2 darabos bögreszett, kb. 350 ml
Akciós ár 3 995 Ft Quickshop
2 darabos bögreszett, 350 ml
Akciós ár 3 995 Ft Quickshop
2 darabos bögreszett, kb. 350 ml
Akciós ár 3 995 Ft Quickshop
Akciós ár 3 495 Ft Quickshop
2 darabos bögreszett, kb. 350 ml
Akciós ár 3 995 Ft Quickshop
Elemes tejhabosító a tej egyszerű felhabosításához
Akciós ár 2 995 Ft Quickshop
Akciós ár 4 995 Ft 3 995 Ft Quickshop
Akciós ár 6 995 Ft 6 295 Ft Quickshop
Akciós ár 2 995 Ft Quickshop
2 darabos bögreszett mázas kerámiából, 350 ml
Akciós ár 3 995 Ft Quickshop
Meleg és hideg tejhab készítéséhez
Akciós ár 14 995 Ft Quickshop
Dupla falú pohár
Akciós ár 5 495 Ft Quickshop
Dupla falú pohár
Akciós ár 5 495 Ft Quickshop
Duplafalú poharak - Hosszabb ideig tartja melegen az italt
Akciós ár 3 995 Ft Quickshop
1 ...

Bútorok, és berendezési ötletek a szép otthonhoz

Az otthona az a hely, ahová vissza fog tudni vonulni, azért hogy pihenjen, és hogy jól érezze magát. Ez egy olyan hely, ahol Ön, és a szerettei is szabadon, és gondtalanul kell, hogy az időt eltöltsék. Mindehhez olyan berendezésre van szükség, amely mind Önnek, mind pedig az életvitelének is megfelel. Fedezze fel a tchibo,de oldalon a kiváló minőségű, alacsony árú bútorokat, illetve hagyja hogy a belsőépítészeti ötleteink inspirálják Önöket!

Hogyan válhat tehát az otthona igazán hangulatossá

Aki hazafelé tartva mindennap várja, hogy hazaérkezzen, az mindent jól csinált. Például ezt a lakás kellemes hangulatával is elérheti, ahol a jó közérzethez a bolyhos szőnyegek, a meleg lámpafény, és a kedvenc bútorok is hozzájárulnak. Ehhez nincs szükség se belsőépítészre se pedig drága formatervezett darabokra. Ami ebben az esetben mindenek előtt számít az az Ön személyes stílusa, és a lakhatással kapcsolatos szükségletei. És ehhez még jön egy kis berendezői készség is:

A helyiség koncepciójának megtervezése

Ha meg van a pontos elképzelése, akkor a helyiségek is könnyebben berendezhetőek. Ilyen esetben már a tervezés megkezdése előtt fekete-fehéren, pontosan összeírta, hogy mire is van szükséges, és mik azok amiket feltétlenól szeretne - éppen ezért nem fogja megkockáztatni, hogy nem megfelelő bútorokat vagy dekorációkat vásároljon. Egyszerre van szüksége ülő-, étkező és munkaterületre? Ebben az esetben el kell gondolkoznia olyan bútorokon is, amelyek helyiség elválasztóként használhatóak - például magas polcok. Vagy akár az is előfordulhat, hogy egy gyönyörű, túlméretes szőnyeget szeretne elhelyezni. Elfér a kanapé előtt? Vagy jobb, ha alatta van?

Bontson bátran stílust

A tér fogalma nem azt jelenti, hogy nem változtathat meg semmit, vagy hogy nem próbálhat ki semmit. Akkor hol marad a szórakozás a lakberendezésből? A stílusosan kicsi, ügyesen alkalmazott stílusbontások igazán jó lendületet adnak a helyiségnek. És az egyértelműen letisztult dolgokkal nem tévedhet sokat: Állítsa össze a dekoratív egyedi darabok, vagy pedig a nem szokásos elemek hangulatos kombinációját. Egyszerűen csak használja azokat a berendezéseket, amelyeket előnyben részesít, és hagyja, hogy a színek, és minták egymás mellett legyenek, úgy hogy azok tényleg hassanak egymásra.

Szín használat

Az, hogy milyen színeket használ, az nagy hatással van a szoba hangulatára. Még az életérzését is befolyásolja: Ha a szobát például relaxációs oázissá szeretné alakítani, akkor a lila szín különösen alkalmas erre. A zöld tónusok aktiváló hatást fejtenek ki, ezért tökéletek az irodai csúcsteljesítmény eléréséhez. A szürke szín otthoni használata koránt sem olyan unalmas, mint azt gondolnánk, viszont optikai mélység hatást fejt ki - ezzel a kicsi, szürkére festett szoba máris nagyobbnak fog tűnni. A bézs színnek éppen ellentétes a hatása. A nagy, és domináns bútorok ebben a színben valamivel kisebbnek fognak tűnni.

Tárhely biztosítása

Egy valami biztos: Egy rendezett lakás egyszerűen szebbnek fog tűnni. És az élet akkor a leszórakoztatóbb, ha mindennek meg van a megfelelő helye. Mert a legtöbb esetben ezzel nem csak a folyamatos keresést, hanem sok időt is megtakaríthat. Leportalanítsam az összes szabadon lévő tárgyat? Nem köszönöm! A jobb megoldás az, ha ezeket funkcionális bútorokban tárolja, olyanban például ahol sok a tárolóhely, ilyenek például az állítható magasságú polcokkal ellátott szekrények, vagy az ágyak alatt elhelyezett komódok. Emellett tetszetős díszítéssel láthatja el az így megszerzett teret.

Mire kell figyelni a bútorvásárláskor

A lakótér méretét, a lakhatási szükségleteket, a rendelkezésre álló pénzt, és még sok minden mást is figyelembe kell venni a berendezés összeállítása során. Így a bútorok megvásárlása igazi kihívássá válik. Természetesen nem hozhatunk Ön helyett döntést, hogy végül milyen bútorokat vásároljon meg. Viszont néhány alapvető szempontot így is meg fogunk tudni osztani Önnel:

Anyagminőség

Anyagokként főként a kiváló minőségű, és jól megmunkált fafajták ajánlottak. Ennek oka az, hogy ezek a termékek nem csak hogy strapabíróak, de tartósak is. A fából készült bútorok antibakteriális hatással rendelkeznek, emellett a helyiség páratartalmának szabályozásában is részt vesznek. Ezúton biztosítják az egészségesebb beltéri klímát. A tölgy, vagy a bükkfából készült kiváló minőségű tömör fák különösen alkalmasak bútorok készítésére, mint például ágyhoz vagy ruhásszekrényhez. Az ülő bútorok huzatát szennyező anyag mentes textíliákból kell készíteni. A természetes pamutból készült huzatokat javasoljuk, mert kellemes a bőrrel való érintkezésük, és sokáig szépek maradnak.

Könnyű kezelhetőség

Abban a házban, ahol zajlik az élet, általában rendetlenség van. Ha rendelkezésre állnak a megfelelő bútorok, akkor nincs probléma sem. Például a kivehető szövet borítású ülő bútorok mindenféle külön erőfeszítés nélkül tisztíthatóak. A kiváló minőségű pamutból készült ágytakarók, és párnahuzatok is könnyedén moshatóak gépben, anélkül, hogy a szín kifakulna, vagy az anyag összemenne. A gyakran használt felületek esetén a mindennapi tisztítás igazán fontos, ilyenek például az étkezőasztalok. A lakkozott furnér anyagból készült lapot igazán gyorsan meg lehet tisztítani, amely így mindig tisztának, és fényesnek fog tűnni.

Stabil összeállítás

A jó bútoroknak stabilnak kell lenniük. Ez például arról ismerheti fel, hogy a bútor teherhordó elemei vastagok. Polcok esetén ez az alsó részt és az oldalfalakat jelenti. A kiváló minőségű ágyak jellemzője a tömör fából, vagy lakkozott furnérból készült ágykeret. A kanapé különösen strapabíró alsó rugózással van ellátva, ezzel elkerülve azt, hogy a bútor a használat miatt besüppedjen. A stabil persze ez esetben nem azt jelenti, hogy terjedelmes: A rattan bútorok például a szövött megjelenésüknek köszönhetően nagyon strapabíróak.

A megfelelő méret

Ha bútort vásárol, akkor ne csak a bútor kinézete alapján döntsön. A méretek gyakran megtévesztőek lehetnek, különösen akkor, ha online boltból, vagy katalógusban lévő képek alapján vásárol. Mérje meg előre a rendelkezésre álló hasznos területet is, valamint tervezzen elegendő helyet a bútorok közötti hozzáféréshez is. Ezenkívül az ajtó kinyitásához is kell hogy legyen elegendő hely. A kis helyiségekben igazán praktikusak azok a bútorok, amelyek mérete szabadon állítható: Erre példa a kinyitható asztalfelületű étkezőasztal, amely mindenféle probléma nélkül megnagyobbítható, akkor amikor látogatók jönnek.

Fedezze fel a Tchibo-minőségű olcsó bútorokat

Bútoraink ötvözik a funkcionalitást, és a vonzó kialakítást - biztosítják a praktikusan berendezett lakáshoz tartozó barátságos légkört. Emellett olyan nagyszerű ötletekkel szeretnénk inspirálni Önt, amelyek az otthonának megfelelő berendezését segítik elő. Böngéssze végig például a következő kategóriákat, és keresse meg az új berendezését:

Hálószoba bútor

Az elegáns tükörrel ellátott ruhásszekrénytől az integrált tároló fiókkal ellátott hangulatos ülő padon át az állítható magasságú ágykerettel rendelkező franciaágyig: A Tchibo a hálószobához is a praktikus és stílusos bútorok széles választékát kínálja. A kínálatunkban egymással jól kombinálható lakberendezési elemeket talál, amelyek funkcionális kialakításukkal és kiváló minőségükkel igazán lenyűgözőek. Fedezze fel a bútorainkat, amelyek a hálószobájába illeszkednek.

Lakástextilek

Az igazán kellemes hangulathoz a Tchibo a lakás mindegyik részéhez kiváló minőségű lakástextileket kínál. A kínálatban megtalálja a mikrószálas, puha, nedvszívó fürdőszobai szőnyegeket, valamint a bio-pamutból készült extra puha ágyneműket, a hangulatos frottír fürdőköpenyeket, valamint a drága szövésű asztalterítőket. Hagyja, hogy meglephessük a minták, a színek, és az anyagok széles választékával, illetve keresse meg a szobájához hozzáillő textíliákat.

Nappali bútor

A Tchibonál a nappali bútorok, és dekorációk széles választékát fogja megtalálni, amelyek a kiváló minőségű anyagaikkal és a gondos kivitelezésükkel igazán lenyűgözőek. A kényelmes kanapétól kezdve a dekoratív oldalsó tartón át a dohányzó asztalig, mindent meg fog találni a kínálatunkba, ami egy szép lakáshoz kell. Böngéssze végig az online kínálatunkat, és fedezze fel a kedvenc berendezési tárgyait a nappalihoz.

Fürdőszoba bútor

Nálunk meg fog találni mindent, amire a fürdőszobájában szükség lehet. Függetlenül attól, hogy kivilágított fürdőszobai tükröt, praktikus zuhanyzópolcot, helytakarékos szekrényt, vagy kerámiából készült szappanadagolót keres-e. Használja ki a gondosan, és szépen megmunkált anyagok, és a vonzó formatervezés előnyeit. Úgy véljük, hogy: Még a fürdőszobában is megőrízheti a saját stílusát. A fürdőszobával kapcsolatos ötleteink révén tegye élvezetessé a fürdőszobai tartózkodást.

A bútorával kapcsolatos ígéretünk

Ami minden termék esetén különösen fontos számunkra, az a minőség, és a fenntartható előállítás. Ezért a bútoraink szigorú minőség-ellenőrzésnek kerülnek alávetésre, amelyet olyan független, akkreditált tesztelő intézetek végeznek, mint pl. az LGA, a TÜV Rheinland és a TÜV Süd. A „Tchibo Tanúsított Áruk“-pecsétjének további jellemzői: A kedvenc bútordarabjait a legszigorúbb káros anyagokkal szembeni tesztnek vetettük alá.

A gondosan elvégzett gyártáshoz csak megfelelően megválogatott anyagok kerülnek alkalmazásra. Például az FSC 100%-címkével ellátott bútor kizárólagosan fenntartható erdőgazdálkodásból származó faanyagból készült. A tanúsított, organikus textiljeink OCS 100 pecséttel vannak ellátva. Ezek legalább 95 százalékban ellenőrzött biogazdálkodásból származó pamutból készültek. Az OCS-Blended-pecséttel ellátott termék legalább 50 százalékban organikus pamutból készült.