Rövid szárú cipők férfiaknak - az eleganciától a sportosig

A alacsony cipő a lábbeli par excellence - kapható téli férfi cipőként, sportos tornacipőként, praktikus loaferként és elegáns férfi alacsony cipőként fekete színben. Röviden, a cipődivatban minden ízlésnek és stílusnak van valami, ami megfelel. Kis útmutatónkból pontosan megtudhatod, hogy az egyes alacsony cipőtípusok hogyan különböznek egymástól, és mikor melyik ruhához melyik illik. Így olyan férfi alacsony cipőket vásárolhat az online boltban, amelyek tökéletesen kiegészítik a ruhatárát.
Férfi bőrbakancs, fekete
22 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi velúrbőr bakancs, barna
24 995Ft
 
Elérhető:
 

Ez az alacsony cipő illik az öltönyhöz

A bőrből készült alacsony cipő a megfelelő választás azoknak a férfiaknak, akik elegánsan szeretnének megjelenni az üzleti életben vagy a magánéleti formális alkalmakon. A fekete vagy barna sima bőrből készült klasszikus fűzős cipővel nem tévedhetsz: a legjobb, ha a férfi öved színéhez illeszkedik. Különösen nyáron, a szarvasbőrből készült férfi alacsony cipőkkel is jó alakot vághatsz. Ezek a cipők télen kevésbé alkalmasak, mivel rossz időben nedves foltok képződhetnek.
Férfi alkalmi papucsok: közelkép különböző színű férfi bőrpapucsokról

Tökéletes alkalmi öltözékhez: papucsok és mokaszinok

Ha a dress code lazább, a fűző nélküli cipő jó alternatíva. A loaferek kényelmes, felsliccelhető cipők férfiak számára. A bőrből készült és saroktalppal ellátott modellek jól illenek az irodai férfiruhákhoz, míg a szintetikus anyagokból, vászonból és vászonból készült modellek ideálisak alkalmi szabadidős társaknak. Végül a mokaszinok univerzálisan kombinálhatók. A bőrcipő körbefutó jellegzetes varrásával férfi szabadidős cipőként és öltönyhöz is viselhető.
Férfi alacsony cipő nyárra: Egy fiatal férfi farmerben, kapucnis pulóverben és fehér tornacipőben lazán ül egy fekete-sárga csíkos betontömbön egy garázs előtt.

Sportos megjelenéshez: férfi tornacipő

A tornacipő tökéletes cipő farmerhez vagy chinóhoz. A sportcipőre emlékeztető modellek csodálatosan kényelmesek, számos színben és kivitelben, valamint légáteresztő vagy időjárásálló változatban kaphatók. A lapos talpú, hálós anyagból készült, szellős modellek remekül illenek a rövidnadrághoz, mint férfi nyári cipők. A vastag talpú és strapabíró felsőrésszel rendelkező tornacipők télen alacsony cipőként is jól működnek. És természetesen jól párnázott cipőben is sétálhat vagy futhat a háztömb körül. Jobb, ha nem viselünk edzőcipőt öltönyhöz, mivel ez a stílusszakadás társadalmilag nem elfogadható.

Tippek a férfi alacsony cipő ápolásához

A felsőrész anyagától függően az alacsony cipőnek több vagy kevesebb ápolásra van szüksége, hogy hosszú évekig élvezhesse. Sima bőrcipőjét időnként kezelje egy kis cipőfényezővel - ez nemcsak a szennyeződéseket távolítja el, hanem a fényét is megőrzi. Ecsetelje a velúrbőrt a por vagy a szélek eltávolítása érdekében. Ezeknél a stílusoknál a vízszigetelés különösen fontos a vízfoltok ellen. A szintetikus cipők is részesülnek ebben a kezelésben, különösen akkor, ha a férfiak ezeket a cipőket kültéri sportoláshoz viselik.

Szabad-e cipőt tenni a mosógépbe?

Különösen a puha tornacipők esetében gyakran felmerül a kérdés, hogy beteheti-e ezeket a cipőket a mosógépbe. Alacsony hőmérsékleten, kímélő mosási ciklusban és mosóhálóba csomagolva a csendes lábú cipők általában elviselik a gépi fürdőt. Előzetesen távolítsa el a cipőfűzőket, és a cipőket törölközővel vagy rongyokkal együtt mossa, hogy a cipők a centrifugálási ciklus alatt kevéssé érintkezzenek a dob falával. Ezután hagyja őket levegőn száradni papírral kitömve. Minden más alacsony cipő esetében tabu a mosási ciklus; különösen a velúrbőrt soha nem szabad vízzel tisztítani.
A férfi alacsony szárú cipők megfelelő ápolása: Szürke férfi tornacipő, a fűzőket eltávolították a mosógépben.

A Tchibo ígérete

A minőség szempontjából mindegy, hogy akciósan vagy normál, tisztességes áron vásárol tőlünk férfi alacsony cipőt. Mert ez mindig fontos számunkra, és ezt folyamatosan biztosítjuk. Termékeinket házon belül teszteljük a tartós anyagok, a hibátlan kivitelezés és a funkcionalitás szempontjából. Külső intézetekkel megerősíttetjük többek között, hogy termékeink nem tartalmaznak káros anyagokat, és hogy környezetbarát módon vannak impregnálva, ami az "ecorepel®" pecsétről ismerhető fel. Ha a Tchibo-tól rendel férfi alacsony cipőt, kiváló minőségű termékeket kap, amelyekkel jól öltözött marad, amikor úton van.
Közelkép barna férfi alacsony cipőkről, miközben egy férfi éppen egy lépcsőfokon ül, és