Elektronikai eszközök, társak a mindennapokban

Életünket egyre inkább a elektronikai eszközök és a különböző berendezések határozzák meg. Ma már szinte mindenkinek van egy okostelefonja a zsebében vagy mindennap használja a számítógépét. De a sokkal egyszerűbb eszköz, például az ébresztőóra is fontos szerepet játszik a mindennapjainkban. Természetesen meg kell említeni a sokféle szórakoztató elektronikai cikket is, például a rádiót vagy a DVD-lejátszókat. A Tchibonál minden célra talál elektronikai eszközt, fiataloknak és időseknek egyaránt.
Akciós ár 3 295 Ft 2 995 Ft Quickshop
Akciós ár 8 995 Ft 7 495 Ft Quickshop
Akciós ár 12 995 Ft 11 995 Ft Quickshop
Akciós ár 3 995 Ft Quickshop
Akciós ár 5 495 Ft 3 495 Ft Quickshop
Akciós ár 12 995 Ft 9 995 Ft Quickshop
Akciós ár 17 995 Ft 14 995 Ft Quickshop
1

Nélkülözhetetlen elektronikai eszközök otthonra

Még az ébredés is elektronikai eszközökkel kezdődik, legalábbis hétköznap: És bármennyire is szeretjük néha figyelmen kívül hagyni az ébresztőóránkat és átfordulni az ágyban a másik oldalunkra – hiszen enélkül a praktikus eszköz nélkül rendszeresen elkésnénk. És egy rádiós ébresztőórával az ébresztés néha-néha még kellemes is. Hogy minden időjárási körülményre fel legyünk készülve, használhatunk egy higrométert, egy hőmérőt és egy digitális időjárásjelző állomást. Így már reggel tudja, hogy esernyőt vagy egy sálat vigyen magával. Ezeket és sok más okos eszközt kedvező áron megtalálhat a Tchibo online shopjában.

Elektronikai eszközök a kommunikációhoz: telefonok és okostelefonok

Manapság fontos, hogy mindig elérhetők legyünk. Ezért lett a mobiltelefon állandó társunk és a modern élet már nem képzelhető el mobiltelefon-technológia nélkül. Ha mobiltelefont keres a mindenapjaihoz vagy szeretne venni egyet a gyermekének, a Tchibonál megtalálja. Nagy választékunk az egyszerűbb, olcsó mobiltelefonoktól, a legújabb, nagy teljesítményű középkategóriás okostelefonokig terjed. Szerezze meg ezt különösen kedvező áron a Tchibo mobil segítségével. Itt választhat a Smart tarifás, minden mobilhálózatot használó, SMS alapdíjas és nagy sebességű mobilinternettel rendelkező csomag, a pusztán az internethez használatos adatcsomag vagy egy előre fizetett tatrifa között.

A zene szerelmeseinek: rádiók és hangszórók

Ha a zenét mindenhová magával akarja vinni, a Tchibo az Ön számára megfelelő elektronikai cikkeket kínálja. Tekintse meg kínálatunkban a digitális és internetes rádiókat – válogathat helytakarékos és konyhai polchoz beépíthető vagy akár zuhanyzáshoz használható vízálló változatok közül. Bluetooth hangszóróinkkal tetszés szerint növelheti a berendezés hatósugarát, hogy soha többé ne kelljen lemondani kedvenc számairól a házon belül. A szabadban való zavartalan és kényelmes zenehallgatás érdekében a Tchibo modern kialakítású fülhallgatóval és Bluetooth fejhallgatóval is rendelkezik.

Elektronikai eszközök gyerekeknek: elektronikus játékok a legfiatalabbak számára

A gyermekek számára is egyre nagyobb jelentőséggel bír a technológia. A mobiltelefonok és a szórakoztató elektronika egyre fiatalabb korban kap szerepet –mind gyakorlati okokból, mind a tanulás és a tapasztalatszerzés érdekében. Egy mobil DVD-lejátszó segíti a hosszú autóutakat és egy hordozható játékkonzol pedig elűzi az unalmat amikor a buszra vagy a gyerekorvosnál vár. A Tchibonál kiváló minőségű elektronikai cikkeket talál a gyerekek és fiatalok számára: az első mobiltelefontól vagy tablettől egészen a ritka játékokig.

Így kell megfelelően megszabadulni a régi elektronikai eszközöktől

A számítógépeket és más elektronikai eszközöket nem szabad egyszerűen a többi hulladék közé dobni, mivel ezek ún. elektronikai hulladékok közé tartoznak. Ha ki akar dobni egy elektronikai eszközt, a legjobb, ha egy gyűjtőhelyre vagy egy hulladékudvarba viszi. Ezek mindenütt léteznek és ingyenesen átveszik az elektronikai hulladékot. 2016 óta a elektromos készülékek gyártói is kötelesek visszavenni őket, ha ők értékesítik a terméket. Néha egy „régit az újért” kampány keretében még pénzt is kaphat érte. Végül, de nem utolsó sorban, a használaton kívüli elektronikai eszközt lomhulladékként is kidobhatja, ha ezt a lakóhelyén is bejelenti.

Bízzon a TCM tanúsító védjegyben

Keresse meg az Ön és egész családja számára megfelelő elektronikai eszközt. A TCM tanúsító védjegyünk, amelyet minden termékünkön megtalál, a legmagasabb minőséget ígéri. A „Tchibo Certified Merchandise” rövidítve TCM, mely a beszállítók szigorú kiválasztását, az alapanyagok gondos feldolgozását és a teljes gyártási folyamat átfogó minőség-ellenőrzését garantálja, egészen a késztermékig. A TCM minőség-tanúsítvánnyal ellátott termékek kizárólag a Tchibo számára készülnek