Meleg és stílusos férfi pulóverek

A férfi pulóverek igazi klasszikusnak számítanak a férfi ruhadarabok között és nem hiányozhatnak egyetlen szekrényből sem. Ez a meleg felsőruházat általában gyapjúból vagy gyapjúkeverékből készül és sok ruhadarabbal kombinálható. Minél finomabb a pulóver anyaga, annál jobban megfelel az üzleti viselethez. A szabadidős célokra azonban választhat robusztusabb darabokat, például durva kötésű pulcsikat. A Tchibo különböző típusú férfi pulóvereket kínál – az elegánstól egészen a sportosig.
Akciós ár 8 995 Ft 6 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Akciós ár 39 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
Sajnos már elfogyott
néhány darab kapható
Akciós ár 39 995 Ft Quickshop
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
néhány darab kapható
1

Férfi pulóverek – igényes megjelenés az üzleti életben és a szabadidőben is

Egy pulóver mindig jó választás, de a stílust természetesen mindig az adott alkalomhoz kell igazítania. Az egyszínű finomkötött anyag, például a merinó gyapjú tökéletesen megy az üzleti outfithez. Ezzel szemben a rövid gombsorral, pólógallérral vagy cipzárral ellátott férfi pulóverek inkább sportos hatást keltenek. Egy vastag pulóver pedig kellemesen melegen tartja a hideg napokon a szabadtéri tevékenységek során is. Válassza ki a különböző színű, mintájú és kialakítású típusok közül a kedvenc pulóverét és rendelje meg kedvező áron, online!
Egy fehér ingen sötét pulóvert viselő üzletember a tabletjával a kezében az ablak előtt áll.

Finomkötött – klasszikus választás az irodai élethez

Igényes, vékony pulóvereket nyugodtan viselhet az irodában is. Erre a célra érdemes egy visszafogottabb színű, például fekete vagy sötétkék darabot választania, hiszen ezek elegánsan hatnak és még karcsúsítanak is, amit egy szürke pulóverrel is elérhet. A V-nyak optikailag nyújtja a felsőtestet és ez alatt az ingek jobban mutatnak. A nagyon karcsú férfiaknak pedig a környakú típusok is jól állnak. A különösen előkelő megjelenés érdekében válasszon egy kasmír pulóvert. Aki bátran kísérletezik, az pedig nyugodtan válasszon az egyszínű outfitjéhez egy nosztalgikus, rombusz mintás modellt.
Egy világos garbót viselő fiatal férfi fülhallgatóval hallgat zenét.

Pulóverek különleges gallérral

Egy gallér jelentősen befolyásolhatja a pulóver stílusát. A póló galléros pulóver például az ing sportos alternatívájaként szolgál. Egy garbó szintén nem csak a nyakat melegíti, hanem egyben intelligens megjelenést biztosít – különösen egy dzsekivel kombinálva. Az úgynevezett Troyer pulóver is nagy kedvenc a férfiak körében. Ezeket a durva kötésű, magasnyakú és cipzáras férfi pulóvereket korábban a matrózok is előszeretettel viselték. Tökéletes kiegészítői a szabadidős ruházatnak a hideg őszi és téli napokon. Egy hozzáillő farmer és egy vagány bakancs különösen feldobja a szettet.

Síelésre fel: A polár- és a norvég mintás pulóverek nem hagyják, hogy fázzon

Amikor dermesztő hideg van kint, itt az idő elővenni a vastag férfi pulóvereket a szekrényből. A szabadtéri programok szerelmesei imádják a feltűnő norvég mintás pulóvereket az egyedi hópehely mintákkal és a vad színekkel. Ezekben a pulcsikban a sípályán és egy kellemes téli túrán is jól érezheti magát a bőrében. A hideg napokon a puha polár pulóverek szintén népszerűek és sportos megjelenést kölcsönöznek. A Tchibo webshopban könnyedén megrendelheti téli pulóverét, méghozzá kedvező áron!

Hogyan mossuk a pulóvereket?

A férfi pulóvereket alapvetően minden további nélkül tisztíthatja a mosógépben. Ehhez válasszon egy gyengédebb gyapjú- vagy kézi mosás programot, amely során a gép nem centrifugáz túl erősen. Fontos továbbá, hogy egy speciális gyapjú mosószert használjon, amely lágyítószert tartalmaz, így a pulóver nem lesz érdes tapintású, hanem kellemesen sima és puha marad. Ha kényes szálakat mos kézzel, csak langyos vizet használjon, és a pulóverből egyszerűen nyomja ki a vizet – semmiképp ne csavarja! Ezután pedig terítse egy törülközőre, hogy megszáradjon.
Egy fiatal férfi a mosógép előtt ül, hogy bekapcsolja azt. Mellette a kislánya áll, egy szennyeskosárral a kezében.

Rendeljen kiváló minőségű férfi ruhákat online

A Tchibo webshopban igényes pulóvereket rendelhet kedvező áron. De a kedvező árért cserébe nem kell lemondani a minőségről, sőt, épp ellenkezőleg. Minden termékünket a TCM tanúsító védjeggyel láttuk el. A TCM a „Tchibo Certified Merchandise” rövidítése. Ez garantálja Önnek a kiváló minőségű kivitelezést, amelyet a nyersanyagok gondos kiválasztása és a gyártás során végzett folyamatos minőség-ellenőrzéssel biztosítunk. Ha megfelelő ruhákat keres a pulóveréhez, válogasson a férfi ruhák között. Biztos lehet benne, hogy megtalálja, amit keres. Nézzen szét és rendeljen minőséget, alacsony áron!
Egy fiatal, szakállas férfi norvég mintás pulóverben az okostelefonját nézi egy kikötő előtt, ahová éppen egy személyhajó érkezik.