Éjjeliszekrény: Praktikus polc, és dísztárgy

Ez az utolsó tárgy amire este ránéz, és ez az első amit reggel elsőnek meg fog pillantani - ez önmagában már két ok arra, hogy olyan éjjeliszekrényt válasszon ami tetszik Önnek. A kivitelezés nem minden, praktikusnak is lennie kell: Helyet kell biztosítania egy lámpának, az éppen olvasás alatt álló könyvének, és az ébresztőórának, emellett fiókokkal is rendelkeznie kell a gyógyszerek, a zsebkendők, és egyéb apróságok számára. A Tchibonál a megfelelő modell megvásárláshoz különleges tippeket, és az éjjeliszekrények széles választékát találja.
Akciós ár 34 995 Ft 29 995 Ft Quickshop
Akciós ár 34 995 Ft Quickshop
Boxspring ágynál is használható
Akciós ár 49 995 Ft Quickshop
Nordic termékcsaládunk tagja
Akciós ár 54 995 Ft Quickshop
Akciós ár 54 995 Ft Quickshop
Akciós ár 39 995 Ft Quickshop
Akciós ár 54 995 Ft 32 995 Ft Quickshop
Akciós ár 44 995 Ft 39 995 Ft Quickshop
Akciós ár 44 995 Ft 39 995 Ft Quickshop
Akciós ár 54 995 Ft Quickshop
Akciós ár 44 995 Ft 34 995 Ft Quickshop
Akciós ár 99 995 Ft 64 995 Ft Quickshop

Éjjeliszekrény = asztal az éjszakához?

Azok, akik szeretnek este egy kicsit olvasgatni az ágyban értékelni fogják: az éjjeliszekrényt. Ez egy olyan rakodóhely, amelyre ráteheti az éjjeli lámpát, és ez egy polc is egyben, amelyre könyvet tehet, amikor becsukja a szemét. Lesz helye a szemüvegének, a vizes poharának, a hajcsatjának valamint minden egyéb tárgynak, amelyikről szeretné, hogy akár este, akár éjszaka, vagy akár kora reggel is kéznél legyenek. Azért, hogy mindennek meglegyen a saját helye, az éjjeliszekrénynek legalább 30 cm szélesnek kell lennie, és legalább egy vagy több kis fiókkal is rendelkezik. A gyógyszerek, az ékszerdoboz, vagy a jegyzetek, és a tollak is fontos dolgok lehetnek.
Éjjeli lámpa az éjjeliszekrényen: Egy fából készült, kerek éjjeli lámpa, amin egy kerek lámpa van, mellette pedig egy franciaágy, amelyen barna ágytakaró, és bézs színű díszpárnák vannak.

Lámpa az éjjeliszekrényére

Attól függően, hogy az elalvás előtt mit szeretne csinálni, több, vagy kevesebb fényre van szüksége. Hangulatosnak, elég világosnak kell lennie, de nem szabad, hogy vakítson - ezért gondosan mérlegelni kell az éjjeli lámpa kiválasztását. Győződjön meg róla, hogy az éjjeliszekrény, és a lámpa magasságban illeszkednek-e egymáshoz. Ha a Tchibonál egy magasabb éjjeliszekrényt választ ki, akkor a lámpa aljának is magasabbnak kell lennie. Ezzel ellentétesen, egy gömb alakú burás lámpának az alacsony éjjeliszekrényről elég fényt kell juttatnia az újságai olvasásához. Különösen igaz ez rugós ágyra, ekkor az éjjeliszekrény nem lehet túl alacsony, mert maga az ágy is magasabb a normálnál.
Egy kerek, fából készült éjjeliszekrény van a franciaágy mellett, amelyen két bézs színű, fekete cifrával díszített díszpárna fekszik.

A stílusához illő éjjeliszekrény

A kialakítás szempontjából az alak, és a szín, valamint az anyag is fontos szerepet játszik. Mint minden bútor esetén az éjjeliszekrényét is a saját ízlése szerint többféle stílus közül választhatja ki. Az antik kinézetű éjjeliszekrénytől kezdve az üvegből készült futurisztikus modellekig, valamint az élénk színű divatos antik éjjeliszekrényeik bármilyet választhat. Különösen népszerű a skandináv stílusú, világos fából készült, amely stílust a Tchibo bútorok között is gyakran megtalál. Klasszikusnak számít a bükkfából, vagy a fenyőfából készült, fehér színnel kombinált éjjeliszekrény. A tömör bükkfából készült is nagyon robusztus, egyben előkelő, és tartós is.

A forma kérdés - szögletes, kerek vagy ívelt

A hagyományos éjjeliszekrény négyszög, négyzet, vagy kissé téglalap alakú. A formával kapcsolatosan a következő változatok lehetségesek. Például egy kerek éjjeliszekrény díszes, alkalmi hangsúlyt visz a hálószobába. A falra szabadon felrögzíthető éjjeliszekrények ívelt, vagy szögletes formában is kaphatóak - az anyag lehet nagyon könnyű, vagy akár robusztus is. A görgős éjjeliszekrények praktikusan mozgathatók. A Tchibo kínálatában a hálószobájához nem csak különböző formájú éjjeliszekrényeket talál, hanem lámpákat, ágyakat, komódokat és még sok minden mást is.

Az éjjeliszekrény a fürdőszobában, és a folyosón is jól mutat

Nem kell mindig elhelyezni az éjjeliszekrényt a hálószobában. A folyosón lévő éjjeliszekrény jellegű komód is ideális olyan fontos dolgok tárolására, amelyeknek gyorsan kéznél kell lenniük, mint pl.: kulcsok, szemüveg, jegyek, rúzs. A folyosón található éjjeliszekrény tökéletesen alkalmas kalapok, sálak, vagy kesztyűk tárolására is. Ha kicsi a fürdőszobája, és tükrös szekrény mellett a piperecikkekhez további tárhelyre van szüksége, akkor ehhez ideális lehet egy kis méretű éjjeliszekrény is. A kék-fehér tengeri kivitel különösen szép lehet.
A folyosón, a fehérre festett fal előtt egy téglalap alakú, fehér fiókos éjjeliszekrény van, amelyen két kerámia szív, és egy fonott fa koszorú, valamint egy lámpa található.

A minőségi ígéretünk

Az ügyfeleink felé való állandó magas minőség garantálása érdekében a termékeink teljes gyártási folyamata során rendszeresen szigorú ellenőrzéseket hajtunk végre. Az anyagok, és a nyersanyagok kiválasztásánál is magas követelményeket támasztunk. Sikeres ellenőrzés után a termékeink TCM minőségi pecséttel kerülnek ellátására – amely a „Tchibo Tanúsított Árukat” jelenti. Így biztos lehet benne, hogy olyan kiváló minőségű terméket választott, amelyet hosszú időn keresztül fog tudni használni. Ugyanez vonatkozik az összes többi bútorra is, a kerti padoktól az éjjeliszekrényig, illetve az összes többi Tchibo termékre is.
Egy fiatal anya éppen a kisgyerekét próbálja lefektetni, és egy könyvből olvas fel, miközben az éjjeli lámpa világít.