Schließen

Vásárlás soha nem látott rugalmassággal
– Click & Collect

Az online megrendelések Tchibo üzletekbe történő kiszállítását megelőző célzattal ideiglenesen, határozatlan ideig szüneteltetjük.
Annak érdekében, hogy a járvány elterjedtsége minimalizálható legyen, az egyént terhelő óvintézkedések mellett a kereskedelmi forgalmazókra is fokozott felelősség hárul, amelynek keretében szükségszerű bizonyos korlátozások bevezetése, illetve kialakult kereskedelmi és egyéb gyakorlatok átmeneti módosítása.

E felelősségteljes, megelőző hozzáállást a Tchibo Budapest Kft. is teljes mértékben támogatja, figyelemmel azon tényre, hogy álláspontunk szerint bármely gazdasági érdek az emberi egészséget, illetve életet potenciálisan veszélyeztető helyzettel semmilyen formában nem konkurálhat.

A fentiek alapján a Tchibo Budapest Kft. tájékoztatja Tisztelt Vásárlóit és Megrendelőit, hogy a 2020. március 12. napján 16.00 órát követően eszközölt on-line megrendelések Tchibo üzletekbe történő kiszállítását a leírt okok miatt, megelőző célzattal ideiglenesen, határozatlan ideig szünetelteti. Az említett szüneteltetésről szóló döntés visszavonására (azaz a korábbi kiszállítási gyakorlat helyreállítására) késedelem nélkül sor kerül, amennyiben azt az egészségügyi viszonyok bármely kockázat nélkül lehetővé teszik.

Az Ön előnyei:

Ingyenes kiszállítás üzleteinkbe

Ingyenes kiszállítás üzleteinkbe

Bármikor kérheti a megrendelt termékek kényelmes és ingyenes kiszállítását valamelyik Tchibo üzletbe. Így a küldeményt helyben megtekintheti vagy felpróbálhatja.

Egyszerű fizetés üzleteinkben

Egyszerű fizetés üzleteinkben

Rendeljen most, fizessen később: rendelését nagyon egyszerűen, csak az átvételkor kell kifizetnie a helyszínen, akár készpénzben, akár bankkártyával.

Kényelmes visszáruzás az üzletekben

Kényelmes visszáruzás az üzletekben

Ha mégsem lenne teljesen elégedett, akkor üzleteinkben a megrendelés egyes tételeit, de akár az egész küldeményt is visszaadhatja vagy visszacserélheti 30 napon belül.

Ilyen egyszerű

Kedvenc termékek Click&Collect igénybe vételével a kosárba.

A megrendelés "Szállítási cím" rendelési lépésében válassza ki az "ingyenes kiszállítás az üzletbe Click & Collect használatával" opciót

Küldje el megrendelését, és fizessen kényelmesen, az üzletben való átvételkor.

Találja meg kedvenc termékét a tchibo.hu oldalon most, és szállíttassa ki üzletünkbe

Nézzen be hozzánk! Szívesen segítünk Önnek!

Irányítószám vagy város

*10 kg és 150 cm oldalhossz feletti küldemények, valamint a rögzített bekötésű, illetve a 10 kg-nál súlyosabb, vagy tömegközlekedési eszközön kézi csomagként nem szállítható termékek nem szállíthatók üzleteinkbe. (Az üzletben friss kávét tartunk Önnek.)
**További részletekről tájékozódjon az Általános szerződési feltételeinkben.