néhány darab kapható
Akciós ár 5 995 Ft 4 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 6 995 Ft 5 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Sajnos már elfogyott
Akciós ár 5 995 Ft
néhány darab kapható
Akciós ár 4 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
Akciós ár 5 995 Ft 3 995 Ft Quickshop

Férfi pólók: Elegáns, visszafogott megjelenés az irodában

Általánosságban véve igaz, hogy a kevésbé feltűnő színű, nem mély nyakkivágású pólókat az irodában is nyugodtan felvehetjük. Erre a célra azonban ajánlatos egy zakóval még elegánsabbá tenni a megjelenésünket. Legyen azonban óvatos, mert nem minden irodai dresscode nézi jó szemmel a pólókat. Ez esetben válasszon például egy elegáns, fekete, fehér vagy akár sötétkék férfi inget, a szettjét pedig könnyedén feldobhatja például egy színes vagy mintás zoknival. Látogasson el a Tchibo webshopba és válogasson a sokoldalú, pénztárcabarát férfi pólók között!
Egy nevető, sötét bőrű férfi egy piros pólóban egy kőfal előtt áll.

Vessen véget a monotonitásnak a színes és mintás pólók segítségével

Sok férfi általában egyszínű ruhadarabokat hord a hétköznapok során. Még eggyel több ok arra, hogy a szabadidős elfoglaltságokhoz színes és mintás ruhadarabokat válasszon és egyszer s mindenkorra száműzze a snassz fehér pólókat a ruhatárából. A csíkos és kockás pólók mellett a különböző mintákkal ellátott pólók is nagyon nagy népszerűségnek örvendenek azon férfiak körében, akik szeretik a feltűnőbb ruhákat. A legjobb, ha a feltűnő mintás felsőket egyszínű nadrágokkal viseljük. Nyomott mintás pólók közül is válogathat, de ezeket is inkább a szabadidős programokhoz ajánljuk. Egy színes gombsorral ellátott póló is rendkívül jól mutat és különösen figyelemfelkeltő tud lenni. Nézzen szét a webshopunkban és rendeljen kényelmes férfi pólókat!
Egy színes sportpólót viselő atletikus férfi egy edzőfelszerelést igazgat a konditeremben.

Férfi pólók: Ideális társ a sportoláshoz

Egy póló szinte minden sporthoz elengedhetetlen! A légáteresztő pólók különösen ideálisak az edzőteremben való edzéshez, a teniszezéshez vagy a squashhoz. A szabadtéri sportokhoz, például kocogáshoz, túrázáshoz vagy kerékpározáshoz leginkább a melegebb napokon ajánljuk a pólókat, változékony időjárás esetén pedig nyugodtan felkaphatunk rájuk egy sportdzsekit is. A hűvösebb őszi vagy téli napokon bölcsebb választás, ha a hosszú ujjú funkcionális felsőknél maradunk.

A megfelelő nyakkivágás és gallér minden alkalomra

A pólók a nyakkivágások és a gallérformák sokfélesége miatt is megnyerőek. Az irodában töltött napokhoz ideális választás egy zártabb, gombos vagy egy klasszikus környakú póló. A hétköznapokban ezzel szemben bármilyen létező nyakkivágással vagy gallérral rendelkező pólót viselhetünk. A V-nyakú pólók különösen igényesen mutatnak és fiatalos megjelenést kölcsönöznek. Egy fekete V-nyakú póló, egy szürke chino nadrág és egy sötét espadrilles cipő nagyon stílusos hatást kelt.

Nagyméretű pólók: Az XXL-es méret az új őrület

Egy új trend hódít a férfi ruhák tekintetében: A nagyméretű pólók. Egy széles szabású póló tökéletesen mutat egy szűk farmerrel vagy egy szövetnadrággal. Az i-re a pontot egy hozzáillő tornacipő vagy egy rocker stílusú bakancs teszi. Akár egy- vagy többszínű változatban, környakú vagy aszimmetrikus nyakkivágással: A választásnak és a stílus kialakításának csak a képzelet szabhat határt.
Egy deszkás férfi, napszemüveggel és sapkával a fején egy nagyméretű pólót visel, és longboarddal a kezében egy skate parkban áll és a mobilját nézi.

Tanúsított minőség és fenntarthatóság

A Tchibonál alapkövetelmény, hogy összes termék rendkívüli odafigyeléssel kerüljön gyártásra, így a férfi pólóknál is megtalálhatja a TCM minőség-tanúsítványt. Ez a rövidítés a „Tchibo Certified Merchandise” kifejezést foglalja magában és garantálja a kiváló alapanyagok kiválasztását és a ruhadarabok gondos kidolgozását. Ezzel biztosítjuk, hogy a termékeink hosszú életűek legyenek. A „GUT GEMACHT” jelölésünk a fenntarthatóságra utal, az természetes pamutból készülő termékek azonosítására pedig az „organikus pamutot tartalmaz” címke szolgál.
Egy fehér pólót viselő apuka a lányát viszi a vállán egy parkon keresztül.