Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
mood_my_tchibo

Saját fiók létrehozása
Amennyiben még nem rendelkezik saját fiókkal, úgy most elkészítheti azt. Élvezze Ön is a saját fiók előnyeit, ilyen például az automatikus címátmásolás vagy az eddigi rendelések összefoglalója.

Bejelentkezés saját fiókkal
Amennyiben már rendelkezik saját fiókkal, kattintson a "Bejelentkezés" feliratra a lap tetején! Ott meg kell adnia e-mail címét és jelszavát! Írja be ezeket a megfelelő mezőbe és kattintson a "Bejelentkezés" gombra! Ezt követően Ön is láthatja saját fiókját.

Kijelentkezés
A saját fiókjához való hozzáférés automatikusan befejeződik, miután Ön elhagyta a Tchibo.hu oldalt. Ha el szeretné hagyni saját fiókjának védett területét vagy internetképes számítógépét más is használja, jelentkezzen ki a "Kijelentkezés"-re kattintva! A "Kijelentkezés" linket a saját fiók oldalon, jobbra fent a neve mellett találja.

Jelszó
Az e-mail cím és a jelszó a kulcs az Ön személyes adataihoz a Tchibo-nál: válasszon egy legalább nyolc karakterből álló, az Ön számára könnyen megjegyezhető jelszót és gondoskodjon arról, hogy jogosulatlan harmadik személy ne férhessen hozzá! Ha később másik jelszót szeretne, akkor azt saját fiókjában módosíthatja. Ehhez jelentkezzen be és kattintson oldalán a "Jelszó" alatt a "Módosítás" gombra!

Elfelejtett jelszó
Ha nem jutna eszébe a jelszó, akkor kattintson a "Saját fiók" feliratra! A bejelentkezési oldalon a "Jelszó" mező alatt találja az "Elfelejtett jelszó" linket. Kérjük, töltse ki hiánytalanul a megjelölt mezőket! A bejelentkezéshez a "Saját fiók"-ban, az Ön által megadott e-mail címnek is szerepelnie kell, ezt követően kattintson az "Elküldés" feliratra! Az e-mail cím alapján, mely minden vásárlót külön-külön azonosít, tudjuk adatait visszakeresni és egy ideiglenes jelszót küldeni Önnek e-mail címére. Az egyszeri, biztonságtechnikai okokból automatikusan generált ideiglenes jelszót használhatja az ismételt bejelentkezéskor a "Saját fiók"ablakban. Kérjük, hogy az ideiglenes jelszót cserélje ki egy Ön által tetszés szerint megválasztott jelszóra!

A saját fiók adatainak kezelése és módosítása
Az általunk megadott Tchibo ügyfélszámot leszámítva, Ön egyszerűen megváltoztathatja adatait. Jelentkezzen be saját fiókjába! Neve, számlázási címe, a fizetési mód, e-mail címe vagy jelszava megváltoztatásához kattintson a hozzárendelt "Módosítás" feliratra! Ekkor kinyílik a megfelelő mező, melyben személyes adatait módosíthatja. Adatai javítása után kattintson a "Megerősítés" gombra!

Jelszavát úgy módosíthatja, hogy először a régi, majd kétszer az új jelszavát beírja. E-mail címe úgy módosítható, hogy megadja új e-mail címét, majd a változtatást jelszavával megerősíti.

Saját fiók törlése
Saját fiókja és az ott tárolt adatok teljes törléséhez használja az saját fiókot megjelenítő oldalt, itt válassza a "Saját fiók törlése" gombot!

Utalványok
Rendelésenként 1-1 üdvözlő utalványt, valamint további utalványokat válthat be. Kérjük, ez esetben a megfelelő mezőben tüntesse fel kosarában utalványainak számát, ezt követően a mindenkori összeg automatikusan levonásra kerül!

Utalványok beváltása
Amikor rendeléskor be szeretné váltani utalványát, akkor a kosárban nyílik lehetősége arra, hogy megadja az utalvány számát. Ekkor az utalvány adatait rögzíti a rendszer és a mindenkori értéket elszámolja a megrendeléskor. Előfordulhat, hogy az utalványok bizonyos feltételekhez kötöttek, ilyen a legkisebb rendelési érték vagy bizonyos termékfajták.