Schließen
Cafissimo easy ajánlat

ÚJ! Aktuális Cafissimo mini ajánlat

Vásároljon legalább 15 000 forint értékben Cafissimo kapszulát és egy darab Cafissimo mini kávéfőző gépet 15 000 forintért tud megvásárolni
Szabályzat

„Szerencsekerék – Pörgessen & nyerjen!” nyereményjáték

2020.04.20. és 2020.06.30. között az online vásárlás véglegesítését követően, a „Köszönjük megrendelését” oldalon elhelyezett bannerre kattintva van lehetőség részt venni a játékban. Kérjük vegye figyelembe, hogy a játékban csak a Tchibo hírlevélre még nem feliratkozott vásárlóink tudnak részt venni. Részletes feltételek az alábbi linken.
Játékszabályzat

„Szerencsekerék – Pörgessen & nyerjen!” nyereményjáték

A Nyereményjáték Adatkezelési Tájékoztatója az alábbi linken érhető el.
Adatkezelési tájékoztató

Hűsége most duplán számít!

Gyűjtsön dupla pontokat egész júliusban és váltsa be őket üzleteinkben az Önnek legjobban tetsző kedvezményre. A további részletekről tájékozódjon a kiegészítő szabályzatban, illetve az üzletekben!
Szabályzat

Heti katalógusunk - Gondtalan mindennapok

Akár fiatalokról, akár idősebbekről van szó a hétköznapok során mindenki találkozik kihívásokkal. Új kínálatunkban olyan kisebb-nagyobb segédeszközöket talál, amelyek segítségével könnyedén megbirkózhat a háztartás, sport és egyéb feladatok adta kihívásokkal - ezáltal az életet egy kicsit egyszerűbbé teszik.
Végiglapozom

Jövő heti katalógusunk - Színpompás szépségek

Fő a kényelem! fedezze fel a könnyed és laza darabjainkat, hogy a legtöbbet hozhassa ki a pihenésből, és hagyja, hogy a vidám színek jókedvre derítsék! Fehérneműinkben, pizsamáinkban és szabadidőruháinkban a család minden tagja jól érezheti magát.
Végiglapozom

Kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon is!

Ha kíváncsi újdonságainkra, szívesen részt venne nyereményjátékainkon, vagy csak bepillantana a Tchibo kulisszái mögé, Facebook és Instagram oldalunkat Önnek találták ki! Tartson velünk, hiszen minden nap érdekességekkel várjuk. Ne maradjon le!