Schließen
Zoknik

Gyerekzoknik kicsi és nagy lábakra

A gyerekek számára a zokni nélkülözhetetlen ruhadarab a hétköznapokban: hiszen a kényelmes zokni nemcsak az igazán önfeledt játék és hancúrozás kelléke, hanem az érzékeny gyereklábakat is jobban védi a cipőben. Harisnya, gumitalpas zokni vagy titokzokni? A Tchibo bőrbarát biopamutból készült zoknik és térdzoknik széles választékát kínálja minden évszakra, minden stílusban!
néhány darab kapható
  • 5 lányka zokni szettben, rózsaszín
Megerősített orrhegy és sarok
2 695Ft
1 995Ft
Gyorsnézet
  • 5 fiú zokni szettben
Megerősített orrhegy és sarok
2 795Ft
2 295Ft
Gyorsnézet

Hogyan válasszunk gyerekzoknit?

A varázsszó a strapabíró, hiszen a gyerekzokniknak sok mindent ki kell bírniuk. Egyébként sem ajánlott spórolni a minőségen, hanem érdemes mindig jó minőségű zokni vásárolni, mert a lélegző pamut fontos a láb egészsége szempontjából. Ha az izzadságot az anyag nem szállítja el a bőrről, akkor a láb nedves lesz. Ügyeljen rá, hogy a zokni a lábujjaknál és a sarokrészen megerősítéssel legyen ellátva, így nem használódik el olyan gyorsan.

Milyen gyerekzokni fajták léteznek?

A Tchibo-nál zoknik nagy választékából válogathat gyermeke számára – a puha, frottír belsejű babazoknitól kezdve a menő bokazokniig. Kínálatunkban megtalálhatók a kifejezetten gyerekek számára készült, speciális zoknik is. Ilyenek például a talpukon gumis mintázattal ellátott gyerekzoknik: ez a fajta zokni rendkívül csúszásbiztos, így gyermeke nem esik el olyan könnyen, amikor nagy lelkesen átcsúszkál a laminátpadlón.

Miért jó a varrat nélküli gyerekzokni?

Mivel a gyerekek és a babák folyamatos növésben vannak, a gyerekruházatnak és a gyerekcipőknek gyakran nagyon különleges elvárásoknak kell megfelelniük. A normál zoknik esetében egy varrás fut a lábujjaknál, ami egy kicsit szűkebb cipőben már nyomni kezd. Ezért a speciális, varrás nélküli vagy extra lapos varrással készült gyerekzokni kiválóan alkalmas az érzékeny, még növésben levő lábacskákra. Ügyeljen a széles gumírozott részre, ami megakadályozza, hogy a zokni lecsússzon vagy bevágjon.

A legjobb gyerekzoknik bármilyen időjáráshoz

A pamutból készült, könnyű zoknik az év nagy részében tökéletesen elegendők, télen azonban egyértelműen túl vékonyak. Különösen, ha csemetéje órák hosszat zokniban rohangál a lakásban. Ezért válasszon meleg nyírt gyapjút vagy merinó gyapjút tartalmazó anyagból készült zoknit. Az elasztán gondoskodik arról, hogy a zokni mindig tökéletesen álljon. Játékhoz és hancúrozáshoz kiválóan alkalmasak a gumitalpas zoknik csúszásbiztos talppal és puha, bundás béléssel.

Miért vásároljon gyerekzoknit a Tchibo-nál

Akár színes, csillogó mintákkal, akár egyszínű zokni rajzfilmfigurákkal: a Tchibo-nál gyermeke biztosan megtalálja az ízlésének megfelelő színeket és mintákat. Ön pedig a bio-minőségű zokni megvásárlásával támogatja a JÓT TETTÉL projektet, mellyel a tisztességes munkakörülmények között történő, fenntartható gyártást segítjük elő. TCM logónk ist a kiváló minőségű, tartós termékeket jelzi, melyekben megbízhat. Válasszon gyermekének csinos zoknikat most!