A dekor lámpák kellemes hangulatot teremtenek

A dekor lámpák nem világítják be teljesen a szobát, hanem kihangsúlyozzák a szoba bizonyos részeit. Akár reflektorfényként, amint megvilágítanak egy szép képet, vagy hangulatos fényfüzérként a polcon, vagy állólámpaként rendkívüli effektusokért – a dekor lámpákkal sokféleképpen megadhatja a szobáinak azt a bizonyos pluszt, amire szüksége van. Nézzen szét a Tchibo vonzó lámpaválasztékában, és találja meg kedvencét!
Akciós ár 7 995 Ft Quickshop
Akciós ár 4 495 Ft 3 995 Ft Quickshop
Akciós ár 4 995 Ft Quickshop
Akciós ár 6 995 Ft 5 995 Ft Quickshop
Akciós ár 11 995 Ft 9 495 Ft Quickshop
Sajnos már elfogyott
Akciós ár 24 995 Ft 21 995 Ft
Akciós ár 8 995 Ft 7 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 16 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 14 995 Ft 10 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Sajnos már elfogyott
1

A hangulatteremtő dekor lámpák

Míg a mennyezeti világítás általában a szoba alapvető fényerejéért felelős, a dekor lámpák a szoba bizonyos pontjait világítják meg, vagy közvetett fényt hoznak létre. Így hozzájárulnak a szoba kellemes hangulatához. Helyezzen például egy antik komódot vagy egy szép növényt a rivaldafénybe a világítás segítségével! Vagy legyenek maguk a lámpák az igazi dizájn elemek. A dekor lámpák gyakran kiemelkedő dizájnnal rendelkeznek, élénk színűek vagy rendkívüli anyagból készülnek.
Dekor lámpák, mint figyelemkeltő elemek: egy nappali egy szürke kanapéval, különböző zöld növényekkel és egy kis paddal, amely mellett a padlón egy narancssárga fényt kibocsátó ovális lámpa található.

Padlólámpák a speciális fényhatásokhoz

A lakterében különleges hatásokat érhet el a padlólámpák segítségével. Alacsony magasságuknál fogva alulról sugározzák a fényt a berendezéseire. Ez különösen jól mutat a magas belmagasságú helyiségekben – például régi építésű lakásokban vagy padlástérben. Játsszon tudatosan a fényekkel és árnyékokkal úgy, hogy a fénycsóvát az otthoni kiegészítőkre – például egy képre a falon, vagy egy magas pálmára irányítja. A hideg LED-es világítással lounge hangulatot teremt, melegebb fénnyel pedig igazán kellemes légkört varázsol. Teljes mértékben Önön múlik, hogy egy szerényebb állólámpát vagy egy feltűnő modellt választ, amely önmagában véve is dekor lámpaként funkciónál – például egy krómból készült ipari formatervezésű darabot.
Dekor lámpák képekhez: egy szürke falon, egy fehér ágy fölött három fekete keretes kép lóg, amelyeket egy fényfüzér vesz körbe.

Dekor lámpák képekhez: művészi megvilágítás

A fényekkel való kihangsúlyozás egy másik módja a képek megvilágítása. Ekkor egy fényforrást helyezünk egy olyan fénykép vagy festmény fölé vagy mögé, amelyre különösen fel szeretnénk hívni a figyelmet. A kép mögötti kis LED lámpákkal közvetett megvilágítást biztosíthat. A képet azonban közvetlenül spotlámpákkal is megvilágíthatja. A megvilágítás típusát igazítsa mindig a kép motívumához. Minél több részletet tartalmaz a kép, annál intenzívebb fényre van szükségünk. De nem csak otthon hozhat létre művészi motívumokat a megvilágítások segítségével: az irodai lámpákként is használt LED-ekkel megvilágított képek hozzájárulhatnak a nyugodt munkahelyi légkörhöz.

Így ragyoghat a kertje

A dekor lámpák nem hiányozhatnak a kültéri világításból sem. Az erkély vagy a terasz fölött elhelyezett fényfüzérek nyáron kellemes hangulatot árasztanak. A gyümölcsfákon található lampionok a kertnek varázslatos fényt kölcsönöznek. A lámpások igazán élvezetessé teszik a kinti üldögélést este. És az asztalon lévő LED gyertyák a „lobogó” fényükkel igazi viaszgyertyához hasonlítanak, és romantikus hangulatot keltenek! A Tchibo online shopjában dekor lámpák széles választékát találja a kert és az otthona számára.

A LED világítás előnyei

A LED világítás már a mindennapjaink része. A kis lámpák számos előnnyel járnak. Helyet és energiát takarítanak, és az izzólámpákkal ellentétben melegednek ugyan, de nem forrósodnak. A LED-lámpákat a fény színe alapján három csoportra oszthatjuk. Meleg fehér fény (3300 Kelvin alatt), tökéletes a gyengébb, közvetett megvilágításhoz. Ha a világosabb fényeket szereti, dekor lámpájához választhat természetes fehéret (5300 Kelvin alatt) vagy hidegfehéret (több,mint 5300 Kelvin).
Meleg sárga fényben fürdeti a mennyezetről lógó négy dekor lámpa a nappalit, amelyben egy szürke kanapé, egy kerek, sötét dohányzóasztal és egy nagy TV található.

TCM: három betű, amely a minőséget képviseli

Az összes többi Tchibo termékhez hasonlóan a dekor lámpák rendelkeznek TCM minőség-tanúsítvánnyal. A három betű mögött a „Tchibo Certified Merchandise” kifejezés rejlik. Így hangsűlyozzuk a magas minőségi követelményeinket. Ez a beszállítóink és alapanyagaink szigorú kiválasztásával kezdődik, és az egész gyártási folyamaton át, egészen az értékesítésig tart. Így tudjuk garantálni, hogy a végeredmény egy kiváló minőségű termék, amelyet sokáig élvezhet.
Tchibo minőségű lámpák: egy fehér bútorokkal berendezett hálószoba, egy ággyal és egy éjjeliszekrénnyel, amelyen egy bekapcsolt, gomba alakú dekor lámpa áll.