Ébresztőóra: Keljen fel reggel időben az ágyából

Hétfő reggelente valószínűleg az egyik legyűlöltebb dolog, ennek ellenére mégis nélkülözhetetlen tárgy a mindennapjaink számára: az ébresztőóra. Függetlenül attól, hogy az ébresztés csengőhanggal, rádiózenével, vagy fényhatással történik: Az ébresztőóra gondoskodik arról, hogy időben felkeljünk, és hogy egyetlen fontos határidőt se hagyjunk ki. A Tchibonál meg fogja találni a legkülönfélébb követelményeknek megfelelő ébresztőórát. Vásárolja meg egyszerűen, és gyorsan az ébresztőjét az online boltunkban!
Digitális ébresztőóra
6 495Ft
néhány darab kapható
Analóg dizájn ébresztőóra
7 995Ft
néhány darab kapható

Rádiós ébresztőóra: Másodperc pontos

Ha pontosan szeretné tudni az időt, akkor a rádiós ébresztőóra lesz a megfelelő választás az Ön számára. Az antenna segítségével az ébresztőóra mindig naprakésze az aktuális időt fogja mutatni. Egyébként a rádiós óráink a jelet a Frankfurt am Main melletti DCF77 adóból veszik, amely egész Nyugat Európát egységes idővel látja el. A rádiós ébresztőóráknál soha nincs szükség idő beállításra, száz százalékig bízhat annak pontosságában.
Az időtlen klasszikus: Egy fekete retro ébresztőóra van az íróasztalon.

Szükség van egy kis retrora is: Régi stílusú ébresztőóra

Manapság már több készüléken is megtalálható az ébresztő funkció: Okos telefonok és tabletek, fitnesz karkötő, számítógép, ... Viszont ezekből a hasznos készülékekből egy valami még is hiányzik: a stílus. Ha reggel az elmúlt évtizedek megszokott varázsával szeretne az ágyából felkelni, akkor érdemes megvásárolnia egy retro ébresztőórát. Minden bizonnyal a lejellemzőbb modell a kerek ébresztőóra, amelynek tetején két félgömb alakú harang van. Ez a változat az iparosodás óta létezik és mind a mai napig sem veszítette el a varázsát. Egy történelmi ébresztőóra, amely minimalista funkciókkal rendelkezik, melynek a legnagyobb előnye: Különösen könnyű használni.
Jó kedvvel ébredni: Egy nő fekszik az ágyban, és éppen kikapcsolja az éjjeliszekrényen lévő rádiós ébresztőórát.

A rádiós ébresztőóra felel a reggeli jó hangulatért

Úgy vannak vele sokan, akik ébresztőórát vásárolnak, hogy nem minden éjszaka után szeretnék ugyanazt az ébresztési hangot hallani. Sokkal változatosabb az, ha rádió motiváló reggeli adására ébredhet fel. Ha az ébresztőórája képes csatlakozni az Internetre, akkor gyakorlatilag korlátlan számú rádióállomás közül fog tudni választani. Mindenesetre érdemes a legújabb rádió standard DAB+-t használni, amely sokkal jobban szól mint a hagyományos ultrarövid hullám, vagyis röviden az FM. Csak nézzen körül a Tchibo online boltjában, és keresse meg a kedvenc eszközét!

A sok funkciós digitális ébresztőóra

Mint ahogy sok más elektromos készülék esetében, a közelmúltban számtalan funkcióval bővült a régi jól bevált ébresztőóra. Ma már számos olyan digitális ébresztőóra van, amelyek képesek megjeleníteni a hőmérsékletet, és a páratartalmat is, így azok a hálószobában multifunkcionális kijelzőtáblaként is szolgálnak. A legújabb tervezési irányelvek szerint megtervezett ébresztőóra. Némely formabontó készülékek kis űrhajónak tűnnek, és hang helyett fényvillanásokkal végzik az ébresztést. Végső soron mindenki maga dönti el, hogy mely funkciókra van szüksége, és melyekre nincs. Az alvási fázist figyelő ébresztőóra is praktikus választás, amely éjszakai figyeli azt, ha Ön mozog, majd pedig abban az időpillanatban fogja felébreszteni, ami a legjobban illeszkedik a természetes ritmusához.

Így fog az ébresztőórája a lehető leghosszabb ideig működésben maradni

Az akkumulátor rendszeres cseréjén kívül más karbantartási teendő nincs a digitális ébresztőóráknál. Viszont a hagyományos ébresztőóránál is szükség van a megfelelő karbantartásra. Ha nagyon ragaszkodik a már megszokott modelljéhez, akkor a legjobb az, ha három-öt évente órással ellenőrizteti annak működését. Az óramű időről időre megolajozható. Ha így kezeli, akkor az ébresztőórát sok éven keresztül fogja tudni használni.
Ébresztőóra-ellenőrzése: Az analóg ébresztőóra óraművének pillanatképe.

A TCM-pecsét a minőségi garanciánk

Akár csak az összes termékünkre, a Tchibo ébresztőóráira is szigorú minőségi követelmények vonatkoznak. Az egyes részegységektől a végső megmunkálásig minden pontosan ellenőrzünk, és ezzel biztosítjuk az áruink lehető legjobb minőségét. A termékeinken megtalálható TCM-pecsét is ezt garantálja. A TCM a „Tchibo Tanúsított Áruk” rövidítése. Amikor vásárol nyugodtan bízhat ebben a pecsétben!
Pihentető ébredés: Egy fiatal nő fekszik az ágyban, mellette egy alvó férfi, az éjjeliszekrényen pedig van egy ébresztőóra.