Ágy: Mindez így válik nagyon széppé

„Ki mint veti ágyát, úgy alussza álmát." Ennek a mondásnak nagyon sok igazságtartalma van. Ugyanis a pihentető alváshoz elengedhetetlen egy megfelelő matraccal rendelkező, kényelmes ágy. Bárki, aki frissen, és kipihenten szeretné kezdeni a napot, fontolja ezt meg jól. A Tchibo az ágyak minden igényt kielégítő választákát kínálja. A legkülönfélébb színű takaróktól, párnáktól, és ágyneműktől kezdve mindent megtalál nálunk, ami a hangulatos légkörhöz csak kell.

Lehet akár kicsi vagy nagy: A megfelelő ágy mindenkinek

Kicsi, nagy, hatalmas, egymás mellet, egymás tetején - az ágyak tényleg számos változatban megtalálhatóak. Egy személyes ágyak az egyedül alvóknak, franciaágyak a pároknak, kiságyak a babáknak, extra méretű ágyal a szülőknek, vagy akár az egész családnak, és nem utolsó sorban a hát kímélő ágyak a nagyszülőknek: Az, hogy Önnek melyik a megfelelő modell az az életkörülményeitől függ, természetesen a rendelkezésre álló hely is fontos szerepet játszik a választásnál. A gyerekeknél, és a tinédzsereknél a saját szobájuk hálószobaként és nappaliként is funkcionál. A nap folyamán az ágy automatikusan játékterületté, hangulatos sarokká, vagy akár kanapévá alakul. Ebben az esetben azok az ágyak a praktikusak, amelyek idővel megnagyobbíthatóak, vagy amelyek átalakíthatóak, masszív anyagból, és robusztus kivitelben készültek.
Több hely az ágyban: Egy nagy ágyban, a szürke színű ágyneműhuzatos paplanon, és párnán fekszik egy fiatal, nevető szülőpáros - a kisgyerekük pedig közöttük van.

Családi álom XXL méretben

Csodálatos az, amikor sok hely van az ágyban, ezért a tendencia egyre inkább az extra nagyméretű ágy irányába mutat. Ebben az esetben az ágy kétszer két méteres - tehát fekhet rajta keresztben, és hosszában is. És, ha a gyereke esetleg rosszat álmodott, akkor még mindig lesz számára egy vigasztaló hely az ágyak közötti „résben". Néhány szülő még ennél is szélesebb családi ágyat választ. Az ilyen alvófelület éjszakára szép álmokat ígér, nappal pedig hangulatos helyet a visszavonulásra. Színes függönyökkel, párnákkal, és hangulatos megvilágítással egy nagy ágy is könnyen helyettesítheti a kanapékészletet. Nem mindenkinek van nagy hálószobája, viszont az okos ötletekkel, és a helyiség megfelelő berendezésével lehet helyet nyerni.
Biztonságos alvás: Egy baba a fehér kiságyából kíváncsian szemléli a környezetet.

Aludj kicsim, aludj: Gyerekágyak

Gyerekágyak - önmagukban is egy külön témakört alkotnak. A babáknak készült puha pótágy, amelyet közvetlenül az ágyához tud rögzíteni. A szülők ágya felé nyitott, míg a másik oldalairól rácsokkal védett: Tehát éjszaka anélkül nyugtathatja meg a babáját, hogy külön fel kéne kelnie. Attól kezdve, hogy a kisgyerek fel tud állni, egy külön saját ágyra lesz szüksége. Az olyan ágyak az ideálisak, amelyek megnagyobbíthatóak, eltávolíthatóak a rácsok, és az ágy magassága is szabadon állítható ahogy a gyerek nő. A testvérek számára a két személyes emeletes ágyak biztosítják a tökéletes megoldást mivel ezek: hely takarékosak, masszívak és sokoldalúak. Léteznek olyan emeletes ágyak, amelyek szétválaszthatóak egy személyes ágyakra, amelyek beépített fiókokkal, vagy szekrényekkel, és egyéb más funkciókkal is rendelkeznek,

Nem minden ágy egyforma

Klasszikus különféle kialakítású egy, és két személyes ágyak - a játékos baldachinos ágyaktól a magas rugókkal felszerelt ágyakon át a speciális, állítható rácsos, lécezett ágylapokig. Ha problémái vannak a hátával, vagy a derekával, akkor a megfelelő matrac jelentheti a jó éjszakai alvás titkát. Hadd adjunk tanácsot! A fent felsoroltakon más ágyakat is talál a Tchibonál: A kinyitható kanapé, vagy az összecsukható ágy ideális lehet a vendégek számára. Egy modern Daybed típusú bútor számos funkciót ellát: A kényelmes ülő helyek ideálisak lehetnek a délutáni pihenéshez, az esti tévénézéshez - és akár még az éjszakát is ott töltheti!

Tarka párnák és sokféle paplanok

Különösen jól fog tudni aludni egy szép, és illatos, puha selyempárnán. Aki allergiás, annak a szintetikus szálakkal töltött ágyneműket érdemes választania. Ha a nyaka ropog, a feje pedig fáj, akkor az alvás gyorsan véget fog érni. A megfelelő fejpárna csodákra képes, ha éppen feszültnek érzi magát. Vessen egy pillantást a Tchibo oldalára, ahol biztos hogy meg fogja találni az Önnek megfelelő párnát. Itt díszpárnákat, és színes huzatokat is találhat. Egy paplan megvásárláskor a személyes igények is fontos szerepet játszanak, mint pl.: Mennyire meleg a hálószobája, milyen takarót szeretne, nehezet vagy könnyűt, inkább pehelytoll, pamut, gyapjú, vagy szintetikus szálal töltöttet szeretne? Tőlünk igazán gyakorlati tanácsokat kaphat.
Sokféle párnaválaszték: Egy ágy többféle, különböző méretű színes párnával.

A minőségi ígéretünk: A TCM-jóváhagyó pecsét

Meg fogja találni a TCM-jóváhagyó pecséttel ellátott termékeinket, amelyek a Tchibo legjobb minőségét garantálják Önnek. A TCM a „Tchibo Tanúsított Árukat” jelenti, amely az ügyfeleink számára tett minőségi ígéretet jelenti. A pecsét garantálja azt, hogy az áruink gyártása során a lehető legnagyobb gondossággal jártunk el, valamint azt, hogy minden egyes gyártási lépés során átfogó minőség-ellenőrzést végezünk el. Tehát nyugodtan megbízhat a kiváló termékeink magas minőségében. Látogasson el az online üzletünkbe, és keresse meg a hálószobájához legjobban illeszkedő ágyat, ágyneműket, valamint egyéb más bútorokat. Igazán élvezni fogja azt, hogy mind a kivitel, mind az anyagok, mind pedig a feldolgozás a minőségi ígéret szerint történik!
Jó hangulat a jó minőségnek köszönhetően: Egy fiatal nő áll egy emeletes ágy mellett, amelynek matracán ül a két gyereke, és együtt egy könyvet olvasnak.