Az asztali lámpák kellemes légkört, és jó munkakörülményeket teremtenek

Az asztali lámpa a felhasználási helytől függően hangulatvilágítást, és munkafényt is biztosíthat. A nappaliban, és a hálószobákban is tökéletesen biztosítja a meleg pontszerű fényforrást. Legyen szó akár étkezőasztalról, komódról, vagy az ablakpárkányról - az asztali lámpák mindenhol különleges hangulatot biztosítanak az adott helyiségnek. Az íróasztallámpák is az asztali lámpák családjához tartoznak. Az íróasztallámpák a közvetlen, és tiszta fényükkel viszont optimális munkakörülményeket biztosítanak akár az irodában, akár a gyerekszobában. A Tchibonál meg fogja találni az Önnek megfelelő lámpát.
Akciós ár 18 995 Ft 14 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 6 995 Ft Quickshop
Akciós ár 38 995 Ft 32 995 Ft Quickshop
Akciós ár 6 995 Ft 5 995 Ft Quickshop
Akciós ár 44 995 Ft 39 995 Ft Quickshop
Akciós ár 74 995 Ft 69 995 Ft Quickshop
Akciós ár 21 995 Ft 16 995 Ft Quickshop
1

Asztali lámpák: A kis világító szigetek épp olyan egyének mint Önt

Az asztali lámpa átlagos állítási magassága kb. 70 centiméter, amely meglehetősen kicsinek mondható. Ez egyben azt is jelenti, hogy az könnyen beilleszthető bármely helyiségbe, elhelyezhető bárhol, ahol a közelben van egy konnektor. Ha nincs a közelben konnektor, akkor használhat elemes asztali lámpát is. A legjobb az, ha olyan lámpatípust választ, amely a legjobban illeszkedik a többi berendezési tárgyhoz. A modern asztali lámpa általában keskeny, egyenes, és merev anyagokból áll, mint például krómból, rozsdamentes acélból, vagy üvegből. Ha inkább a rusztikus stílust kedveli, akkor jó választás lehet a fa talpú, és szövet ernyővel rendelkező asztali lámpák.
Elegáns kialakítású lámpa: Egy fehér lámpabúrával ellátott asztali lámpa egy antik megjelenésű asztalon, amelyen egy mappa, egy nyitott könyv és egy szemüveg van.

Klasszikus, romantikus, vagy futurisztikus - csak a berendezéstől függ

A hagyományos asztali lámpák harmonikusan illeszkednek mindenféle bútorhoz. Jellegzetes búra kialakítással rendelkeznek, míg az alaprészük fából, fémből, üvegből, vagy műanyagból áll. Éppen ezért a megjelenésük időtlenül elegáns, emellett a búrájuk pedig lefelé nyitott. Ha Ön a játék, romantikus típusú emberke közé tartozik, akkor az ilyen rusztikus stílusú asztali lámpa mindenképpen örömet fog okozni Önnek. A kerámiából, vagy szövetből készült pasztell színű búra, a kovácsolt vas, vagy fa talppal kombinálva tökéletesen fog illeszkedni a rusztikus bútorokhoz, és a nyikorgó fa padlódeszkákhoz. Ha a lakása modernül van berendezve, akkor a Tchibonál ehhez megtalálhatja az egyszerű, futurisztikus kialakítású asztali lámpákat.
Asztali lámpa az íróasztalon: Egy fiatal ember ül a jól megvilágított, fa íróasztalnál, előtte van egy laptop, éppen egy tollat fog, és ír a jegyzettömbbe - sötét van körülötte.

Asztali lámpák - ha közvetlen fényforrásra van szüksége

Míg a nappaliban lévő asztali lámpák otthonos pontszerű megvilágítást biztosítanak, addig az íróasztal lámpák ennek pont az ellenkezőjét teszik. Közvetlen, hideg fényforrást biztosítanak, így megfelelő fényerőt biztosítanak az otthoni munkavégzéshez, vagy akár a gyerekszobában. Mindez elősegíti a koncentrációt, kíméletes a szemnek, és segít megakadályozni a fáradságot. Ideális esetben a legjobb választás a hajlékony, állítható karral ellátott asztali lámpa - így pontosan oda irányíthatja a fényt, ahol szüksége van rá. A tompítható fényerejű asztali lámpa fényerrőssége szükség szerint változtatható.

Olvasáshoz vagy kényeztetéshez: az éjjeli lámpa

Az éjjeli lámpa a hálószoba nélkülözhetetlen kelléke. Amennyiben az a célja, hogy a lámpa segítségével teremtene romantikus hangulatot, akkor erre a célra elegendő a közvetett, meleg fényű asztali lámpa. Ha esténként még szeretne az ágyában olvasni, akkor ehhez erősebb lámpára van szüksége. A fényszabályozó kapcsolóval tetszés szerint állíthatja be a fényerőt, emellett egy forgókarral oda tudja irányítani a fénykúpot ahova csak szeretné. A Tchibo az éjjeliszekrény-lámpák széles választékát kínálja. Böngéssze végig az ajánlatunkat, és válasza ki a kedvencét!

Rugalmas világítás LED-asztali lámpák segítségével

Jelenleg a legtöbb asztali lámpa LED-lámpákkal van felszerelve. Nem melegszenek át, és alacsony az energiafogyasztásuk. Egy másik előny: A „kibocsátott fényük színe” változtatható. Kiválaszthatja, hogy a lámpája meleg fehér gyenge fényt bocsásson-e ki (3.300 Kelvin alatt) vagy pedig élénken szeretné-e megvilágítani vele az íróasztalt. A második esetben választhat univerzális fehér fényt (3.300 - 5.300 Kelvin), vagy nappali fehér fényt (5.300 Kelvin felett). A gyerekek, és a fiatalok szobáiban nagyon népszerűek a golyó formájú asztali lámpák. Ezeknek gyakran speciális tulajdonságuk is van: színváltóak, amellyel a lámpa fénye bizonyos időközönként megváltoztatható.
Meleg fény a gyerekszobában: Egy anya a kisgyerekével játszik az asztali lámpa fényénél, a lámpa meleg kissé homályos fényt bocsát ki.

A TCM kiváló termékminőséget jelent

Ha a Tchibotól vásárol asztali lámpát, akkor biztos lehet benne, hogy kiváló minőségű terméket vásárol. Mindezt a TCM-pecsétünkkel biztosítjuk, amely a „Tchibo Tanúsított Árut” jelöli. Mindez azt jelenti, hogy mind a termékeink, mint pedig a gyártási folyamataink is szigorú minőség-ellenőrzési vizsgálatnak vannak alávetve. Emellett kiemelt figyelmet fordítunk arra is, hogy a partnereink betartsák a magas minőségi követelményeinket.
Jó minőségű, megfelelő megvilágítás: Egy hálószoba, amelyben egy ágy, egy komód, és egy asztal van, ahol az asztali lámpa meleg, sárga fényt bocsát ki.