Férfi melegítő nadrágok – kényelem a mindennapokban

Korábban a melegítőkre inkább a kanapén töltött nyugodt estéken esett a választás, mára már azonban nagyon szeretett ruhadarabbá vált, amit az utcán is szívesen hordanak. A férfiak számára a melegítő nadrág sok sportág esetében elengedhetetlenné vált – akár bővebb szabású változatban, vagy feszes, áramvonalas futónadrágként. A Tchibo webshopban férfi melegítő nadrágokat rendelhet kedvező áron.
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható

A sporttól az utcai stílusig

A férfi melegítő nadrágok már az 1920-as évektől kezdve jelen vannak. A francia Le Coq Sportif sportmárka dobta piacra az első modellt. A jersey nadrágnak lehetővé kellett tenniük, hogy az edzés a hideg idő ellenére se szüneteljen. A melegítő nadrágot az 1990-es évekig sportnadrágnak tekintették, majd az amerikai rapperek fedezték fel és nagy kedvencükké vált. Ekkor a szélesebb fazonú nadrágokat kissé letolva viselték – így megszületett a baggy stílus. Manapság már melegítő nadrágok számtalan variációja létezik. Akár klasszikus, lezser vagy testhez simuló chino stílusút keres – a Tchibonál megtalálja a megfelelő melegítő nadrágot.
Egy fiatal férfi egy klasszikus, szürke melegítő nadrágban fut a tengerparton.

Az örök klasszikus - férfi melegítő nadrágok

A melegítő nadrágok általában bokáig érnek. A klasszikus változat rendelkezik egy állítható derékpánttal és egy rugalmas passzrésszel a bokánál, emellett széles szabású, zsebekkel ellátott és általában pamutból készül. Sok nadrág még bolyhos is belül. Ezek a férfi melegítő nadrágok tökéletesek arra, hogy gyorsan magunkra kapjuk őket, hogy melegen tartsanak az edzés során, de természetesen a tévé előtti lazításhoz is kitűnő választás. A klasszikus férfi melegítő nadrágok rendkívül sokféle színben kaphatók. A legnagyobb kedvenc a fekete vagy a sötétkék, de természetesen a szürke férfi melegítő nadrágok is nagyon népszerűek.
Egy szakállas biciklis férfi funkcionális nadrágot, pólót, siakot és napszemüveget visel, egy napsütéses napon egy lejtőn áll és élvezi a biciklitúrát.

Elasztikus, légáteresztő sportnadrágok

A mindennapi futáshoz, kerékpározáshoz vagy a konditeremben való edzéshez a legjobb választás egy edzőnadrág. A légáteresztő szintetikus anyagban nem izzad meg olyan könnyedén. Ezek a nadrágok tökéletesen követik a test vonalát, de emellett rugalmasak is, így nem szorítanak. A sportnadrágokat gyakran két darab cipzáras oldalzsebbel látják el, amelyekbe könnyedén elrakhatja például a szekrénykulcsokat vagy a mobiltelefonját. Teljes mértékben az ízlésétől függ, hogy egyszínű vagy mintás nadrágot választ, de ha az élénk ruhadarabok vonzzák, szinte bármilyen színben talál melegítő nadrágot.

Férfi melegítő nadrágok a városi megjelenéshez

Különösen a fiatalok körében, de a melegítő nadrágok utcai viseletként is nagyon népszerűek. A divatos, utcai stílusú nadrág chino szabású és gyakran magas pamuttartalommal rendelkezik. A gyapjúkeverékekből készült bordázott passzrésszel ellátott darabok rendkívül igényesen hatnak. A fekete vagy világosszürke nadrág különösen ízléses, de az olíva tónusok is nagyon mutatósak. A városi stílust egy laza inggel és zakóval teheti teljessé, amihez a szabadidő- vagy az elegáns cipők is jól mennek.

Így mossa a melegítő nadrágját

Azok akik izzasztó sportoláshoz viselik a melegítő nadrágot, fontos, hogy minden edzés után kimossák. A tippünk: Az összegyűrt nadrágot ne dobja be egyszerűen a szennyeskosárba, hanem szellőztesse ki először. A mosógépen válasszon ki egy kímélő programot és mossa a nadrágot 30 fokon, alacsony centrifugálási sebesség mellett. Használjon folyékony mosószert, de inkább hanyagolja az öblítőt, mert árthat a funkcionális ruházat szövetszerkezetének. A mosás után szárítsa a melegítő nadrágját egyszerűen kötélen vagy egy ruhaszárítón és mindenképp vegye figyelembe a címkén feltüntetett kezelési utasításokat.
Egy farmert és egy fehér-fekete csíkos pulóvert viselő férfi a mosógép előtt térdel és éppen a mosóprogramot állítja be, hogy kimossa a melegítő nadrágját.

A minőség három betűből áll: TCM

Ha melegítő nadrágot rendel a Tchibotól, biztos lehet abban, hogy egy kiváló minőségű terméket vásárol. A hosszantartó minőséget a TCM minőség-tanúsítványunk garantálja. Emögött a három betű mögött a „Tchibo Certified Merchandise” kifejezés áll, mely biztosítja a ruhadarabok minőségét. Gondosan ügyelünk a minőségi előírások betartására a teljes gyártási folyamat során – nem csak a férfi sportruházat, hanem az összes termékünk esetében.
Kiváló minőségű melegítő nadrágok: Közeli kép egy férfi lábairól, aki melegítő nadrágot és sportcipőt visel.