Elektronikai eszközök, társak a mindennapokban

Életünket egyre inkább a elektronikai eszközök és a különböző berendezések határozzák meg. Ma már szinte mindenkinek van egy okostelefonja a zsebében vagy mindennap használja a számítógépét. De a sokkal egyszerűbb eszköz, például az ébresztőóra is fontos szerepet játszik a mindennapjainkban. Természetesen meg kell említeni a sokféle szórakoztató elektronikai cikket is, például a rádiót vagy a DVD-lejátszókat. A Tchibonál minden célra talál elektronikai eszközt, fiataloknak és időseknek egyaránt.
Madárének-hangszóró, mozgásérzékelővel, elemes
5 995Ft
Lemezjátszó, beépített hangszórókkal, fa
39 995Ft
Flexibilis elektronikus dobkészlet
29 995Ft
-16 %
Mini retro kézi konzol
5 995Ft
4 995Ft
Vezeték nélküli TV fejhallgató
27 995Ft
-8 %
Powerbank, kőhatású
5 995Ft
5 495Ft
Powerbank, zseblámpa funkcióval, vízálló
12 995Ft
Fürdőszobai óra és rádió
9 995Ft
Gyerek fejhallgató, Bluetooth, matricákkal
8 995Ft
Bluetooth hangszóró, fa hatású
7 995Ft
Vízálló okostelefontok
2 495Ft
LED-es ébresztőóra, fa hatású
6 995Ft
Gömb formájú hálózati elosztó
6 995Ft
Vezeték nélküli egér, fa hatású
4 995Ft
-9 %
Bluetooth mini hangszóró, rádió alakú
5 495Ft
4 995Ft
Ébresztőóra, fehér
3 995Ft
Okostelefon- és táblagéptartó
3 995Ft
-18 %
Philips sportfülhallgató, kék
10 995Ft
8 995Ft
Univerzális távirányító, XL
3 495Ft
Kültéri hangszóró és lámpa napernyőhöz
11 995Ft
Ergonomikus vezeték nélküli egér
6 995Ft
néhány darab kapható
Időzítő zuhanyzáshoz, lámpával
4 995Ft
néhány darab kapható
Okostelefon-kártyatartó, 3 az 1-ben
2 995Ft
-26 %
Vezeték nélküli fülhallgató, Bluetooth
14 995Ft
10 995Ft
Philips Wake up Light ébresztőóra
27 995Ft
Kültéri Bluetooth hangszóró, szikla hatású
16 995Ft
-33 %
CD, Lounge Music
2 995Ft
1 995Ft
-10 %
Vezeték nélküli fülhallgató, BT, powerbank
19 995Ft
17 995Ft
1

Nélkülözhetetlen elektronikai eszközök otthonra

Még az ébredés is elektronikai eszközökkel kezdődik, legalábbis hétköznap: És bármennyire is szeretjük néha figyelmen kívül hagyni az ébresztőóránkat és átfordulni az ágyban a másik oldalunkra – hiszen enélkül a praktikus eszköz nélkül rendszeresen elkésnénk. És egy rádiós ébresztőórával az ébresztés néha-néha még kellemes is. Hogy minden időjárási körülményre fel legyünk készülve, használhatunk egy higrométert, egy hőmérőt és egy digitális időjárásjelző állomást. Így már reggel tudja, hogy esernyőt vagy egy sálat vigyen magával. Ezeket és sok más okos eszközt kedvező áron megtalálhat a Tchibo online shopjában.

Elektronikai eszközök a kommunikációhoz: telefonok és okostelefonok

Manapság fontos, hogy mindig elérhetők legyünk. Ezért lett a mobiltelefon állandó társunk és a modern élet már nem képzelhető el mobiltelefon-technológia nélkül. Ha mobiltelefont keres a mindenapjaihoz vagy szeretne venni egyet a gyermekének, a Tchibonál megtalálja. Nagy választékunk az egyszerűbb, olcsó mobiltelefonoktól, a legújabb, nagy teljesítményű középkategóriás okostelefonokig terjed. Szerezze meg ezt különösen kedvező áron a Tchibo mobil segítségével. Itt választhat a Smart tarifás, minden mobilhálózatot használó, SMS alapdíjas és nagy sebességű mobilinternettel rendelkező csomag, a pusztán az internethez használatos adatcsomag vagy egy előre fizetett tatrifa között.

A zene szerelmeseinek: rádiók és hangszórók

Ha a zenét mindenhová magával akarja vinni, a Tchibo az Ön számára megfelelő elektronikai cikkeket kínálja. Tekintse meg kínálatunkban a digitális és internetes rádiókat – válogathat helytakarékos és konyhai polchoz beépíthető vagy akár zuhanyzáshoz használható vízálló változatok közül. Bluetooth hangszóróinkkal tetszés szerint növelheti a berendezés hatósugarát, hogy soha többé ne kelljen lemondani kedvenc számairól a házon belül. A szabadban való zavartalan és kényelmes zenehallgatás érdekében a Tchibo modern kialakítású fülhallgatóval és Bluetooth fejhallgatóval is rendelkezik.

Elektronikai eszközök gyerekeknek: elektronikus játékok a legfiatalabbak számára

A gyermekek számára is egyre nagyobb jelentőséggel bír a technológia. A mobiltelefonok és a szórakoztató elektronika egyre fiatalabb korban kap szerepet –mind gyakorlati okokból, mind a tanulás és a tapasztalatszerzés érdekében. Egy mobil DVD-lejátszó segíti a hosszú autóutakat és egy hordozható játékkonzol pedig elűzi az unalmat amikor a buszra vagy a gyerekorvosnál vár. A Tchibonál kiváló minőségű elektronikai cikkeket talál a gyerekek és fiatalok számára: az első mobiltelefontól vagy tablettől egészen a ritka játékokig.

Így kell megfelelően megszabadulni a régi elektronikai eszközöktől

A számítógépeket és más elektronikai eszközöket nem szabad egyszerűen a többi hulladék közé dobni, mivel ezek ún. elektronikai hulladékok közé tartoznak. Ha ki akar dobni egy elektronikai eszközt, a legjobb, ha egy gyűjtőhelyre vagy egy hulladékudvarba viszi. Ezek mindenütt léteznek és ingyenesen átveszik az elektronikai hulladékot. 2016 óta a elektromos készülékek gyártói is kötelesek visszavenni őket, ha ők értékesítik a terméket. Néha egy „régit az újért” kampány keretében még pénzt is kaphat érte. Végül, de nem utolsó sorban, a használaton kívüli elektronikai eszközt lomhulladékként is kidobhatja, ha ezt a lakóhelyén is bejelenti.

Bízzon a TCM tanúsító védjegyben

Keresse meg az Ön és egész családja számára megfelelő elektronikai eszközt. A TCM tanúsító védjegyünk, amelyet minden termékünkön megtalál, a legmagasabb minőséget ígéri. A „Tchibo Certified Merchandise” rövidítve TCM, mely a beszállítók szigorú kiválasztását, az alapanyagok gondos feldolgozását és a teljes gyártási folyamat átfogó minőség-ellenőrzését garantálja, egészen a késztermékig. A TCM minőség-tanúsítvánnyal ellátott termékek kizárólag a Tchibo számára készülnek