3 pár férfi bokazokni szettben, kék/szürke
3 495Ft
 
Elérhető:
 
3 pár férfi bokazokni szettben, fehér/szürke
3 495Ft
 
Elérhető:
 
3 pár férfi bokazokni szettben, fehér
2 495Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
3 pár férfi bokazokni szettben, szürke/sötétkék
2 495Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
3 pár férfi bokazokni szettben, fehér/szürke
3 495Ft
 
Elérhető:
 

A rövidsége az élet fűszere

A férfi tornacipő zoknik fő jellemzője a rövid szár, amely nem ér feljebb a boka magasságánál. Gyakran előfordul, hogy ezek a speciális férfi zoknik még alacsonyabbra vannak vágva. A lábfejet és a sarkat teljesen, az oldalt pedig félig takarják, így láthatatlanul eltűnnek a cipő belsejében. Ez lehetővé teszi, hogy mezítláb helyett zoknival viselje az edzőcipőt, ami higiéniai okokból különösen ajánlott sportcipők esetében. A kissé hosszabb tornacipő zoknik a cipő széléből is kiemelkedhetnek, ami önmagában is divatos lehet.
Férfi tornacipő zokni: közelkép egy férfi lábáról, aki fekete tornacipő zoknit visel, és éppen egy kék tornacipőt húz fel egy cipőkanállal.

Kényelmes sportzokniként és hétköznapi zokniként egyaránt

A tornacipő zoknik bőrbarát pamutból és funkcionális anyagokból kaphatók. A tiszta pamutból vagy kevert minőségben készült fekete férfi tornacipő zoknik ideálisak rövid zokniként a mindennapokra. Az elasztikus szálak kis aránya például méretstabilitást ad a zokninak - nem kopik gyorsan, és ráncok nélkül tapad a lábhoz. Ha sportzokniként viseli, a zokniknak légáteresztőnek kell lenniük. A szintetikus szálak a test nedvességét kifelé elvezetik, gyorsabban száradnak, és így minden tevékenység során kényelmes érzést biztosítanak.
Élénk színű cipőzokni: Egy fiatalember kint ül egy kanapén, és a kabátja színéhez illő kék zoknit visel. Mellette ül a kutyája.

Színek és minták - a visszafogottól a rikítóig

Fehér vagy fekete rövid zoknival nem lehet hibázni, még tornacipővel sem. Ha azonban jobban kilógnak a cipőből, a sötétkék színű tornacipő zoknik a mosástól függően jobban illenek a farmerhez. A divattudatos férfiak csíkos, pöttyös vagy más módon mintázott férfi tornacipő zoknikkal vizuális hangsúlyokat tehetnek. A színben kontrasztos zokniszélek és a feltűnő zokniszínek szintén figyelemfelkeltő pillanatokról gondoskodnak.

Ez teszi a férfi tornacipő zoknit tartóssá és kényelmessé

Annak érdekében, hogy a zokni sok lépést és rúgást kibírjon, és mégis kényelmes viselet maradjon, egyes modellek a lábujjaknál és a sarkaknál megerősítésekkel vannak ellátva. Ez megakadályozza, hogy a szövet a nagy igénybevételnek kitett pontokon felhorzsolódjon. Az extra lapos varratok a lábujjaknál csökkentik a súrlódási pontokat, a puha mandzsetta pedig megakadályozza, hogy a zokni bevágjon. Így hosszú ideig élvezheti lábtársait, és élvezheti tökéletes illeszkedésüket.

Mit kell figyelembe venni az illeszkedésnél

A férfi cipő zokninak úgy kell illeszkednie, mint egy kesztyű, különösen sportolás közben, hogy ne gyűrődjön vagy csússzon. Ez elősegíti a hólyagok és nyomáspontok kialakulását. Ideális esetben 48-as cipőmérethez 47-50-es méretben kellene férfi tornacipő zoknit vásárolni. De mit tegyen, ha 46,5-es a mérete? Az emberek gyakran választják a nagyobb méretű zoknikat, mert azok mosás közben még összemehetnek. Az eredmény: a zoknik folyamatosan csúsznak. Az elasztánnal készült tornacipő zoknik esetében jobb, ha a kisebb méretet választja. Csak nagyon széles lábak és tiszta pamut zoknik esetén lehet a nagyobb méret a jobb választás.
Sportcipő zokni sportoláshoz: Egy fiatalember ül egy sportpályán, és egy vizes palackból iszik.

A Tchibo-val biztonságosan állsz a cipőben

A Tchibo-tól kedvező áron, de nem olcsó minőségben rendelhetsz férfi tornacipő zoknit. Illesztés, anyag, kivitelezés: mindezt folyamatosan, szigorú eljárás szerint teszteljük. És csak azok a termékek, amelyek minden ponton hibátlanul teljesítenek, "Tchibo Certified Merchandise" minősítést kapnak, és megkapják a TCM pecsétet. Így azonnal megragadhatja kedvező árú multi-packjeinket, és akár 7 pár tornacipő zoknit is rendelhet egyszerre, habozás nélkül. Sok örömet kívánunk a praktikus rövid zoknikkal sportoláshoz, szabadidőhöz és munkához!
Tchibo-minőségű tornacipő zokni: közeli felvétel egy férfi lábáról, amint kék edzőcipőt húz fel.