata
Hűségprogram

Ajándék Cafissimo easy kávéfőző gép!

Válogasson össze 3x80 darab kapszulát, tegye kosarába a megvásárolni kívánt Cafissimo easy kávéfőző gépet és mi ajándékba adjuk azt!
A további részletekről tájékozódjon az alábbi szabályzatból!
Szabályzat

Hűségét egész évben jutalmazzuk!

Tchibo hűségprogramunk 2020 első felében is kiemelkedő kedvezményekkel várja Önöket!
Gyűjtse a pontokat és váltsa be őket üzleteinkben az Önnek legszimpatikusabb kedvezményre. A további részletekről tájékozódjon a szabályzatban, illetve az üzletekben!
Szabályzat

Heti katalógusunk - A vadon érintése

Új kollekciónk különféle állatmintái, hagyományos motívumai és meleg színárnyalatai Afrika sokféleségét idézik. Legyen szó akár ágyneműhuzatról, dekorációról, ruháról vagy bútorokról: az afrikai stílus egyedülállóan otthonos hangulatot sugároz.
Végiglapozom

Heti katalógusunk - Húsvéti készülődés

Mindjárt itt a húsvét - vele együtt pedig egy tökéletes alkalom egy közös ünnepi reggelihez. Ízléses konyhai és asztali kiegészítőkből, különleges sütési kellékekből és kreatív főzési segédeszközökből álló jövő heti kollekciónknak köszönhetően idén húsvétkor felejthetetlenül indulhat a tavasz.
Online elérhető: 03.17-től
Boltban elérhető: üzleteinkben ez a kínálat nem elérhető
Végiglapozom

Kövessen minket Facebook-on is!

Ha kíváncsi újdonságainkra, szívesen részt venne nyereményjátékainkon, vagy csak bepillantana a Tchibo kulisszái mögé, Facebook oldalunkat Önnek találták ki! Tartson velünk, hiszen minden nap érdekességekkel várjuk. Ne maradjon le!