Az én Tchibo-m

A Tchibo fiókja számos előnyt biztosít az Ön számára

  • Rendeljen gyorsan és flottul az e-mail címe és a jelszava megadásával
  • Állítson be eltérő számlázási és szállítási címet. Több eltérő szállítási cím eltárolására is van lehetőség. Az alap beállításait automatikusan felajánlja a rendszer a gyorsabb megrendelés érdekében
  • Gyorsan eléri személyes vevőszámát
  • Vásárlási megtekintése és hozzáférés korábbi vásárlásainak számlamásolataihoz
  • Számlázási cím és személyes adatok kezelése
  • Kívánságlista a későbbiekben megvásárolandó, illetve kedvenc termékeknek
  • Termék elérhetőség emlékeztető
  • Tchibo Hírlevél fiók kezelése
Bejelentkezés
Amennyiben még nem rendelkezik saját Tchibo fiókkal, kattintson a fiók létrehozása gombra most. Töltse ki az adatlapot, amit mi az Adatvédelmi szabályoknak megfelelően kezelünk és tárolunk. További részletes információt az Adatvédelem menüpont alatt olvashat ebben a témában.
Amennyiben már rendelkezik Tchibo fiókkal, adja meg e-mail címét és jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra. Bejelentkezés után automatikusan a nyitó lapra irányítjuk személyes fiókjával.
Fiókjából bármikor könnyen ki tud jelentkezni, a weboldal jobb felső sarkában Az én Tchibo-mon belül a Kijelentkezés pontra kattintva. Amikor elhagyja a www.tchibo.hu weboldalt, a rendszer automatikusan kilépteti a fiókjából biztonsági okok miatt.
Jelszavának minimum 8 karakternek kell lenni. Jelszavát saját fiókjában bármikor tudja módosítani a Hozzáférési adataim menüpont alatt.

Elfelejtette jelszavát? Kérjen egy újat az Elfelejtette jelszavát?> linken, kérjük, írja be ide azt az e-mail címet, amelyet személyes fiókjában is megadott. Erre a címre egy olyan e-mailt küldünk Önnek, amely egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítségével új jelszót állíthat be fiókjához. Kérjük, ehhez használja az e-mailben található linket és módosítsa jelszavát. Az erre használatos átmeneti jelszavat kérjük módosítsa.
Jelentkezzen be Tchibo fiókjába. Az alábbi adatokat tudja megváltoztatni: neve, számlázási címe, fizetési módja, e-mail címe. Jelszó változtatás esetén kérjük azt erősítse meg jelszavával.
Abban az esetben, ha törölni szeretné fiókját, kattintson Az én Tchibo-m-ra, majd a Hozzáférési adatainál az Ügyfélszáma alatt a Fiók törlése pontra kattintva tudja fiókját törölni. A fiók törléséhez kérjük biztonsági okokból adja meg jelszavát.