Férfi cipők: A kényelmes járásért

A cipőket minden lépésnél érezzük, ezért fontos, hogy nagyon jól passzoljanak a lábunkhoz. Emellett a lábbelinek stíluselemként is fontos szerepe van. Az alábbiakban megtudhatja, hogyan válasszon ki stílusos, Önhöz illő darabot. Sőt mi több, tippeket is olvashat a fűzős cipők, csizmák, bakancsok vagy slip-onok kezeléséről és tisztításáról. Ez különösen fontos, mivel a cipők csak a megfelelő kezeléssel lesznek igazán hosszúéletűek és őrzik meg például a vízhatlan képességüket. Jó szórakozást az olvasgatáshoz és a nézelődéshez a webshopunkban!

Férficipők

-36 %
1 pár zselés talpbetét
2 995Ft
1 895Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
2 pár kompressziós zokni, bézs/khaki
3 495Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Férfi bőrbakancs, fekete
22 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi házicipő
7 495Ft
 
Elérhető:
 
Férfi sneaker cipő, fehér
9 995Ft
 
Elérhető:
 
Kötött házicipő-zokni, kék
4 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi velúrbőr bakancs, barna
24 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Férfi házicipő, kockás, sötétkék/piros
4 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Férfi házicipő, kék
6 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi túrabakancs, antracit
29 995Ft
 
Elérhető:
 
1 pár thermo talpbetét
3 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
Férfi gumi bokacsizma, fekete
14 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható

Így válassza ki a megfelelő méretet!

A cipőkben ugyan csak taposunk, de ez nem jelenti azt, hogy ne játszanának rendkívül fontos szerepet. Aki már egyszer az életében viselt túl szűk vagy túl bő cipőt, annak nem kell bemutatni azt a kellemetlen nyomó vagy dörzsölő érzést. Ebből kifolyólag a férfi cipők vásárlásakor a legfontosabb szempont a megfelelő méret meghatározása. Ha kétségei vannak, javasoljuk, hogy méricskéljen, amiről a praktikus méret útmutatónkban olvashat. Ezt a termék leírásánál, a rendelkezésre álló méretek alatt a „Helyes méret meghatározása” linken érheti el. További információt a "Útmutató férfiaknak a helyes méret kiválasztáshoz" leírásban talál.
Férfi cipők az irodai élethez: Közeli kép egy kék öltönyt viselő férfiról, aki az ágyán ül és épp a barna bőrcipőjét köti meg.

Szabadidős vagy üzleti célokra? Válasszon stílusos férfi cipőket!

A vásárláskor a méret mellett azt érdemes még átgondolni, hogy hol szeretnénk viselni lábbelinket. Habár akadnak olyan átmenetek a stílusok között, amikor például egy öltönyhöz utcai sportcipőt vesznek fel, de ezt nem mindig nézik jó szemmel. Ha nem akar kockáztatni a dresscode-dal kapcsolatban, maradjon a hagyományos opciónál, és válasszon a formális alkalmakra egy barna vagy egy fekete férfi cipőt! Az elegáns férfi nadrágokhoz vagy öltönyhöz a legjobban a félcipők mennek, télen pedig nyugodtan választhat bokacsizmát a cipők közül. Ha leginkább formális ruhákat visel, a cipő anyagát tekintve egy bőr- vagy lakkcipővel nem nyúlhat mellé.
Férfi szabadidőcipők. Egy fehér cipőt, farmert, szürke inget és napszemüveget viselő fiatal férfi egy barna fal előtt ül.

Lezser férfi cipők a mindennapokra

Az irodába való ingázás során vagy a hétköznapokban természetesen nyugodtan felvehet egy lazább lábbelit is. A férfi téli cipők esetében a csizmák nagyon jól mennek a farmerhez, a nyári cipők közül pedig a legnépszerűbbek a szövetből készült fűzős félcipők, a mokaszínek vagy a slip-onok. A legjobb hatást akkor érjük el, ha a bőrcípőket egy hozzá illő övvel kombináljuk, de a farmerhez nyugodtan választhatunk egy kék férfi cipőt is, vagy más színt, amely megy a nadrágunkhoz vagy a felsőnkhöz.

Sportos férfi cipők a mozgást szerető férfiaknak

Ha a munkája során sokat sétál vagy áll, egy kényelmes cipő nagyban megkönnyítheti mindennapjait. A férfi cipők esetében az ergonómikus talpbetéttel ellátott utcai cipők mellett a kényelem szempontjából a szabadidőcipők állnak a rangsor élén. Ezekben a puha, párnázott modellekben olyan érzés járni, mintha a felhőkön járna. Nyáron ezeket a könnyed modelleket nagyon jól kombinálhatja egy szövetnadrággal vagy short-tal. A vastagabb talpú, szilárdabb szabadidőcipők sportcipőként is megállják a helyüket, ha a nagyon stabil tartás nem annyira szempont.

És otthonra? Ugorjon a papucsába!

Kényelmes lábbelikre nemcsak az utcán, hanem a saját otthonában is szükség van. Férfi házicipők között talál nyitott, zárt vagy magasszárú változatot is, így a lábai télen és nyáron is maximális kényelemérzetet élvezhetnek. A klasszikus házicipők zárt sarokrésszel rendelkeznek, miközben a papucsok nyitottak, így könnyen bele tud ugrani. Egy kötött házicipő vagy egy csúszásgátlós, vádliig felhúzható hosszúszárú zokni tökéletes a kanapén való összebújáshoz.
Férfi cipő otthonra. Közéli kép arról, ahogy egy férfi a kinyújtott lábait az asztalon tartja. Az urak papucsot viselnek a lábukon.

A Tchibo-val kiváló minőségű lábbelikben járhat

Ami a minőséget illeti, ígéretet teszünk ügyfeleinknek: gondoskodunk arról, hogy első osztályú termékeket kapjon. Az anyag, a teljes gyártási folyamat és a környezetbarát körülmények átfogó ellenőrzése biztosítja, hogy cipőit sokáig tudja élvezni. Rendeljen sportos utcai cipőket, ellenálló férfi téli cipőket vagy elegáns alkalmi cipőket a Tchibo-tól, csak választania kell, mi gonsoskodunk a minőségről!
Kiváló minőségű férfi cipők: Egy barna bakancsot és barna bőrkabátot viselő férfi egy raklapokból álló padon ül.