Kötött kabátok férfiaknak - stílusos melegség a hideg napokon

Azok az idők, amikor csak az idősebb férfiak kardigánt, már régen elmúltak. Ma már minden generáció divattudatos férfitagjai támaszkodnak a melegítő felsőruházatra, amely akár üzleti öltözékkel is kombinálható. A Tchibo az irodába szánt elegáns kardigánok mellett a férfiaknak szánt szabadidős kardigánok vonzó választékát is kínálja. Akár finom kötött, akár durva gyapjú, akár egyszínű, akár diszkréten mintás: egyszerűen fedezze fel újra a sokoldalú ruhadarabot!
Kötött kardigán, sötétkék
Kötött kardigán, zsályazöld
14 995Ft
14 995Ft
 
Elérhető:
 
 
Elérhető:
 
Kötött kardigán, sötétkék
Kötött kardigán, zsályazöld
14 995Ft
14 995Ft
 
Elérhető:
 
 
Elérhető:
 
-30 %
Férfi kordbársony ingkabát, sötétkék
19 995Ft
13 995Ft
 
Elérhető:
 
Kötött kardigán, sötétkék
17 995Ft
 
Elérhető:
 
Flanel ingkabát
19 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi V-nyakú pulóver, lenvászon, sötétkék
13 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi V-nyakú pulóver, lenvászon, kék
13 995Ft
 
Elérhető:
 
Férfi kardigán, gyapjúval, barna
14 995Ft
 
Elérhető:
 
-18 %
Férfi kötött pulóver, gyapjúval, sötétkék
15 995Ft
12 995Ft
 
Elérhető:
 
Flanel ingkabát
21 995Ft
 
Elérhető:
 

Kardigánok férfiaknak: sokoldalú kombinációs művészek

Nem minden kardigán egyforma. A klasszikus egyenes szabású, gombokkal ellátott, és finom merinógyapjúból készült. A férfiak különösen elegánsan néznek ki egy kasmírkardigánban. A finom kardigánok inggel, öltönynadrággal és elegáns cipővel kombinálva abszolút alkalmasak az irodába. A durva kardigánokat viszont csak szabadidejükben viselhetik a férfiak. Tökéletesen kiegészítik a laza szabadtéri stílust, és kellemesen melegen tartanak a hűvös napokon. A fiatal férfiak a cipzáras, városi bomberdzsekis megjelenésre esküsznek, vagy szívesen viselnek hosszú kardigánt szűk farmerrel és csizmával.
Kardigán az üzletért: Egy szemüveges, sötétkék kardigánt viselő fiatalember egy kávézóban ül a laptopja előtt, és kezeli az okosóráját.

Alkalmas az irodába: elegáns kardigánok férfiaknak

A kardigán másik megnevezése az angol cardigan szó. Szigorúan véve azonban ez csak az elegáns férfi kardigánra vonatkozik. V-nyakú, sima, finom kötésből, pamutból vagy tiszta újgyapjúból készült. Ökölszabályként elmondható, hogy minél finomabb az anyag, annál alkalmasabb egy férfi kardigán üzleti célokra. A munkához mindenképpen válasszon egy visszafogott színt, például antracitot vagy tengerészkéket! A klasszikus, fekete színű férfi kardigánnal is kiválóan öltözködik. Ez akár kabátalternatívaként is szolgálhat az irodában. Ha fehér inget visel alatta, minden szemet magára vonz!
Egy fehér, rusztikus kardigánt viselő, kapucnis fiatalember áll egy graffitivel festett fal előtt.

Kötött kabátok: Ez lehet rusztikus a szabadidődben

A kényelmes és meleg férfi gyapjúkardigánok tökéletes társak a hűvös őszi napokon tett sétákhoz. A kapucnival és a nagyméretű gombokkal kiegészítve egy laza szabadidős megjelenést tesznek teljessé. Farmerrel és durva csizmával vagy sportos edzőcipővel kombinálva a vaskos, kötött dzsekik egyszerűen minden férfinak jól állnak. A rusztikus kábelkötés és a a norvég minták különlegesen szemet gyönyörködtetőek. A Tchibo webáruház nagy választékban kínál kardigánokat férfiaknak. Fedezze fel a férfi divat vonzó kínálatát, és rendeljen kedvező áron!

Városi sikk: hosszú kardigánok és rövid bomberdzsekik

A klasszikus szabású kardigánok mellett a rövid, bomberdzseki stílusú modellek is divatosak. Kis állógallérral és cipzárral rendelkeznek, és csak második pillantásra ismerhetők fel férfi kardigánnak. Különösen a fiatal férfiak szeretik ezeket az elegáns kabátokat, és szívesen kombinálják farmerrel vagy chinóval. A motívumos pólók és a tornacipők mutatnak a legjobban hozzájuk. A férfi kardigánok extra hosszúságban is keresettek. Különösen jól illik egy alkalmi megjelenéshez, szűk nadrággal és durva csizmával.

Hogyan kell helyesen mosni a kardigánt?

A férfi kardigán mosásának legjobb módja teljes mértékben az anyagtól függ. A pamutból vagy kevert anyagokból készült kabátok 40 fokon moshatók hagyományos, erős mosószerrel. Ha a kardigán gyapjúból készült, a legjobb, ha 30 fokos mosási programot és gyapjú mosószert használ. A kasmírból készült kardigán esetében elővigyázatosságból használjon mosózsákot, vagy mossa kézzel. A kardigánokat általában nem szabad felakasztani száradni, hanem egy törülközőre kell kiteríteni. Így nem veszítik el a formájukat.
Két keskeny flakon speciális mosószer fekszik különböző színű, földszínekben pompázó kardigánokon.

A minőség és fenntarthatóság

A Tchibo webáruházban kedvező áron rendelhet férfi kardigánokat. Mindegyikük viseli a TCM pecsétet, ami a "Tchibo Certified Merchandise" (Tchibo tanúsított áru) rövidítése. E mögött nem kevesebb áll, mint a minőségre vonatkozó ígéretünk. Minden egyes termékünket szigorú minőségellenőrzésnek vetjük alá - a nyersanyag kinyerésétől az értékesítésig. Ha a fenntarthatóság fontos az Ön számára a férfi kabátjainál, vásárláskor figyeljen a "GUT GEMACHT" pecsétre.
Egy norvég mintás fehér kardigánt és kapucnit viselő fiatalember sétál egy téli úton, ködös tájban, napfelkeltekor.