Gyerekzoknik a kicsi és nagy lábakra

Csemetéje számára a zokni nélkülözhetetlen ruhadarab a mindennapi életben: elvégre nemcsak a kényelmes gyerekzoknikban lehet igazán nyugodtan játszani és hancúrozni. Az érzékeny gyereklábakat is jobban védi a cipő. Legyen szó hosszú zokniról, csúszásgátló zokniról, vagy titokzokniról: a Tchibo-nál kiváló minőségű, bőrbarát biopamutból készült zoknik és térdzoknik széles választékát találja minden évszakhoz és ízléshez!
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható

Hogyan válasszunk gyerekzoknit?

A varázsszó a strapabíró, hiszen a gyerekzokniknak sok mindent ki kell bírniuk. Egyébként sem ajánlott spórolni a minőségen, hanem érdemes mindig jó minőségű zoknit vásárolni, mert a lélegző pamut fontos a láb egészsége szempontjából. Ha az izzadságot az anyag nem szállítja el a bőrről, akkor a láb nedves lesz. Ügyeljen rá, hogy a zokni a lábujjaknál és a sarokrészen megerősítéssel legyen ellátva, így nem használódik el olyan gyorsan.
A gyerekzoknik esetében a strapabíró tulajdonság különösen fontos.

Milyen gyerekzokni fajták léteznek?

A Tchibo-nál zoknik nagy választékából válogathat gyermeke számára – a puha, frottír belsejű babazoknitól kezdve a menő bokazokniig. Kínálatunkban megtalálhatók a kifejezetten gyerekek számára készült, speciális zoknik is. Ilyenek például a talpukon gumis mintázattal ellátott gyerekzoknik: ez a fajta zokni rendkívül csúszásbiztos, így gyermeke nem esik el olyan könnyen, amikor nagy lelkesen átcsúszkál a lamináltpadlón.
A Tchibo gyerekzoknik széles választékát kínálja.

Miért jó a varrat nélküli gyerekzokni?

Mivel a gyerekek és a babák folyamatos növésben vannak, a gyerekruházatnak és a gyerekcipőknek gyakran nagyon különleges elvárásoknak kell megfelelniük. A normál zoknik esetében egy varrás fut a lábujjaknál, ami egy kicsit szűkebb cipőben már nyomni kezd. Ezért a speciális, varrás nélküli vagy extra lapos varrással készült gyerekzokni kiválóan alkalmas az érzékeny, még növésben levő lábacskákra. Ügyeljen a széles gumírozott részre, ami megakadályozza, hogy a zokni lecsússzon vagy bevágjon.

A legjobb gyerekzoknik bármilyen időjáráshoz

A pamutból készült, könnyű zoknik az év nagy részében tökéletesen elegendők, télen azonban egyértelműen túl vékonyak. Különösen, ha csemetéje órák hosszat zokniban rohangál a lakásban. Ezért válasszon meleg nyírt gyapjút vagy merinó gyapjút tartalmazó anyagból készült zoknit. Az elasztán gondoskodik arról, hogy a zokni mindig tökéletesen álljon. Játékhoz és hancúrozáshoz kiválóan alkalmasak a gumitalpas zoknik csúszásbiztos talppal és puha, bundás béléssel.

Miért vásároljon gyerekzoknit a Tchibo-nál

Akár színes, csillogó mintákkal, akár egyszínű zokni rajzfilmfigurákkal: a Tchibo-nál gyermeke biztosan megtalálja az ízlésének megfelelő színeket és mintákat. Ön pedig a bio-minőségű gyerekzokni megvásárlásával támogatja a JÓT TETTÉL projektet, mellyel a tisztességes munkakörülmények között történő, fenntartható gyártást segítjük elő. TCM logónk is a kiváló minőségű, tartós termékeket jelzi, melyekben megbízhat. Válasszon gyermekének csinos zoknikat most!
A nyírt- vagy merinó gyapjú keveréknek köszönhetően a lábak télen is mindig melegek.