Funkcionális férfi alsóneműk - az okos alsónemű a sportoláshoz

Ha sportdivatról van szó, sokan először az edződzsekikre és -nadrágokra, valamint a sportingekre és -cipőkre gondolnak. De a felszerelésed alapja a funkcionális fehérnemű. Friss érzést biztosít, és légáteresztő tulajdonságaival meggyőző. Fedezze fel a modern, funkcionális férfi alsóneműk a Tchibo. Böngésszen most a széles választékban, és vásárolja meg az árut kényelmesen online. Az alábbiakban megtudhatja, mire kell odafigyelnie.
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Sajnos már elfogyott
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható

Miért olyan fontos a kiváló minőségű funkcionális férfi alsóneműk

Legyen szó kocogásról, futballedzésről vagy cross-trénerről: ha igazán megizzadsz sportolás közben, akkor izzadni fogsz. Ahhoz, hogy még mindig száraz érzést élvezhessen, megfelelő fehérneműre van szüksége. Ez az a pont, ahol a Tchibo funkcionális férfi alsóneműk a megfelelő választás. Szabályozzák a nedvességszállítást azáltal, hogy az izzadtságot kifelé elvezetik. Így az alsóneműt nem érzi kellemetlenül nedvesnek. Ha télen a szabadban tevékenykedik, örülni fog a termo alsóneműnek, amely kellemesen melegen tart.
Funkcionális fehérnemű a nagy kényelemért: Egy férfi fekete sportnadrágot, piros pólót és piros fejhallgatót visel, és egy erkély korlátján ül a napon.

Férfi funkcionális fehérneműk tipikus anyagai

Mivel a funkcionális fehérneműk közvetlenül érintkeznek a bőrrel, a kellemes anyagok fontos szerepet játszanak a viselési kényelemben. Ehhez természetes szálakból, például merinógyapjúból vagy modern mikroszálakból készült, bőrbarát anyagokat kínálunk Önnek. Ezenkívül nálunk szintetikus anyagokból, például poliészterből készült férfi funkcionális alsóneműket is vásárolhat, amelyek szintén nagyon jó bőrkompatibilitásukkal szereznek pontot. Sportruházat-útmutatónkban megismerheti az anyagok tulajdonságait.
A funkcionális alsónemű helyes viselése: közeli felvétel egy férfiról, aki a termikus zoknit a termikus sí alsóneműre húzza fel.

Mit viseljek a sportnadrágok és pólók alatt?

Annak érdekében, hogy a funkcionális mellények és nadrágok teljes mértékben kihasználhassák innovatív tulajdonságaikat, nem szabad más alsóneműt felvenni alá. A férfiaknak szánt funkcionális alsóneműt kifejezetten úgy tervezték, hogy közvetlenül a bőrön feküdjön. Csak zoknit vegyen fel, és lehetőleg a hosszúnadrág fölött viselje. Ez megakadályozza, hogy a testmozgás során felhúzódjanak, és megakadályozza, hogy a hideg behatoljon a helyekre.

A megfelelő funkcionális alsónemű túrázáshoz, kerékpározáshoz és társaihoz

Attól függően, hogy milyen típusú sportot űz, speciális férfi alsónemű lehet megfelelő az Ön számára. A kerékpárosok számára a Tchibo például ergonomikusan kialakított üléspárnával ellátott kerékpáros nadrágokat kínál. Futáshoz vagy az edzőteremben végzett eszközös edzéshez ideálisak a légáteresztő, nedvességelvezető anyagokból készült alsóneműk, puha, lapos, kényelmes derékpánttal. Téli túrázáshoz funkcionális alsóneműként a termónadrágok és -ingek ugyanúgy alkalmasak, mint a síeléshez.

Hogyan kell tisztítani a funkcionális és termikus alsóneműket

Funkcionális alsóneműinket nagyon könnyű ápolni, és általában 30 fokos mosógépben moshatók. A légáteresztő membránrétegek védelme érdekében válasszon kímélő programot, például finom ruhákhoz vagy sportruházathoz, és használjon funkcionális mosószert. Ezután akassza fel a funkcionális alsóneműt a ruhásládára. Mivel az alsónemű gyorsan száradó tulajdonságokkal rendelkezik, hamarosan újra használható lesz.
A funkcionális fehérnemű megfelelő ápolása: Közelkép egy fehér mosócímkéről.

Kiváló minőség a Tchibo

A Tchibo első osztályú termékekben részesül, amelyek bőrbarát anyagokkal és kiváló kivitelezéssel nyűgöznek le. Minőségi szabványainkat a TCM pecsétről ("Tchibo Certified Merchandise") ismerheti fel. Annak érdekében, hogy különösen kellemes viselési kényelmet biztosítsunk Önnek, számos természetes szálból készült terméket kínálunk Önnek. Ha nagy jelentőséget tulajdonítasz ennek, keresd a termékleírásban a "Merinó szűzgyapjú tartalom" megjegyzést.
Egy fekete funkcionális fehérneműt viselő férfi és egy funkcionális sportruházatot viselő fiatal nő guggoló helyzetben nyújtózkodik egy hídon, és jobb kezükkel tapsolnak egymásnak.