Férfi alsóingek: Egy ruhadadarab, amely kényelmesebbé teszi a hétköznapjait.

A férfi alsóneműk csoportjába tartozó férfi alsóingek, ugyanolyan fontosak, mint az alsónadrágok vagy a boxeralsók, mivel ez a plusz réteg védi a ruházatot és megakadályozza, hogy az dörzsölje vagy nyomja a bőrét. Tökéletesen helyt állnak az irodában, egy építkezésen vagy akár a szabadidejében, mivel sokkal összkomfortosabbá teszik a ruházatát. Ha nyáron felvesszük egy alkalmi ing alá, megakadályozza a kínos izzadtságfoltokat, télen pedig nagyon jól melegít, így néha-néha akár a zakóját is leveheti.
Egy napszemüveges, fehér atlétát viselő fiatal férfi egy hátizsákkal a hátán lazán sétál a városban.

Férfi trikók – népszerű, időtlen és sokoldalú ruhadarabok

A finom- vagy dupla bordás ujjatlan férfi alsóingek generációk óta végigkísérik a férfiak mindennapjait. A kellemes tapintású anyag jellegzetes, finoman szőtt bordás szerkezetű pamuthálókból épül fel, legfontosabb jellemzői közé tartozik, hogy jól szellőzik és kényelmes. A rugalmasság növelése miatt sokszor adnak hozzá elasztánt. A dupla bordás anyag kettős bal és jobb kötéssel kötött, így durvábbnak tűnhet. Ez az anyag eleve nagyon rugalmas, 100%-ban pamutból is készülhet és akkor az alakját is megtartja.
Egy fiatal, sportos férfi hosszú ujjú funkcionális alsóinget visel, amelyen egy piros pólót hord és futás közben nyújtási gyakorlatokat végez egy hídon.

A mindig mozgásban lévő férfiaknak: A finom bordás alsónemű alternatívái

Aki fizikai munkát végez vagy sokat mozog, az sokkal jobban jár a légáteresztő férfi alsóingekkel, mint a pamut alsóneműkkel, ugyanis a műszálas anyagok nem szívják magukba vagy vezetik el a nedvességet, így szárazon tartják a bőrt. Egy funkcionális alsóig nem tapad a bőrhöz, hanem hagyja, hogy az izzadtság elpárologjon. Attól függően, hogy a nyári meleg napok során vagy a téli hidegben fogja viselni, választhat vékony vagy vastag hosszú ujjú férfi alsóingek közül. Az utóbbi masszívabb és bolyhos belsővel is kapható a jobb hőszigetelés érdekében.

Ujjatlan, rövid- vagy hosszú ujjú, kerek- vagy V-nyakú?

Az ujjatlan alsóing szorosan illeszkedik a testéhez és nagyon nagyszerűen passzol hozzá egy alsónadrág. A lazább ruhadarabokat kedvelői, inkább a boxeralsó és egy fehér póló kombinációja mellett maradnak. Egy ilyen kétrészes szett nyáron tökéletes pizsamaként is. Ha a trikót túl kevésnek találja, a rövid ujjú alsóinget pedig túl soknak, válaszhat egy atlétát. Az atléta vállpántjai kissé szélesebbek és a kivágás is szűkebb. Továbbá az is elmondható róluk, hogy a környakú modellek minden olyan felső alá illenek, amelyek nem túl nyitottak. A kigombolt ingek alá azonban az a legjobb, ha egy V-nyakú alsóinget vesz fel.

Apró, de annál fontosabb részletek

A vastagságon és a szabáson kívül van még néhány fontos részlet. Akinek érzékeny a veséje, annak fontos, hogy télen elég hosszú alsóinget viseljen – erre a célra jó választás lehet egy hosszított hátrésszel rendelkező termo aláöltözet. Ha pedig a bőre érzékeny, az organikus pamutból készült, bőrbarát ruhadarabokat ajánljuk, amelyek nemcsak Önnel, hanem a környezettel is jól bánnak. A lapos varratok is praktikusak, hiszen megakadályozzák, hogy a ruha dörzsölje a bőrét.
A megfelelő alsóing minden szituációhoz: Egy férfi egy hosszú ujjú funkcionális alsóinget visel.

A Tchibonál minden ruhadarab kiemelt figyelmet kap

Ha az alsóingjeit a Tchibotól rendeli meg, biztos lehet benne, hogy a legjobb ár-érték arányú termékeket választja. Az alsóneműt pénztárcabarát szettekben kínáljuk, és kritikus szemmel ellenőrízzük a teljes folyamatot, az anyagok kiválasztásától a gyártásig, hogy a termékek megfeleljenek a minőségi követelményeknek. Az exkluzív TCM minőség-tanúsítványt („Tchibo Certified Merchandise”) csak a kiváló minőségű, hibátlan ruhadarabok kapják meg. Ha mégsem lenne elégedett, akkor ügyfélszolgálatunk segít Önnek. Győződjön meg a minőségről a saját szemével, rendelje meg új ruháit a Tchibotól!
Egy fehér alsóinget és egy hosszú pizsamanadrágot viselő férfi az ágyban fekszik és a laptopján dolgozik.