A dekor lámpák kellemes hangulatot teremtenek

A dekor lámpák nem világítják be teljesen a szobát, hanem kihangsúlyozzák a szoba bizonyos részeit. Akár reflektorfényként, amint megvilágítanak egy szép képet, vagy hangulatos fényfüzérként a polcon, vagy állólámpaként rendkívüli effektusokért – a dekor lámpákkal sokféleképpen megadhatja a szobáinak azt a bizonyos pluszt, amire szüksége van. Nézzen szét a Tchibo vonzó lámpaválasztékában, és találja meg kedvencét!
LED-es lámpa, csepp alakú, színváltós
4 495Ft
-44 %
LED-es égősor, 10 diszkógömb, színes
4 495Ft
2 495Ft
-50 %
3 LED-es akrilfüggő szettben, karácsonyi minták
5 995Ft
2 995Ft
-11 %
LED-es égősor, 10 levél, 3m
4 495Ft
3 995Ft
-14 %
2 mécsestartó szettben, horgonyos, fehér/kék
3 495Ft
2 995Ft
LED-es földgömb, 14 cm
7 995Ft
4 LED-es teamécses szettben
1 995Ft
2 LED-es valódi viaszgyertya szettben, kültéri
14 995Ft
LED-es fa, kültéri, nagy
43 995Ft
LED-es csillag, fém, fehér
12 995Ft
LED-es asztali lámpa, akkus, fehér
9 995Ft
Illatgyertya üvegedényben, rattan
4 995Ft
Fém lámpás, gyertyával, fekete
7 995Ft
LED-es fénykarika téli tájjal, fém, fehér
12 995Ft
Nemsokára újra elérhető
  • LED-es karácsonyi falu
2 félkör alakú ív: tetszés szerint felállítható
29 995Ft
26 995Ft
-10 %
LED-es karácsonyi falu
2 félkör alakú ív: tetszés szerint felállítható
29 995Ft
26 995Ft
Nemsokára újra elérhető
Nemsokára újra elérhető
-17 %
4 LED-es valódi viaszgyertya szettben, krémszínű
2 LED-es valódi viaszgyertya szettben, krémszínű
Szenzorral: fújással is kikapcsolhatóSzenzorral: fújással is kikapcsolható
7 695Ft
3 995Ft
3 295Ft
Nemsokára újra elérhetőNemsokára újra elérhető
Nemsokára újra elérhető
-17 %
4 LED-es valódi viaszgyertya szettben, krémszínű
2 LED-es valódi viaszgyertya szettben, krémszínű
Szenzorral: fújással is kikapcsolhatóSzenzorral: fújással is kikapcsolható
7 695Ft
3 995Ft
3 295Ft
Nemsokára újra elérhetőNemsokára újra elérhető
Nemsokára újra elérhető
-17 %
2 LED-es valódi viaszgyertya szettben, piros
Szenzorral: fújással is kikapcsolható
3 995Ft
3 295Ft
Nemsokára újra elérhető

A hangulatteremtő dekor lámpák

Míg a mennyezeti világítás általában a szoba alapvető fényerejéért felelős, a dekor lámpák a szoba bizonyos pontjait világítják meg, vagy közvetett fényt hoznak létre. Így hozzájárulnak a szoba kellemes hangulatához. Helyezzen például egy antik komódot vagy egy szép növényt a rivaldafénybe a világítás segítségével! Vagy legyenek maguk a lámpák az igazi dizájn elemek. A dekor lámpák gyakran kiemelkedő dizájnnal rendelkeznek, élénk színűek vagy rendkívüli anyagból készülnek.
Dekor lámpák, mint figyelemkeltő elemek: egy nappali egy szürke kanapéval, különböző zöld növényekkel és egy kis paddal, amely mellett a padlón egy narancssárga fényt kibocsátó ovális lámpa található.

Padlólámpák a speciális fényhatásokhoz

A lakterében különleges hatásokat érhet el a padlólámpák segítségével. Alacsony magasságuknál fogva alulról sugározzák a fényt a berendezéseire. Ez különösen jól mutat a magas belmagasságú helyiségekben – például régi építésű lakásokban vagy padlástérben. Játsszon tudatosan a fényekkel és árnyékokkal úgy, hogy a fénycsóvát az otthoni kiegészítőkre – például egy képre a falon, vagy egy magas pálmára irányítja. A hideg LED-es világítással lounge hangulatot teremt, melegebb fénnyel pedig igazán kellemes légkört varázsol. Teljes mértékben Önön múlik, hogy egy szerényebb állólámpát vagy egy feltűnő modellt választ, amely önmagában véve is dekor lámpaként funkciónál – például egy krómból készült ipari formatervezésű darabot.
Dekor lámpák képekhez: egy szürke falon, egy fehér ágy fölött három fekete keretes kép lóg, amelyeket egy fényfüzér vesz körbe.

Dekor lámpák képekhez: művészi megvilágítás

A fényekkel való kihangsúlyozás egy másik módja a képek megvilágítása. Ekkor egy fényforrást helyezünk egy olyan fénykép vagy festmény fölé vagy mögé, amelyre különösen fel szeretnénk hívni a figyelmet. A kép mögötti kis LED lámpákkal közvetett megvilágítást biztosíthat. A képet azonban közvetlenül spotlámpákkal is megvilágíthatja. A megvilágítás típusát igazítsa mindig a kép motívumához. Minél több részletet tartalmaz a kép, annál intenzívebb fényre van szükségünk. De nem csak otthon hozhat létre művészi motívumokat a megvilágítások segítségével: az irodai lámpákként is használt LED-ekkel megvilágított képek hozzájárulhatnak a nyugodt munkahelyi légkörhöz.

Így ragyoghat a kertje

A dekor lámpák nem hiányozhatnak a kültéri világításból sem. Az erkély vagy a terasz fölött elhelyezett fényfüzérek nyáron kellemes hangulatot árasztanak. A gyümölcsfákon található lampionok a kertnek varázslatos fényt kölcsönöznek. A lámpások igazán élvezetessé teszik a kinti üldögélést este. És az asztalon lévő LED gyertyák a „lobogó” fényükkel igazi viaszgyertyához hasonlítanak, és romantikus hangulatot keltenek! A Tchibo online shopjában dekor lámpák széles választékát találja a kert és az otthona számára.

A LED világítás előnyei

A LED világítás már a mindennapjaink része. A kis lámpák számos előnnyel járnak. Helyet és energiát takarítanak, és az izzólámpákkal ellentétben melegednek ugyan, de nem forrósodnak. A LED-lámpákat a fény színe alapján három csoportra oszthatjuk. Meleg fehér fény (3300 Kelvin alatt), tökéletes a gyengébb, közvetett megvilágításhoz. Ha a világosabb fényeket szereti, dekor lámpájához választhat természetes fehéret (5300 Kelvin alatt) vagy hidegfehéret (több,mint 5300 Kelvin).
Meleg sárga fényben fürdeti a mennyezetről lógó négy dekor lámpa a nappalit, amelyben egy szürke kanapé, egy kerek, sötét dohányzóasztal és egy nagy TV található.

TCM: három betű, amely a minőséget képviseli

Az összes többi Tchibo termékhez hasonlóan a dekor lámpák rendelkeznek TCM minőség-tanúsítvánnyal. A három betű mögött a „Tchibo Certified Merchandise” kifejezés rejlik. Így hangsűlyozzuk a magas minőségi követelményeinket. Ez a beszállítóink és alapanyagaink szigorú kiválasztásával kezdődik, és az egész gyártási folyamaton át, egészen az értékesítésig tart. Így tudjuk garantálni, hogy a végeredmény egy kiváló minőségű termék, amelyet sokáig élvezhet.
Tchibo minőségű lámpák: egy fehér bútorokkal berendezett hálószoba, egy ággyal és egy éjjeliszekrénnyel, amelyen egy bekapcsolt, gomba alakú dekor lámpa áll.