Férfi papucsok

Ha egy hosszú nap után hazaér, vegye le az utcai cipődet, és vegye fel kedvenc papucsát: Ez a rituálé a nap pihentető részét hirdeti, és jelentősen hozzájárul a jó közérzethez a saját négy fal között – a stressz és a kosz mostantól kint marad! A férfi papucsok különböző anyagokban és fazonokban kaphatók, így könnyen megtalálhatja a kedvencét. Akár filc, bőr vagy gyapjú: fedezze fel a méretre készült férfi papucsok most!
Férfi házicipő
7 495Ft
 
Elérhető:
 
Kötött házicipő-zokni, kék
4 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
-14 %
Unisex házicipő, fekete
6 995Ft
5 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Férfi házicipő, kék
6 995Ft
 
Elérhető:
 
néhány darab kapható

Kényelmes minden fordulóban: férfi papucsok

Az otthoni férfi cipők között a klasszikusok közé tartoznak a sarokkal ellátott modellek. A zárt férfi papucsok körbeölelik a lábat, és tartást adnak neki. A cipő oldalsó peremén található rugalmas pánt biztosítja, hogy a cipő szilárdan üljön, és könnyen fel- és levehető legyen egyszerre. A párnázott talp és a belső bélés nagyon kényelmes viseletet biztosít. Ezek a papucsok különösen kényelmesek, ha otthon is sokat áll és sétál, mivel támaszt nyújtanak, és tehermentesítik az ízületeidet. Tökéletes kiegészítője a férfi otthoni ruházatának.
A papucsok meghitté tesznek: egy férfi, akinek a lábát látni lehet, papucsban ül a kanapén, lábát a dohányzóasztalra támasztva.

Gyorsan be és ki: mindenféle férfi papucsok

Ha gyakran veszi fel és le a cipőjét, például a a kanapéra való felhúzódáshoz, sok férfi praktikusabbnak találja a papucsot. Mivel ezek a papucsok a sarkuknál nyitottak, kényelmesen felcsúsztathatja és kihúzhatja a lábát anélkül, hogy a kezét használná. A modelltől függően vastag, kemény talppal vagy könnyű, profilozott talppal rendelkeznek. A filcből készült egyszerű férfi papucsok gyakran nem párnázottak, és olcsó megoldást jelentenek vendégcipőként.
Közelkép egy kandalló előtt álló kényelmes papucsról. Mellette egy pohár vörösbor.

A kényelmes változat: kunyhócipő

A férfi zoknikra emlékeztető papucsok különösen kényelmesek, és a férfiak gyakran viselik őket meleg papucsként. A papucsként is ismert, magas, puha felsőrészük a bokához simul. Ez megakadályozza, hogy a huzat felülről elérje a lábakat. Könnyű talpbetétes futófelület, vagy közvetlenül a szövethez rögzített csúszásgátló szegecsek biztosítják a biztonságos fellépést. Akik különösen minimalista módon szeretik, egyszerűen vastag ABS zoknit viselnek papucsként.

Nemez, bőr, gyapjú, szőrme: mit szeretne?

A téli férfi papucsok magas ölelkezési faktort igényelnek. A gyapjúból, szintetikus vagy báránybőrből készült puha bélés ebben a tekintetben magas szintű kényelmet biztosít. Az egész cipő vagy csak a talpbetét melegét biztosíthatja. Tipp: A báránygyapjú talpbetétekkel a zárt papucsok bolyhosak lesznek. A melegebb évszakokban ajánlott a filcből készült, szellős papucs, vagy felvehet lábujjhegyen nyitott papucsot is. A bőrből készült férfi papucsok hőmérséklettől függetlenül viselhetők - elegánsnak és időtállónak is tűnnek.

További tippek a papucsok vásárlásához

Ha Ön lábdeformitással küzd, vagy gyakran fáj a lába, a talpbetéttel ellátott férfi papucsok ergonómiai előnyöket kínálnak. Alkalmazkodnak a láb mozgásához, és optimálisan elosztják a nyomást. Ez azt jelenti, hogy a lábai otthon is pihenhetnek. Ha a tervezésről van szó, bármi megengedett. A sötét színek azonban kevésbé szennyeződnek – ami különösen hasznos, ha a konyhában dolgozunk, ahol az emberek hajlamosak a szennyeződésekre. A kötött mintázat, vagy a finom, csíkos minták finoman feldobják a megjelenést.
Papucs az istálló állványhoz: Egy férfi ül az ágyán, és felveszi a kék papucsát.

Fenntartható papucsot veszel? A Tchibo esetében ez nem kérdés!

Különösen a férfiak számára készült papucsokat gyakran eldobható termékekként kínálják, és legfeljebb néhány hónapig tartanak. Aztán a talpak lyukasak, a varratok szétszakadnak, vagy a belső talp elkopik - nem túl fenntartható. Ha papucsot és Co.-t rendel a Tchibo-tól, Ön és a környezet is többet kap. Mert termékeinken ''Tchibo Certified Merchandise'' felismerhető a TCM pecsétről. Ez azt jelenti, hogy intenzív kiválasztási és vizsgálati folyamaton mentek keresztül, az anyagválasztástól és a gyártástól kezdve a káros anyagoktól való mentesség ellenőrzéséig.
Bizonyított minőség: Közelkép egy pizsamás férfiról, aki éppen felveszi a papucsát.