Női bőröndök - praktikus és szép poggyász

Legyen szó egy kis kézipoggyászról az üzleti útra, vagy akár egy nagy bőröndről a családi vakációra - a Tchibonál nagy választékban talál női bőröndöket. Böngéssze végig az online bolt vonzó ajánlatait, valamint rendleje meg kedvező áron a bőröndjét. Itt megtalálja a puha, és a kemény tokú, különböző méretű és kivitelű bőröndöket akár halvány akár élénk színekben. És ha gyakran utazik, akkor az a legjobb, ha azonnal megveszi a megfelelő bőröndöt.

Női bőrönd, női táska utazáshoz

Akciós ár 5 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
Akciós ár 4 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
Akciós ár 4 995 Ft 3 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 3 995 Ft 3 295 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 3 495 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 3 795 Ft 3 295 Ft Quickshop
Sajnos már elfogyott
Akciós ár 6 995 Ft 5 995 Ft
Akciós ár 12 995 Ft 10 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 5 495 Ft 4 795 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 3 795 Ft 3 295 Ft Quickshop
néhány darab kapható

Gurul, és gurul és gurul: a praktikus bőrönd húzó

Sokféle utazáshoz a bőrönd jelenti a legjobb társat. Az életünk elképzelhetetlen lenne a praktikus bőrönd húzók - a kerekes bőröndök, és a kihúzható fogantyúk nélkül. Könnyedén húzhatóak kilométereken keresztül, így csak a lépcsőkön kell a poggyászt fel-, és lecipelni. A két, vagy a négy görgővel ellátott bőrönd húzókat igazán nem lehet bonyolult útitársnak nevezni, amelyek nem csak a női bőröndök számára ideálisak. A bőrönd húzók mellett a Tchibonál számos másik szép poggyász közül választhat.
Egy fiatal nő sétál a bőröndjével a repülőtéren az ablak előtt.

Kemény vagy puha tok: az összes női bőrönd ilyen

Abban az esetben ha bőröndje rendelkezik külső tokkal, akkor választhat a puha-, és a kemény tokkal rendelkező kivitel között. Az első textil szövetből, többnyire poliészterből áll, amelynek viszonylag kicsi a súlya. Egy másik előny: Az oldalsó tároló rekeszek kiegészítő tárolási helyet kínálnak. A belső textilpántokkal leszoríthatóak a női ruhák. Ha inkább robusztus külső tokos bőröndöt szeretne, amely különösen ütés álló, akkor a műanyagból vagy alumíniumból készült kemény tokkal rendelkező bőrönd a legjobb választás. A bőrből készült női bőröndök nagyon elegánsak, és egyben nagyon kifinomultak. Az aktatáska kivitelű bőrönd különösen alkalmas rövid üzleti utazásokra, vagy egy napos kirándulásokra.
Egy fiatal nő a nappaliban egy mérőszalaggal méri le a női bőrönd méretét.

Az S-től az XXL-ig: néha függ a mérettől

Az, hogy melyik női bőröndöt választja az természetesen az utazási kiegészítők méretétől függ. Rövid utazásokhoz a 20-50 liter közötti térfogattal rendelkező bőröndök ajánlottak. Viszont egy két személyes 14-napos nyaraláshoz mindenképpen egy XXL méretű bőröndre van szükség, amely 90 és 150 liter közötti térfogattal rendelkezik. Így számíthatja ki, hogy melyik bőröndre lesz szüksége: Tegye a ruháit, és az egyéb utazási kiegészítőket az ágyra úgy, hogy azok kocka alakzatban legyenek elrendezve. Colstokkal vagy mérőszalaggal mérje meg az összerakott cucc élhosszúságait, és szorozza meg azokat. Ezt követően ossza el az eredményt 1.000-el - így meg fogja kapni a szükséges utazótáska térfogatát.

A fekete elegáns, könnyen felismerhető

Amikor a nők bőröndjéről van szó, akkor nem csak a megfelelő méret, de a szín is fontos. A fekete, vagy az antracit színű bőrönd elegánsnak tűnhet - viszont ha azt a repülőtéri poggyászkiadó szalagon kering éppen, akkor egy nem feltűnő szint nehezebb észrevenni. Ezért: Legyen bátor, és nyugodtan válasszon egy feltűnő színárnyalatot. Lehet akár tipikus lányos rózsaszín, vagy rózsavirág színű, vagy akár egy élénk sárga vagy almazöld - bármi megengedett, ami megtetszik. A Tchibonál alacsony áron különböző színű bőrönd kínálatokat talál.

Három az egyben: a bőröndkészlet

A hétvégi kirándulástól a három hetes vakációig: ha évente többször is utazik, akkor érdemes egy teljes bőrönd készletet vásárolni. Általában három részből áll, és különféle méretű bőröndöket tartalmaz. A bőröndkészlet rendkívül praktikus lehet a családi vakációkhoz. A bőrönd mellet a nők nagyon szívesen fogadják az olyan ajánlatokat, amelyek egy kiegészítő szépségtáskát is tartalmaznak. A szépségápolási holmijait külön tárolhatja, viszont azok mindig kéznél lesznek. A bőröndben a rendet az egyes zsebek, és a rendező táska biztosítja.
Női bőröndkészlet: Egy fiatal nő a repülőtéren, és nézi az okos telefonját. A lábai ki vannak nyújtva a bőröndjein, amelyek poggyászkocsin vannak.

Minőségi pecséttel ellátott bőrönd nőknek

A Tchibonál kedvező áron vásárolhatja meg a bőröndjét, viszont ugyanakkor bízhat a minőségben is. Ezért van a TCM-pecsétünk, amellyel a „Tchibo Tanúsított Árui” kerültek ellátásra. A belső, és a külső tesztlaboratóriumaink a teljes gyártás során pontos minőség-ellenőrzést biztosítanak. Ez a magas követelményszintet a beszállítóinktól is elvárjuk,, akiket nagy gondossággal válogatunk ki. Az eredmény pedig egy olyan kész női bőrönd, amelyet hosszú időn keresztül fog tudni használni.
Kiváló minőségű női bőröndök: Egy fiatal kalapos nő egy trópusi strandon húzza a fém bőröndjét.