Uzsonnásdobozok gyerekeknek – a megfelelő rágcsálnivaló mindig kéznél van!

Legyen szó óvodáról, iskoláról vagy a következő kirándulásról az uszodába: a gyerekeknek készült uzsonnásdobozok fenntartható és masszív alternatívát jelentenek az alufólia stb. számára, így könnyedén csomagolhat gyermekeinek házi készítésű harapnivalókat, friss gyümölcsöt és zöldséget, vagy akár édes finomságokat is az útra. A különböző formáknak, méreteknek és kialakításoknak köszönhetően a Tchibo-nál minden alkalomhoz megtalálja a pontosan megfelelő gyerek uzsonnásdobozt. Fedezze fel most!
néhány darab kapható
-12 %
3 uzsonnásdoboz szettben, sárga, kék, zöld
2 495Ft
2 195Ft
néhány darab kapható
3 gyerek uzsonnásdoboz, állatos
3 795Ft
-23 %
Nemesacél ételhordó doboz és kulacs
12 995Ft
9 995Ft
Kulacs, krokodil, zöld, 500ml
4 995Ft

Ezért éri meg a gyerekeknek készült uzsonnásdoboz

Különösen a kicsik esetében fontos, hogy figyeljünk az étrendjükre: kerülni kell a túl sok cukrot, helyette kiemelt szerepet játszanak az egészséges gyümölcsök és zöldségek, a frissen főtt ételek és az ízletes apróságok. Ha például saját maga készíti el gyermekei reggelijét, pontosan tudja, mi van benne. Iskolai kirándulás, hosszú vonatút vagy kiadós séta közben is hasznos, hogy a gyerekeknél legyen egészséges harapnivalókat tartalmazó uzsonnásdobozt.
Csomagoljon egészséges harapnivalókat gyermeke uzsonnásdobozába hosszabb vonatúthoz vagy iskolai kiránduláshoz.

Uzsonnásdoboz gyerekeknek: a megfelelő méret megtalálása

A doboz legyen a lehető legkisebb, hogy a finom harapnivalók ne rázódjanak össze, és a doboz kényelmesen elférjen az iskolatáskákban vagy a gyerek hátizsákokban. Az uzsonnásdoboz-készletek általában rekeszekkel is feloszthatók, így például a szendvics és az alma nem állnak egymás útjába. Az, hogy a doboz kerek vagy négyzet alakú-e, ízlés kérdése. Rendeljen gyermekének uzsonnásdobozt online a Tchibo-nál, és élvezze a BPA-mentes műanyagból készült kiváló minőségű dobozt.
A gyermekéhez illő uzsonnásdoboz.

Fém vagy műanyag – melyik anyagot válassza az uzsonnásdobozhoz?

A műanyag rendkívül strapabíró, könnyen kezelhető és kis súlyának köszönhetően különösen alkalmas gyermekek számára. Ha nagyra értékeli a gyerekbarát, tarka dizájnt, itt garantáltan megtalálja a megfelelő dobozt. A rozsdamentes acélból készült uzsonnásdobozok ezzel szemben kissé érzékenyebbek, ugyanakkor sokkal fenntarthatóbbak és tartósabbak. Általában praktikus zárakkal zárhatók. Különösen online talál különböző formákat tetszetős nyomatokkal.

Hogyan dobhatja fel gyermekei uzsonnásdobozát

Gyermeke uzsonnásdobozához általában érdemes egy hozzáillő kulacsot is vásárolni. Különösen szépek azok a szettek, amelyekben a kulacs és a doboz színben harmonizál. A szeretettel megtervezett névcímkék arról is gondoskodnak, hogy gyermeke mindig a jó uzsonnásdobozt vigye haza magával. Legyen szó színes nyomtatott matricákról vagy akár egy saját készítésű címkéről – a képzeletének semmi sem szab határt. Tippünk: ügyeljen rá, hogy a címkék vízállóak legyenek.

Uzsonnásdoboz gyerekeknek: praktikus és fenntartható!

A Tchibo-nál nemcsak a kiváló minőségű termékek játszanak fontos szerepet, hanem JÓT TETTÉL projektünkkel támogatjuk a legkülönbözőbb termékek fenntartható módon történő gyártását is. A gyermekeknek készült uzsonnásdobozaink is a fenntarthatóságot jelképezik – elvégre újra és újra felhasználhatók.
Az uzsonnásdobozhoz illő kulacs.