Gyerekzoknik a kicsi és nagy lábakra

Csemetéje számára a zokni nélkülözhetetlen ruhadarab a mindennapi életben: elvégre nemcsak a kényelmes gyerekzoknikban lehet igazán nyugodtan játszani és hancúrozni. Az érzékeny gyereklábakat is jobban védi a cipő. Legyen szó hosszú zokniról, csúszásgátló zokniról, vagy titokzokniról: a Tchibo-nál kiváló minőségű, bőrbarát biopamutból készült zoknik és térdzoknik széles választékát találja minden évszakhoz és ízléshez!
5 pár fiú zokni szettben, kék/zöld/szürke
2 995Ft
 
Elérhető:
 
5 pár gyerek zokni szettben, színes
2 995Ft
 
Elérhető:
 
5 pár kisgyerek zokni szettben, színes
2 995Ft
 
Elérhető:
 
5 pár lány zokni szettben, rózsaszín/sárga/kék
2 995Ft
 
Elérhető:
 
5 pár kisfiú zokni szettben, leopárdmintás, kék/narancssárga
2 995Ft
 
Elérhető:
 
5 pár kislány zokni szettben, színes
2 995Ft
 
Elérhető:
 
5 pár gyerek bokazokni szettben, fekete/fehér/kék
2 995Ft
 
Elérhető:
 
3 pár gyerek bokazokni szettben, kagyló mintás
1 995Ft
 
Elérhető:
 
3 pár gyerek bokazokni szettben, kék/fehér
1 995Ft
 
Elérhető:
 
3 pár gyerek zokni szettben, csíkos
2 295Ft
 
Elérhető:
 
5 pár sport bokazokni szettben, kék/pink/sárga
3 495Ft
 
Elérhető:
 
5 pár sport bokazokni szettben, kék/lime/szürke
3 495Ft
 
Elérhető:
 
3 pár gyerek zokni szettben, fehér/szürke
2 295Ft
 
Elérhető:
 

Hogyan válasszunk gyerekzoknit?

A varázsszó a strapabíró, hiszen a gyerekzokniknak sok mindent ki kell bírniuk. Egyébként sem ajánlott spórolni a minőségen, hanem érdemes mindig jó minőségű zoknit vásárolni, mert a lélegző pamut fontos a láb egészsége szempontjából. Ha az izzadságot az anyag nem szállítja el a bőrről, akkor a láb nedves lesz. Ügyeljen rá, hogy a zokni a lábujjaknál és a sarokrészen megerősítéssel legyen ellátva, így nem használódik el olyan gyorsan.
A gyerekzoknik esetében a strapabíró tulajdonság különösen fontos.

Milyen gyerekzokni fajták léteznek?

A Tchibo-nál zoknik nagy választékából válogathat gyermeke számára – a puha, frottír belsejű babazoknitól kezdve a menő bokazokniig. Kínálatunkban megtalálhatók a kifejezetten gyerekek számára készült, speciális zoknik is. Ilyenek például a talpukon gumis mintázattal ellátott gyerekzoknik: ez a fajta zokni rendkívül csúszásbiztos, így gyermeke nem esik el olyan könnyen, amikor nagy lelkesen átcsúszkál a lamináltpadlón.
A Tchibo gyerekzoknik széles választékát kínálja.

Miért jó a varrat nélküli gyerekzokni?

Mivel a gyerekek és a babák folyamatos növésben vannak, a gyerekruházatnak és a gyerekcipőknek gyakran nagyon különleges elvárásoknak kell megfelelniük. A normál zoknik esetében egy varrás fut a lábujjaknál, ami egy kicsit szűkebb cipőben már nyomni kezd. Ezért a speciális, varrás nélküli vagy extra lapos varrással készült gyerekzokni kiválóan alkalmas az érzékeny, még növésben levő lábacskákra. Ügyeljen a széles gumírozott részre, ami megakadályozza, hogy a zokni lecsússzon vagy bevágjon.

A legjobb gyerekzoknik bármilyen időjáráshoz

A pamutból készült, könnyű zoknik az év nagy részében tökéletesen elegendők, télen azonban egyértelműen túl vékonyak. Különösen, ha csemetéje órák hosszat zokniban rohangál a lakásban. Ezért válasszon meleg nyírt gyapjút vagy merinó gyapjút tartalmazó anyagból készült zoknit. Az elasztán gondoskodik arról, hogy a zokni mindig tökéletesen álljon. Játékhoz és hancúrozáshoz kiválóan alkalmasak a gumitalpas zoknik csúszásbiztos talppal és puha, bundás béléssel.

Miért vásároljon gyerekzoknit a Tchibo-nál

Akár színes, csillogó mintákkal, akár egyszínű zokni rajzfilmfigurákkal: a Tchibo-nál gyermeke biztosan megtalálja az ízlésének megfelelő színeket és mintákat. Ön pedig a bio-minőségű gyerekzokni megvásárlásával támogatja a JÓT TETTÉL projektet, mellyel a tisztességes munkakörülmények között történő, fenntartható gyártást segítjük elő. TCM logónk is a kiváló minőségű, tartós termékeket jelzi, melyekben megbízhat. Válasszon gyermekének csinos zoknikat most!
A nyírt- vagy merinó gyapjú keveréknek köszönhetően a lábak télen is mindig melegek.